hocam çok kötü gidiyosun aynı senın gbıydım gecen sene kahvaltıda kola içen bi yaratıktım ama bıraktım artık yemeklerde içiyorum 1 barkad o bile fazla ama olsun soda içmeye çalış daha rahat bırakırsın ben öyle bıraktım ama şimdide sodayı bırakamıyorum (çilekli) ama gerçekten kolanın şakası yok etin üstüne döküyosun karartıyo bi de midede düşün
sıgara ve kolayı aynı gun ıcersınde cok tuketıyordum.bazende nedensız yere benım mıde bısı olmas havalarıyla en sonunda patlak verdı ve hastanelık oldum sımdı ıse 2 sını aynnı anda ıcemıorum hatta aynı gun ıcerısınde
He he için için, bişey olup olmayacağını yakında bizzat görürsünüz
yarasın
quote:
Orjinalden alıntı: RccP
iç gözüm iç
kola içen ölüyor da su içen ölmüyor mu?
bende reflü oldum kola yüzünden. ama bırakmam kolayı
quote:
Orjinalden alıntı: TµGy
bende reflü oldum kola yüzünden. ama bırakmam kolayı
reflümü bu yoksa sosyete hastalığımı
yakında ülser olursun
cola kesinlikle bağımlılık yapıyor.sigarayı bırakıp colayı bırakamayan çok insan varbende 2 litre civarı içiyorum günde.tv de izlemişsinizdir belki.adamın biri su yerine cola içerek yaşıyor
bazı yemeklerde gerekiyor ama aşırı gitmemek lazım ama soguk meyve suyu gibisi yok %100 elmayı tavsiye ederim digerleri pahalı %100 elma suyu diger meyve suları ile aynı 1.5 ytl olması lazım her markanınki
hiçte normal diil
quote:
GÜNDE 2.5 LİTRE COLA İÇMEK NORMALMİ
sence ? :S
Bu arkadas ne biçim gegiriyodur bea
bende günde 5-6 bardak falan içiyorum,bide eğer dışarı falan çıktıysam teneke kola içiyorum üstüne.ama bazende hiç içmediğim oluyor.Allah'a şükür heüz bişey olmadı mideme.
quote:
Orjinalden alıntı: soulmate
quote:
Orjinalden alıntı: yy_061
quote:
Orjinalden alıntı: soulmate
gunde 2 tane 2.5luk bitirdigim oluyor hiç bişe olmaz
uzun zamanda ciddi sağlık sorunları yaşayacaksın. özellikle dişler ve mide. ailede şeker hastası varsa eğer çok daha ciddi sorunlar.
dayım su yerine kola içerdi taaki şu diyalog yaşanana kadar:
dayım:hanım kalk bi doktora gidelim iyi hissetmiorum midem kazınıo sanki karısı:hadi kalk çabuk acile gidelim giderler... doktor:buyrun şikayetiniz nedir? dayım:mide kanaması geçiriyorum doktor:anlıyorum...
Hocam aman ha 2,5 u geçirme 2,6 da bu meret kabız yapıyor. sonra ...çamazsın hastaneye zor yetiştirirler