Şimdi Ara

Günde 3 saatten Org. Kimya Biter mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önceden çalışmıştım ama çok uçmuş en kötü 4-5 soru geldiğine göre şimdi başlasam günde 3 saat ayırsam kimya özel'den biter mi ? 4-5 günde?

• Kimya özelin videoları uzunsa youtubeden bizim hocalar organik kimya oynatma listesini izlemeni öneririm hem videoları kısa hemde yeteri kadar bilgi içeriyor zamandan tasarruf edersin
  • Lexiles kullanıcısına yanıt
    Orası yeterli olur mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zoilist

Orası yeterli olur mu?
    Temeliniz yoksa biraz zor gelebilir ama arkadaş unuttum dediği için direkt orayı önerdim temelden dinlemek istiyorsanız Benim hocam kanalından dinleyebilirsiniz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lexiles

Kimya özelin videoları uzunsa youtubeden bizim hocalar organik kimya oynatma listesini izlemeni öneririm hem videoları kısa hemde yeteri kadar bilgi içeriyor zamandan tasarruf edersin
    Uzun hocam toplam 8-10 saat falan. Günde 3 saat ilerlesem bunun 2.5'luk kısmı verimli olsa 4 günde falan biter. Ama sizin dediklerinize baktım onda da pdf yok hocam o sıkıntı. Teşekkürler ama.
  • Kimya adasi oneririm.Gunde 3 saatten tam 3 gunde biter bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben dün başladım kimya özelden organiğe.Karbon kimyasına giriş Alkan ve Alken biraz uzun diğerleri o kadar uzun değil.Bu hafta bitirmeyi planlıyorum.Karbon kimyasına girişi 4 saatte hallettim bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shrlckhlmss -- 6 Haziran 2019; 20:27:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 ayda ayt biter mi
    7 yıl önce açıldı
    80 günde YKS biter mi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: deliemre34

Kimya adasi oneririm.Gunde 3 saatten tam 3 gunde biter bence
    Hocam onda da pdf yok sürekli yazınca 3 saatlik ders 6 saat oluyor.KimyaÖzel'de pdf de var seri de anlatıyor o hoş.

@shrlckhlmss

Eyvallah hocam sağ olasın bakalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.