Şimdi Ara

Günde 2 paket sigara içmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, Babam 46 yaşında günde 2 paket sigara içiyo (marlbora light). Ve hani yürüyen bi insan değil genellikle arabayla gidiyor işe felan işyerinde zaten oturuyo. Ve ben cidden korkuyorum artık. Geçen sene arkadaşın babası vefat etti biz okuldayken aldık haberi arkadaş yoktu tabi okulda. Ben çok kötü oldum ve o günden beri hani paranoyak oldum ne biliyim uyurken gidip bakıyorum felan. Bilmiyorum napmam lazım spor yapmıyo fazla yürümüyo sürekli oturuyor. Allaha şükür maddi durumumuz iyi.

Ne yapabilirim sigarasını azalttıramam ama en azından hayatına birazcık hareket kattırmam lazım damarları tıkanacak kolestrolu 2000 mi ne çıkmıştı doktor demişti yaşamanız mucize. Cidden korkmaya başladım artık.

• 2000 kolestrol csb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

2000 kolestrol csb

farkettiysen 2000 mi ne yazdım bilmiyorum tam olarak ama baya yüksekti yani normale göre babam diyodu gerçi yanlış ölçmüşlerdir felan diye. Ama bilemiyorum.
  • Csb 2000kolestrol ve günde 2 paket marlboro=20 tl 550-600 tl sırf sigaraya gidiyor. Csb
  • Merhabalar ben 42 yasinda 2 cocuk babasi bir insanim. Cocogum eve gozleri kirmizi geliyor ne yapmaliyim, lutfen dalga gecmeyin.
    Csb

• quote:

Orijinalden alıntı: imakenya dragons

Merhabalar ben 42 yasinda 2 cocuk babasi bir insanim. Cocogum eve gozleri kirmizi geliyor ne yapmaliyim, lutfen dalga gecmeyin.
    Csb

Merhaba ben 76. Yaşında ve 3çocuk babası ve 9 torun sahibiyim.Torunum oğlumun durumundan endişeleniyor ne yapmalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Ben 78 Yaşında 4 Çocuk Annesi 11 Torun Ninesi Bir Büyüğünüzüm.Torunlarımın Hepsi Alkolik Gece Gelip Babalarını Dövüyorlar Ne Yapmalıyım Yardım Edin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bence babanı karşına al adam akıllı konuş. Gerçekten üzüldüğünü belirt erken yaşta babasız kalmak istemiyorum de. Bu şekilde damardan girersen bence baban etkilenecektir.
  • Slm ben gta vice city de oturuyorum. Burda bi manyak var sürekli arabaları çalıyo patlatıyo polis çağırıyoruz dövüyo çok korkuyorum ne yapmalıyım. Lütfen yardım edin. csb değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabri9135 -- 22 Ocak 2015; 1:55:06 >
  • Selam 34 yaşındayım bekarım şimdi size karşı komşum Nurdane'yi anlatacağım.Nurdane sarışın 1.75 boylarında...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.