Bildirim
Günde 3 saatten Org. Kimya Biter mi?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kimya özelin videoları uzunsa youtubeden bizim hocalar organik kimya oynatma listesini izlemeni öneririm hem videoları kısa hemde yeteri kadar bilgi içeriyor zamandan tasarruf edersin -
Orası yeterli olur mu?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Temeliniz yoksa biraz zor gelebilir ama arkadaş unuttum dediği için direkt orayı önerdim temelden dinlemek istiyorsanız Benim hocam kanalından dinleyebilirsiniz .quote:
Orijinalden alıntı: zoilist
Orası yeterli olur mu? -
Uzun hocam toplam 8-10 saat falan. Günde 3 saat ilerlesem bunun 2.5'luk kısmı verimli olsa 4 günde falan biter. Ama sizin dediklerinize baktım onda da pdf yok hocam o sıkıntı. Teşekkürler ama.quote:
Orijinalden alıntı: Lexiles
Kimya özelin videoları uzunsa youtubeden bizim hocalar organik kimya oynatma listesini izlemeni öneririm hem videoları kısa hemde yeteri kadar bilgi içeriyor zamandan tasarruf edersin -
Kimya adasi oneririm.Gunde 3 saatten tam 3 gunde biter bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben dün başladım kimya özelden organiğe.Karbon kimyasına giriş Alkan ve Alken biraz uzun diğerleri o kadar uzun değil.Bu hafta bitirmeyi planlıyorum.Karbon kimyasına girişi 4 saatte hallettim bakalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shrlckhlmss -- 6 Haziran 2019; 20:27:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam onda da pdf yok sürekli yazınca 3 saatlik ders 6 saat oluyor.KimyaÖzel'de pdf de var seri de anlatıyor o hoş.quote:
Orijinalden alıntı: deliemre34
Kimya adasi oneririm.Gunde 3 saatten tam 3 gunde biter bence
@shrlckhlmss
Eyvallah hocam sağ olasın bakalım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X