Şimdi Ara

Günde 240 gram protein / yeni baslamak / vucudum ss li (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
9.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok protein alarak çok vücut yaptınmı noldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuraya guncel bi foto atta yansin ortalik naptin biraktinmi sporu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen bırakmıştır günde 300gr lor peyniri sürdürülebilir değil umarım uygulamamıştır bu programı
  • fitness endüstrisinin çeşitli kanallar vasıtasıyla insanların bilinç altlarına pompaladığı ''daha çok protein, daha çok kas'' mesajının kurbanı bir genç daha.

yazık o proteine dökülen paraya ve eziyet çeken iç organlara.
  • O kadar proteinle böbreklere noldu acaba merak ediyorum
  • Protein konusunda sanırım bir tek ben sizin gibi aşırı fazla olduğunu düşünmedim. Tabi ki vücut ağırlığının 1,5-2 katı yeterli ancak yüksek protein düşük karbonhidrat prensibini içeren Leangains adında bir metot da mevcut, besinlerin bilinen kalori miktarları yanında bir de yakılma miktarlarını içerdiğinden bahseder ve proteinin yağ ve karbonhidrata oranla daha fazlasının yakıldığını ve daha az kilo aldırdığını savunur (kısaca). Tabi ki katılırsınız katılmazsınız bilemem ancak kitaba göre ve çevremde de düşük karbonhidrat ve yüksek proteinle çok daha yağsız (lean) bir görüntüye kavuşan insanlar mevcut. tüketilen yüksek proteinin yanında yeşil yapraklı sebzelerinde fazlaca tüketilmesi gerektiğinden bahsediyor tabi. bahsettiğim kitap martin berkhan'ın The Leangains Method: The Art of Getting Ripped kitabı, türkçesi sanırım yok ben ingilizce olarak okumuştum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.