Şimdi Ara

Günde 5-6 Öğün Yemek Yememe Rağmen Kilo Alamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamün aleyküm 1-2 ay öncede açmıştım konu sabrettim ama olmadı yaklaşık 1 Senedir günde en az 4-5 öğün yemek yiyorum 1 Senede Aldığım kilo 1 kilo Başkada Almamışım Benim Şuan 1,85 boy 65 kilodayım rahat şuan 100+ kilo üzerine çıkmam gerekirken aynı kilodayım yediklerim nereye gidiyor anlamıyorum boyada veriyor olabilirim bilemiyorum ne yesem fayda etmiyor bir türlü Gezmiyorum da hiç fazla sürekli oturuyor haldeyim yemek menüm bu şekil belkide saat uyumsuzluğu yüzünden alamıyorumdur yada metabozlizmam da sıkıntı olabilir belkide

Sabah 12:00 ( Bazı Sabahlar 2 tane yumurta yiyiyorum bazen Reçel ekmek )

Saat 5 te ( Bazen makarna , Döner , Makarna, pilav )

akşam ( çorba,tekrar gene makarna,pilav )

Gece ( Peynir,Yoğurt tarzı besinler +2 tane elma ,kiraz muz gibi meyveler Yatmadan öncede 1 Bardak Süt+bal Karışımı içiyorum 2 kaşık pekmek içip yatıyorum)

İşte Bunları 1 Seneden Beri Yememe Rağmen Hala 1 Kilo bile almışım artık bişey yemicem yesemde alamıyorum zaten.
    :Not Geceleri Sürekli 3 gibi yatıyorum Sabahları 12 de kalkıyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebiqboss -- 28 Haziran 2019; 21:6:20 >

• Cevabın sorunda gizli zaten. Bir senedir aynı şeyler yiyorum ama kilo almıyorum diyorsun. Bir senedir aynı şeyleri yersen bir senedir aynı kiloda kalırsın. Bundan doğal bir şey yok.

5-6 öğün yiyorum diyorsun ama bu öğünlerin nerdeyse hepsi tombiklern kilo vermek için yedikleri ara öğünler.

Sabah bazen 2 yumurta bazen reçel ekmek demişsin. 2 yumurtanın sana vereceği kalori 100’den fazla değil. Reçel ekmek dediğin zaten karbonhidrata sürülmüş karbonhidrat. Bırak kilo aldırmayı vücut kullanmıyor bile. 2.öğününde bazen makarna, pilav, döner demişsin. Umarım makarna yada pilavı tek başına yemiyorsundur. Çünkü tek başına makarna yediğin bir öğünle kilo almayı beklemek saçmalık.Akşam zaten çorbayla karnını şişiriyorsun. Çok bir şeyde yemiyorsundur sonrasında. Gece yediğin meyve vs. bırak öğünü ara öğün bile olamaz.

Günlük aldığın kalori 1700-1800’leri geçmez. Bu da sana bir kilo dahi aldırmaz. Kısacası YEMİYORSUN.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Günde 5-6 Öğün Yemek Yememe Rağmen Kilo Alamıyorum

Günde 5-6 öğün yemek yemenize rağmen kilo alamıyorsanız, bunun altında yatan çeşitli nedenler olabilir. İşte kilo alamama nedenlerinden bazıları:

• Yetersiz Kalori Tüketimi: Kilo almak için, vücudunuzun harcadığından daha fazla kalori almanız gerekir. Yediğiniz yemekler, size günlük kalori ihtiyacınızı karşılayacak şekilde yeterli olmayabilir.
    • Hızlı Metabolizma: Bazı insanlar, metabolizmaları daha hızlı çalıştığı için kilo almada zorluk çekerler. Bu, yedikleri kaloriyi daha hızlı yaktıkları anlamına gelir.
    • Hormon Dengesizlikleri: Tiroid sorunları gibi belirli hormon dengesizlikleri, metabolizmayı hızlandırabilir ve kilo almayı zorlaştırabilir.
    • Sindirim Sorunları: Emilim bozuklukları gibi sindirim sorunları, yediğiniz besinlerden yeterli kalori ve besin almayı engelleyebilir.
    • İlaçlar: Bazı ilaçlar, iştah azalması veya metabolizma hızlanması gibi yan etkilere neden olabilir, bu da kilo almayı engelleyebilir.
    • Stres: Kronik stres, vücudunuzun kortizol hormonunu salgılamasına neden olabilir. Kortizol, iştahı azaltabilir ve metabolizmayı hızlandırabilir.
    • Genetik: Bazı kişiler, genetik yatkınlıkları nedeniyle kilo almada zorluk çekerler.

Kilo alamıyorsanız, altta yatan nedeni belirlemek için bir sağlık uzmanına danışmak önemlidir. Doktorunuz, durumunuz için uygun tedavi seçeneklerini önerebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Diyetisyene git

Gainer al

Anlayan birine diyet programi yaptır

Bazi insanlar ne yapsa kilo alamiyor ben de alamıyorum gerçi ben cok yemek yemeği de sevmem bir ara gunde 1 öğün yiyordum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalori hesabı yaptın mı hiç? Yazdıklarından yola çıkarak söylüyorum bana yediklerin fazla gelmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sürekli denemek istediğim fakat üşengeçliğimden deneyemediğim şey. fazla pahalı değil 1 ay gibi bir süre dene belki işe yarar. yararsa editlersin gaza gelip bende başlayabilirim :)
    Fit Cevap - Özgür Mustafa Geldeçyoutube
    CİCİ BEBE KİLO ALDIRIR MI ? | KASLARA FAYDALIMI ?
    https://www.youtube.com/watch?v=05hs3Gh-ulk

• quote:

Orijinalden alıntı: 52CM

Kalori hesabı yaptın mı hiç? Yazdıklarından yola çıkarak söylüyorum bana yediklerin fazla gelmedi.
    bir ara yaptım hocam kalori hesabı ama fayda etmedi birde hocam daha ne yememi bekliyorsunuz bence yediklerim fazla gibi geliyor bana :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide sheep

sürekli denemek istediğim fakat üşengeçliğimden deneyemediğim şey. fazla pahalı değil 1 ay gibi bir süre dene belki işe yarar. yararsa editlersin gaza gelip bende başlayabilirim :)
    https://www.youtube.com/watch?v=05hs3Gh-ulk
    Hocam Cici Bebek Kilo Aldırıyor kardeşimden biliyorum 1 ayda 8 kilo aldı Doğru Çok Faydalı Özellikle Sütle Beraber Tüketirken bundan sonra cici bebe yiycem .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebiqboss -- 28 Haziran 2019; 23:16:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Diyetisyene git

Gainer al

Anlayan birine diyet programi yaptır

Bazi insanlar ne yapsa kilo alamiyor ben de alamıyorum gerçi ben cok yemek yemeği de sevmem bir ara gunde 1 öğün yiyordum
    Kanka Diyetisyede Gitsem Alacagımı sanmıyorum Gainerin fiyatları çok pahalı :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebiqboss

Kanka Diyetisyede Gitsem Alacagımı sanmıyorum Gainerin fiyatları çok pahalı :D

Alıntıları Göster
    Paran yoksa kilo alamazsin kanka zaten üzgünüm

Et lazim sut lazim peynir lazim yogurt lazim bunlar ates pahasi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalori olarak ne kadar aldığini hesapladın mı hocam günde senin minimum 3k kalori alman lazım

• quote:

Paran yoksa kilo alamazsin kanka zaten üzgünüm

Et lazim sut lazim peynir lazim yogurt lazim bunlar ates pahasi

Alıntıları Göster
    knk et,süt,peynir,yoğurt var ama Yine kilo alamıyorum vejeteryanım birde et sevmiyorum neyse knk zayıf kalcam yapcak bişi yok olmuyorsa olmuyor.
  • quote:

knk et,süt,peynir,yoğurt var ama Yine kilo alamıyorum vejeteryanım birde et sevmiyorum neyse knk zayıf kalcam yapcak bişi yok olmuyorsa olmuyor.

Alıntıları Göster
    gainerı taksitle al usta

aslında verdiği kaloriye göre ucuz bir şey istersen hesapla
  • quote:

gainerı taksitle al usta

aslında verdiği kaloriye göre ucuz bir şey istersen hesapla

Alıntıları Göster
    tmm knk eywallah :)
  • quote:

tmm knk eywallah :)

Alıntıları Göster
    rica ederim knk
  • Yeterince karbonhidrat aldığını düşünmüyorum kalori hesabı yapman gerekiyor mixerle kilo aldırıcı shake hazırla yulaflı cicibebeli.

• Boy 1.93 kilom 74tü. Protein tozu kullandım 1.5 ay ve düzenli beslensin. Hevesli olduğum için çok dikkat ettim. 86'ya çıktım gör göbek yapmadan. Kollar 2 cm attı. Çubuk gibiydim sonra düzelttim işte. Şimdi 94üm tabi ama 99dan düştüm. O da başarı.

Bı arada tabi önce doktora git altta yatan medikal bir sebep var mı diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baykus_reyis -- 29 Haziran 2019; 0:17:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı sorun bende de vardı çok uğraştım olmadı en sonunda harnup pekmezi kullandım 3 ayda 10 kg aldım her yemekten sonra 1 yemek kaşığı iç
  • quote:

Orijinalden alıntı: baykus_reyis

Boy 1.93 kilom 74tü. Protein tozu kullandım 1.5 ay ve düzenli beslensin. Hevesli olduğum için çok dikkat ettim. 86'ya çıktım gör göbek yapmadan. Kollar 2 cm attı. Çubuk gibiydim sonra düzelttim işte. Şimdi 94üm tabi ama 99dan düştüm. O da başarı.

Bı arada tabi önce doktora git altta yatan medikal bir sebep var mı diye.
    doktora gözukcem hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Josepth

Yeterince karbonhidrat aldığını düşünmüyorum kalori hesabı yapman gerekiyor mixerle kilo aldırıcı shake hazırla yulaflı cicibebeli.
    Hocam Bundan sonra cici bebe yiycem paso kilo yapıyormus .
  • quote:

Orijinalden alıntı: zebun1

Aynı sorun bende de vardı çok uğraştım olmadı en sonunda harnup pekmezi kullandım 3 ayda 10 kg aldım her yemekten sonra 1 yemek kaşığı iç
    hocam evdede var sürekli içiyorum ama fayda etmiyor .
  • yağlı yemekler ye
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.