Şimdi Ara

::::GÜNDE 2.5 LİTRE COLA İÇMEK NORMALMİ:::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
10.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben hergün 2.5 litre cola içerim acayip bağımlılık yaptı sizdede varmı bağımlılık?

• benim bir arkadasim iciyordu gunde 2.5 litre , ve sonunda midesine bisi oldu ilacla tedavi oldu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: d09ukan

benim bir arkadasim iciyordu gunde 2.5 litre , ve sonunda midesine bisi oldu ilacla tedavi oldu .
    yakın zamanda reflü ya da ülser olma ihtimalin çok yüksek
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue

yakın zamanda reflü ya da ülser olma ihtimalin çok yüksek

Alıntıları Göster
    http://icerikburada.blogspot.com/2007/06/kola-itiimizde-vcdumuzda-neler-olur.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi éfsane wii -- 6 Haziran 2007; 4:17:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: éfsane wii

http://icerikburada.blogspot.com/2007/06/kola-itiimizde-vcdumuzda-neler-olur.html

Alıntıları Göster
    Naptın sen yiğen yav ? { alıntı truva }
    Günde 2,5 litre kola içiyosan suda içmiyosundur ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cenk

Naptın sen yiğen yav ? { alıntı truva }
    Günde 2,5 litre kola içiyosan suda içmiyosundur ?

Alıntıları Göster
    hiç bişi olmaz. 5 litre ye kadar yolu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gudvilcanhantingoğlu

hiç bişi olmaz. 5 litre ye kadar yolu var.

Alıntıları Göster
    benım
    teyze oglu her gece sabaha kadar
    2,5 lıtrelık
    2taane
    ıcıyor
    toplam 5,0 lıtre
    yanı bıse olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Günde 5 litre su içiyorum
    10 yıl önce açıldı
    Günde 3-4 soda zararlımıdır ?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Sensizim~

benım
    teyze oglu her gece sabaha kadar
    2,5 lıtrelık
    2taane
    ıcıyor
    toplam 5,0 lıtre
    yanı bıse olmaz

Alıntıları Göster
    iç gözüm iç

kola içen ölüyor da su içen ölmüyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 6 Haziran 2007; 8:06:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RccP

iç gözüm iç

kola içen ölüyor da su içen ölmüyor mu?

Alıntıları Göster
    bi süre sonra midende garip bi ağrı oluşacak idrarından nahoş bir koku gelmeye başlayacak ve sen bu yazımı okuyup olanları görünce artık günde 2,5 litre kola içmenin sağlıksız vede mantıksız bişey olduğunu anlayacaksın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nKEEPr

bi süre sonra midende garip bi ağrı oluşacak idrarından nahoş bir koku gelmeye başlayacak ve sen bu yazımı okuyup olanları görünce artık günde 2,5 litre kola içmenin sağlıksız vede mantıksız bişey olduğunu anlayacaksın...

Alıntıları Göster
    1 mili gramında bile en ufak bir yarar olmadığı gibi vücuda çeşitli zararlar verdiğini herkes biliyor.
    Hiçbir şey bilmiyorsan asit ve karbondioksit 'in insan vücuduyla iyi geçinmediğini biliyor olmalısın.

İşte ben bu yüzden 1 yıldan fazladır asitli içecek içmiyorum. Kola almak için markette buzdolabına yanaştığında meyve suyu almayı dene.
    Yemek yerken örneğin döner ve lahmacun gibi şeyler yerken yanında ayranı tercih et.

Zaten bunlar böyleydi sonra herkes amerikan emperyalizmi furyasına katıldı. Böyle oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaviAteş

1 mili gramında bile en ufak bir yarar olmadığı gibi vücuda çeşitli zararlar verdiğini herkes biliyor.
    Hiçbir şey bilmiyorsan asit ve karbondioksit 'in insan vücuduyla iyi geçinmediğini biliyor olmalısın.

İşte ben bu yüzden 1 yıldan fazladır asitli içecek içmiyorum. Kola almak için markette buzdolabına yanaştığında meyve suyu almayı dene.
    Yemek yerken örneğin döner ve lahmacun gibi şeyler yerken yanında ayranı tercih et.

Zaten bunlar böyleydi sonra herkes amerikan emperyalizmi furyasına katıldı. Böyle oldu.

Alıntıları Göster
    "GÜNDE 2.5 LİTRE COLA İÇMEK NORMALMİ"

2.5 mu ben 5 Litre içiyorum beeee

• quote:

Alıntıları Göster
    bu aralar raflarda görmeye başladım % 100 meyve suyu diye satıyorlar her ne kadar doğrudur bilmem ama sağlık açısından koladan iyidir onları tercih etmeli bence

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

yürü be aslanım kim tutar seni böbreklerin sağlammış

• quote:

Orijinalden alıntı: nKEEPr

quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

yürü be aslanım kim tutar seni böbreklerin sağlammış

Alıntıları Göster
    su gibi kola içiyom hele yazın 4-5 gün su içmedimi bilirim

• bende günde 2.5-3 litre içiyorum sabah kahvaltının yanında olcak üstüne sigara içerken olacak aksam otururken olacak okulda olcak heryerde olması lazım benim için feci bağımlılık yaptı bende inşallah ilerde bi sıkıntısını cekmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: nghtmr

bende günde 2.5-3 litre içiyorum sabah kahvaltının yanında olcak üstüne sigara içerken olacak aksam otururken olacak okulda olcak heryerde olması lazım benim için feci bağımlılık yaptı bende inşallah ilerde bi sıkıntısını cekmem
    quote:

Orjinalden alıntı: nghtmr

bende günde 2.5-3 litre içiyorum sabah kahvaltının yanında olcak üstüne sigara içerken olacak aksam otururken olacak okulda olcak heryerde olması lazım benim için feci bağımlılık yaptı bende inşallah ilerde bi sıkıntısını cekmem

Benim bildiğim sigara ile çay güzel gider. Artık nasıl bir bağımlılık yaptıysa sizde.
    Bence çaya geçin.

• quote:

quote:

Benim bildiğim sigara ile çay güzel gider. Artık nasıl bir bağımlılık yaptıysa sizde.
    Bence çaya geçin.

Alıntıları Göster
    bi kuzenimin midesi delindi colayı yasakladı doktor.. asiti mide zarını incelttti..
    baska bi akrabamda 3 kez kanama gecirdi..

mide denen sey kalın bir lastik parçası deilki ince etten bir zar. cola ile bunu mahvetmeyin...
    su icin meyve suyu ayran...

• quote:

quote:

Bence çaya geçin.

Alıntıları Göster
    Bana kızıyorlardı çok kola içiyorsun diye, sizin yanınızda benimki hiç sayılır ya ben arada bi 1,5 litre falan içerdim, şimdi günde 250ml ancak iciyom.

• quote:

Orijinalden alıntı: blue_wind

Bana kızıyorlardı çok kola içiyorsun diye, sizin yanınızda benimki hiç sayılır ya ben arada bi 1,5 litre falan içerdim, şimdi günde 250ml ancak iciyom.

Alıntıları Göster
    Ayda yılda bir, yemekle birlikte tek teneke kutuiçiyorum. İmal edilirken içine koydukları su bile, işlenmiş kalitesiz su.

• quote:

Orijinalden alıntı: Robin Hood

Ayda yılda bir, yemekle birlikte tek teneke kutuiçiyorum. İmal edilirken içine koydukları su bile, işlenmiş kalitesiz su.

Alıntıları Göster
    firmayı zengin etmeyi vede vücuda zararını saymassak bi zararı yok gastedeki bi habere göre hergün 1.5 milyar bardak kola tüketiliyomuş vışşş rakama bakın.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.