Şimdi Ara

günde 200 metre yüzmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
5.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar günde 200 metre yüzüyorum ortalama.100 metre sabah 100 metrede öğlen.boy uzamasına faydalı olduğunu biliyorum fakat vücudumuda şekillendirmek istiyorum.hafif göbek var.2 ay hergün böyle yüzsem vücudumu şekillendirebilirmiyim?göbek erirmi.çok fazlada yemiyorum zaten

edit:kulaç atarak yüzüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duman7 -- 22 Haziran 2010; 17:37:31 >

• Kulac atarak yuzuyorsan 2 ayda vucudun rahat sekle girer.
  • 200 metre çok az en az kilometre yüzmen lazım şekil yapmak için.Ben eskiden sutopuna gideridim antreman başına 2km yüzerdik.Pardon ama 200m hiçbir işe yaramaz diye düşünüyorum.Yorulmassın bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redden

200 metre çok az en az kilometre yüzmen lazım şekil yapmak için.Ben eskiden sutopuna gideridim antreman başına 2km yüzerdik.Pardon ama 200m hiçbir işe yaramaz diye düşünüyorum.Yorulmassın bile.

• Sadece yüzmek biraz yavaş geliştirebilir. Mekik ve birkaç karın hareketi ile işin daha çok kolaylaşabilir
  • quote:

200 metre çok az en az kilometre yüzmen lazım şekil yapmak için.Ben eskiden sutopuna gideridim antreman başına 2km yüzerdik.Pardon ama 200m hiçbir işe yaramaz diye düşünüyorum.Yorulmassın bile.

Bence sekle sokmak için yeterli mesafe, su topuna giden biri için değil tabi ki. Bana kalırsa en azından göbekten kurtulur, omuz genisletirsin
  • 200m gerçekten çok az..
    Şekle gireceğim diyorsan daha çok yüzmelisin.
  • 200m cok düşük sana bir yüzme sporcusu olarak en az 2000m yüzmeni tavsiye ederim

tabi kendini fazla yormana gerek yok zaten yavaş yavaş alışacaksın

ancak 2000m den daha kısa mesafede yüzmeye yüzme denmez ... gerçekten vücudunun şekilde girmesini istiyorsan tabi ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35GOZTEPE35

quote:

Bence sekle sokmak için yeterli mesafe, su topuna giden biri için değil tabi ki. Bana kalırsa en azından göbekten kurtulur, omuz genisletirsin

Yapmayın ya 200m yetmez, sutpounu bıraktıktan sonra babamla yüzmeye giderdik 50 yaşında 95 kilo adam 1km yüzerdi öyle çıkardı.
  • Ben yüzücüydüm bıraktım ilk başladığımda bir antremanda km yüzüyoduk ki bunlar sırf normal yüzme değil işte sprint seti,dayanıklılık seti yok teknik bilmem ne yılda anca şekle girdi :D
  • bi yerimi yırtsam anca 800 metre yüzerim
  • quote:

quote:

Yüzmeden hiç anlamadığını belli etme dostum :P
    Şaka tabii de ilgilisinizdir belki ama 200 metre yüzmek günde 1 şınav çekip kas yapar mıyım gibi bir şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luas

quote:

quote:

Yüzmeden hiç anlamadığını belli etme dostum :P
    Şaka tabii de ilgilisinizdir belki ama 200 metre yüzmek günde 1 şınav çekip kas yapar mıyım gibi bir şey

oha o kadarda değil.tempolu yüzüyoruz arkadaşım boru mu

• evet 200mt cok cok az
    tabi suda var kendini zorluyorsan mesele yok 200mt gidince yorgun bithap dusuyorssan dmekki kendini gelistireceksin hergun boyle yaparsan..
    ama normal sartlarda 200mt de yorulmaman lazim

yuzme cok guzeldir tum kaslarini calistirir sabir ister biraz ama vucudu cok guzel sekillendirir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kentacdis

evet 200mt cok cok az
    tabi suda var kendini zorluyorsan mesele yok 200mt gidince yorgun bithap dusuyorssan dmekki kendini gelistireceksin hergun boyle yaparsan..
    ama normal sartlarda 200mt de yorulmaman lazim

yuzme cok guzeldir tum kaslarini calistirir sabir ister biraz ama vucudu cok guzel sekillendirir

adamın birine dün 500 metre yüz ama 2 günde 1 diyodunuz.hergün 200 metre yüzüyorumki daha da suda kalıyorum.hayır böyle şekillenmesse daha da arttırcam ama hafif yoruluyo insan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duman7

bi yerimi yırtsam anca 800 metre yüzerim

Şöyle yapabilirsin ağır bir şekilde ama hiç durmadan ya da 400 metre sabah 400 metre akşam ama bu 400 metreler hiç durmadan olmalı ve yüzme tekniğin nasıl?
    200 metre tempolu yüzüyoruz diyosun ben ilk başladığımda bile bir antreman 2-3kmydi ve yani sprinti var dayanıklılığı var kelebeği var dolphini var çıkışı var dönüşü var
    o yüzden 200 metre çok az
    Babam 50yaşında adam o bile bir buçuk saatte 1km-1.5km yüzüyodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luas -- 22 Haziran 2010; 18:00:23 >

• quote:

quote:

Şöyle yapabilirsin ağır bir şekilde ama hiç durmadan ya da 400 metre sabah 400 metre akşam ama bu 400 metreler hiç durmadan olmalı ve yüzme tekniğin nasıl?

tempolu kulac atarak yüzüyorum durmadan.
  • En güzel spor ama yapamıyoruzki imkan meselesi işte
  • quote:

quote:

quote:

tempolu kulac atarak yüzüyorum durmadan.

Daha önce hiç yüzme eğitimi almamışsan zaten yüzürek vucüt kendi kendine yapamazsın.Kaç kulaçta bir nefes alıyosun bi de?

• 200 m cok cok az.50m lik olimpik havuz desek 4 gidis-gelis sence de cok az degil mi?Ben 1500 veya 2000 metre yuzuyorum ve fayda ediyor gercekten ama su da var ki yuzmeye basladiginda gercekten hayvan giib yemek yemeye basliyorsun ama biraktiginda o istahi hafiften kesmen lazim yoksa gobek olur yine
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.