Şimdi Ara

::::GÜNDE 2.5 LİTRE COLA İÇMEK NORMALMİ::: (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
10.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • her gün 2 litre deviriyorum şaşmaz ...akrabalara falan misafirle gidersem ...senin ki hazır diyolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: anls1907

gunde 2 tane 2.5luk bitirdigim oluyor hiç bişe olmaz

neye dayanarak hiçbişey olmaz diyorsun ?
  • ne çılgın insanlar var yaw
  • valla ben 1.7 içtim bi kere.ama 2.5 içmek normal..
  • Ben bi kere ucuz diye bimden 2.5 lt Le Cola almıştım 1 saatte içmiştim sonra tuvaletten çıkamadım tüm gün 10 dk da bir mola veriyordum
  • he he hiç bişiycik olmaz sırf konu açmış olmak için açıyorsunuz zararlı olduğu eminim benden daha iyi biliyorsundur
  • Yemekten sonra su içemem kola içerim. Normalde susadığımda su içerim Susuzluğu kola ile gidermek çok yanlış. Bazıları da bunu çayla yapar. Ama kola zararlı da ayrıca.
  • bende günde 4 lt su içiom. 1.5 litre bira içiom.
  • quote:

Orjinalden alıntı: miyon

ne çılgın insanlar var yaw

HORTLATTIN TOPİCİ TEBRİKLER
    En son msj 6 haziran
    Bu arkadaş bugün yazmış bunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: köşe yastığı

ben hergün 2.5 litre cola içerim acayip bağımlılık yaptı sizdede varmı bağımlılık?

birgün ege üniversitesi gastroentroloji bölümüne kontrole gitmiştim ve o sırada acil bi hasta geldi bölüme, 13 yasında bir kız cocuğuydu ve günde 1 lt kola iciyormus hergün.ağır bir mide kanaması geciriomus o esnada,benden sölemesi kısa zaman sonra büyük bi tehlike seni bekliyor....
  • Hocam senin miğde delik deşik olmuştur.
  • harbi yaa sizde mide gitmiştir aloooooooo
  • deilll
  • Ben günde en az 3litre cola iciyordum.1gün boynum kaşınmaya başladı ve kaşıdıkca yara oldu.Doktora gittim ve bana colayı 3yıl yasakladı.Colayla birlikte tüm renkli yiyecek icecek ve temizlik malzemeleri de yasaklandı.Kurunun yanında yaş hikayesi :) Gec kalsaydım egzamaya ceviriyormuş ama ucuz atlattık , artık az iciyorum.
  • Günde 2,5 litre colamı öyle içmeye devam ederse adamı öldürür
  • Su yerine sadece kola içiyorsun galiba
  • mide mide değilki. Makarna süzgeci
  • Ben yaklasık üç sene önce kola içmeyi bıraktım.Nedeni şu.Ben yaklaşık 12 yaşından beridir kola içiyordum 12 yaşından 15 yaşına kadar günde 1 litre 2 kutu kola fln içiyordum.Sonra bir buçuk litreye çıkarttım.Ama her gün içiyordum.Bimin kolaları ucuz olur yarım litresinden 3 tane alır buzluga at 30 dk da 1 saat da soguyor sonra bardak bardak içerdim.Taa ki 3 sene önceye kadar.3 sene önce bi geceliyin 2,5 + 2 litre kola içtim sabaha kadar sonra yattım kalktıgımda midem fena halde ağrıyordu.Duvarları yumrukluyordum.Sonra hastaneye gittik tedavi ettiler.Midem az kalsın patlıcakmıs.Doktor dedi naptın sen yav bu miden çok fena olmus.Az kalsın miden ölcekti.İyiki geldin dedi.Ve bana kolayı yasakladı.İlk baslarda çok zorlansamda sonra bıraktım.Suan kola yerine Tang içiyorum.Oda ucuz.Bime gidiyom 5-6 tane alıyom bardağa döküyom sonra buzluga atıp soğutuyom.Kola gibi aynı oda.Ondanda zarar görürmüyümki artık.Kolada içiyorum ama çok nadir.Yani 3 ayda 1 fln oda az bi bardak.Bi sakatlık olmazmıs.Siz siz olun kolayı abartmayın.Günlük içmeyiniz.İçeceksenin arada bir.Aman benim gibi olmayın.Sakınnn!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jupik -- 31 Ekim 2010; 19:18:34 >

• aniyeeaaaaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jupik

Ben yaklasık üç sene önce kola içmeyi bıraktım.Nedeni şu.Ben yaklaşık 12 yaşından beridir kola içiyordum 12 yaşından 15 yaşına kadar günde 1 litre 2 kutu kola fln içiyordum.Sonra bir buçuk litreye çıkarttım.Ama her gün içiyordum.Bimin kolaları ucuz olur yarım litresinden 3 tane alır buzluga at 30 dk da 1 saat da soguyor sonra bardak bardak içerdim.Taa ki 3 sene önceye kadar.3 sene önce bi geceliyin 2,5 + 2 litre kola içtim sabaha kadar sonra yattım kalktıgımda midem fena halde ağrıyordu.Duvarları yumrukluyordum.Sonra hastaneye gittik tedavi ettiler.Midem az kalsın patlıcakmıs.Doktor dedi naptın sen yav bu miden çok fena olmus.Az kalsın miden ölcekti.İyiki geldin dedi.Ve bana kolayı yasakladı.İlk baslarda çok zorlansamda sonra bıraktım.Suan kola yerine Tang içiyorum.Oda ucuz.Bime gidiyom 5-6 tane alıyom bardağa döküyom sonra buzluga atıp soğutuyom.Kola gibi aynı oda.Ondanda zarar görürmüyümki artık.Kolada içiyorum ama çok nadir.Yani 3 ayda 1 fln oda az bi bardak.Bi sakatlık olmazmıs.Siz siz olun kolayı abartmayın.Günlük içmeyiniz.İçeceksenin arada bir.Aman benim gibi olmayın.Sakınnn!!!

Kola ile ilgili araştırma yapıyordum su sıralar göbek filan çıktı bu meretten dolayı mı diye. Günde 4-5 bardak içerim.Azaltacağım da bu mesaj efsaneymiş ya kimsenin dikkatini çekmedi mi
    Günlük içmeyiniz.Bim'e gidiyorum tang alıyorum.At buzluğa soğusun.Bimin kolaları ucuz olur yarım litresinden 3 tane alır buzluga at 30 dk da 1 saat da soguyor sonra bardak bardak içerdim.Tang içiyorum.Oda ucuz.Bime gidiyom 5-6 tane alıyom bardağa döküyom sonra buzluga atıp soğutuyom.
    Hala gülüyorum ya

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.