Şimdi Ara

Günde 3 litre su içmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günde 3 litre su içmek bünyeye zarar verir mi? İleride hangi hastalıklara davetiye çıkarır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vermez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sadece zayıflatır ve sürekli işemeye çıkarsın.
  • Zayıflatsında hastalatmasın

• Hicbir hastaliga davetiye cikarmaz, 3 litre fazla degil. Ozellikle kendini zorlamiyorsan, canin istiyorsa hicbir problem olmaz. Uzun yolculuklardan once icme sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Hicbir hastaliga davetiye cikarmaz, 3 litre fazla degil. Ozellikle kendini zorlamiyorsan, canin istiyorsa hicbir problem olmaz. Uzun yolculuklardan once icme sadece
    Aynen hocam 3 litre normal ve ideal olan değil mi 1 yetişkin için? Ama 3 litreden fazla içiyorsa mesela 4-5-6 veya az içiyorsa 1 litre gibi böbreklere çok zararlıymış.
  • Normalde 2.5 litre

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Günde 5 litre su içiyorum
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben geçen takibini yaptim ne kadar içtiğimin. 5.5 litre günlük ortalama. Bunun 3 litresi gece 12-sabah 12 arasi. Her gece 2 defa uyanip 4 5 bardak su içiyorum ağzım kurudugu icin uykuda. Neden olabilir ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten normalde 2.5 lt içmen lazım ne zararı la

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Divinita-

Ben geçen takibini yaptim ne kadar içtiğimin. 5.5 litre günlük ortalama. Bunun 3 litresi gece 12-sabah 12 arasi. Her gece 2 defa uyanip 4 5 bardak su içiyorum ağzım kurudugu icin uykuda. Neden olabilir ki
    Nasıl her gün 5.5 litre su içmek hayatını düzene soktumu her gün mutluluk nidalarımı atıyorsun etrafına yoksa karamsarmısın? Değişen bir şey oldu mu?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.