Şimdi Ara

Günde 3 saat uyuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler son 5 aydır günde 3 saat bilemedin 4 saat uyuyorum. Sabahın 5'inde ve ya 6'sında aniden gözlerimi açarak uyanıyorum ve uyandığım zaman sanki hiç uykum yokmuş ve 1 gündür aralıksız uyuyormuş gibi hissediyorum.

Forumda 1-2 konuya göz gezdirdim ve "48 saat uyuma sonra uyu" gibisinden başkalarına verilmiş tavsiyeleri denedim. 49 saatlik uykusuzluk ardından sadece 7 saat uyayabildim.

Sizce bunun sorunu psikolojik mi yoksa fiziksel mi?

• ne güzel abi işte bundan şikayetçi olunur mu ya
  • Fiziksel nasıl bir şey olabilir merak ettim.
    Psikolojiktir muhtemelen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke bende 4-5 saat uyusam

• Ben 12 saat uyusam dahi uykumu alamıyorum. Her saati denedim. 6 saat, 8 saat, 9 saat, 12 saat, 14 saat. Hiçbi uyku beni kesmiyor kafayı yiyecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: RapiDeath

Fiziksel nasıl bir şey olabilir merak ettim.
    Psikolojiktir muhtemelen.

Ne bileyim beyin sinirlerinde felan
  • Lan ne harika abi 3-4 saat mükemmel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Günde 9 saat ders çalışmak.
    6 yıl önce açıldı
    HAFTADA 1 GÜN DİNLENMEK
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zinde kalkıyorsan sıkıntı yok demektir. Bende böyle olsam vizelere daha rahat hazırlanırdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • doktora git , yanlış bir şey varsa yoksa, insan vücudu herkese farklıdır , yaşa öyle .
  • keske bizde 3 4 saat uyusak da kalan 20saati dolu dolu yasasak malesef 10saat uyuyorum ve kalan 14saat bana yetmiyor

• Fiziksel bir yorgunluk, psikolojik olarak da bunalım hissetmiyorsan, Hiç kafana takma bünyen böyle. Bildiğin seçilmiş kişisin böyle lütuf herkese verilmez :D
  • Kıymetini bil işte

• yazın 2 saat uyku bile yetiyordu havalar soğuyunca 7 saat bile az gelmeye başladı
  • Yalnız beyin hücrelerin ölüyor ona göre, sorun psikolojik vucudun o saate alışmış normal geliyor. Misal bende 15 saat uyusam bile öğleden sonra uyurum çünkü vucut alışmış normal olduğunu düşünüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyberwar

keske bizde 3 4 saat uyusak da kalan 20saati dolu dolu yasasak malesef 10saat uyuyorum ve kalan 14saat bana yetmiyor

Keşke dediğiniz gibi olsa İnanın bana 20-21 saat o kadar uzun geliyor ki. Okul, spor, ders çalışma, kitap okuma gibi aktiviteler sonucu bile yaklaşık 5-6 saat boş zamanım oluyor.
  • bende 6 saat kadar uyuyorum. bana yetiyor. daha fazla zamanım oluyor.
  • Günde en az 7 saat uyumalisin. Sen kazanç yaptığını zannediyorsun ama yaniliyorsun. Vücudun o gerekli uykuyu senden alır.

• Bence bu nimeti kacirmak icin ugrasma hocam, kullan bunu cok daha basarili bir cizgi cizebilirsin hayatinda bu sayede. Sadece biraz az uyumayla nasil olacak o is deme, o az sureleri ust uste koyunca pek de kucuk bir sey cikmiyor ortaya.
    Biz gunde 9 saat uyuyoruz da ne oluyor

• keske sen gibi olsam bilader uyku hayattan cok vakit çalıyor. 3 saat uyuyp dinç olmak güzel. ben bazen 12 saat uyuyorum bilader yine uykulu halsiz oluyom tabi genelde 8-9 saat uyurum.
  • hocam benimde az farklı. kaçta yatarsam yatayım sabah 6 da ayaktayım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.