Şimdi Ara

Günde 10 km yürüyüş, 100 mekik, 100 şınav (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
8.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 1.5 sene aralıksız 100 şınav çektim bunu da düzene soktum yatmadan önce çekiyordum o kadar disiplinli çektim ama yağ oranım çok yüksek olduğundan göbeği içime çekmeden belli olmuyor oradaki kaslar. Bide üstüne 100 mekik çekseydim gene içime çekmeden belli olmayacaktı.

Zayıfken bunu yaparsan emin ol 2 hafta sonra bile orada kas grubunu görmek seni çok motive edecek ben bu motive ile 1.5 sene çektim ama mekik çekmediğimden dolayı sadece 2 tane baklava var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moving On

Saçla ne alakası var?

Alıntıları Göster
    hocam önce opm yi izle daha bi şevkle yaparsın :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Yalan söyleme ! Konu dışına bir ara resmini atmıştın zayıf tipsiz birisin !

Alıntıları Göster
    Bunlar hep Megane a binmemekten. Git gez biraz rahatla bu ne celal

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • One punch man'de 100 mekik, 100 squat, 100 sinav ard arda cekiliyor. Yanlis hatirlamiyorsam ustune 10km kosuyordu.

Youtube'da One punch man challenge yazip aratabilirsiniz. 100 mekik 100 sinav 100 squat yapilir ama 10km kosu oldurur adami.

• 10 km. yürüyeceğine 3 km. koşsan çok daha etkili olur ,yürüme yaşlılar için iyidir :)
    tabi hep oturmaktan ,yürümek çok daha iyidir ama belli bir amaçla spor yapıyorsan koşu daha iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moving On

Resim değil, fotoğraf, bu bir.

Neden her cümlenin sonuna ünlem koyuyorsun? bu iki.

Vücudumun fotoğrafını attım, o zamanlar 60 kiloydum ve çok zayıftım, bunun üzerinden 1 yıl geçti, fakat tipimi bir kere bile atmadım, tipsiz olduğumu nereden çıkardın? bu üç.

Alıntıları Göster
    Konu dışı olacak ama TDK’ya göre fotoğraf yerine resim kelimesi kullanılabilir. Hadi burası forum ama ortamlarda falan resim değil fotoğraf diye milleti düzeltip dalga konusu olmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: reguse

Konu dışı olacak ama TDK’ya göre fotoğraf yerine resim kelimesi kullanılabilir. Hadi burası forum ama ortamlarda falan resim değil fotoğraf diye milleti düzeltip dalga konusu olmayın.

Alıntıları Göster
    Kaynak?
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    TDK = TÜRK DİL KURUMU.

Yoksa ben bulamam şimdi, sen link at mı demek istiyorsun?

• quote:

TDK = TÜRK DİL KURUMU.

Yoksa ben bulamam şimdi, sen link at mı demek istiyorsun?
    Evet, zira bunu ilk senden duydum.
    O zaman yeni bir şey öğrendin diye bana bir teşekkür borçlusun :)

http://sozluk.gov.tr/ bu site TDK’ya ait Türkçe sözlük sitesidir. TDK’nın anasayfasından kontrol edebilirsin.

İlgili linkteki arama kutusuna “resim” yazarsan, 3. sırada

3. isim Fotoğraf:
    "Güzel İnebolu kızı, duvara yapıştırılan Gazi'nin resmine uzun uzun baktı." - Aka Gündüz

resim kelimesinin fotoğraf anlamına geldiğini görebilirsin.

ayrıca arama kutusuna “fotoğraf” yazarak sağlama da yapabilirsin.

• quote:

O zaman yeni bir şey öğrendin diye bana bir teşekkür borçlusun :)

http://sozluk.gov.tr/ bu site TDK’ya ait Türkçe sözlük sitesidir. TDK’nın anasayfasından kontrol edebilirsin.

İlgili linkteki arama kutusuna “resim” yazarsan, 3. sırada

3. isim Fotoğraf:
    "Güzel İnebolu kızı, duvara yapıştırılan Gazi'nin resmine uzun uzun baktı." - Aka Gündüz

resim kelimesinin fotoğraf anlamına geldiğini görebilirsin.

ayrıca arama kutusuna “fotoğraf” yazarak sağlama da yapabilirsin.
    Bana yeni bir şey öğrettiğin için teşekkür ederim :)

Rica ederim dostum.

Bu arada her gün 10 km, kondisyonunu arttırır. Yeterli
    oranda protein almazsan kas kaybetmene neden olur. Kilo verirsin.

Her gün 100 mekik, karnının şekillenmesini sağlar. Ama karın kaslarını geliştirmek istiyorsan ağırlıkla beraber mekik çekmelisin.

Her gün 100 şınav çekmek, göğüs kaslarını ve arka kolunu kuvvetlendirir. Hacimsel olarak büyüme çok olmaz ama mevcut kaslar eskisine nazaran daha sert olur.

• quote:

Rica ederim dostum.

Bu arada her gün 10 km, kondisyonunu arttırır. Yeterli
    oranda protein almazsan kas kaybetmene neden olur. Kilo verirsin.

Her gün 100 mekik, karnının şekillenmesini sağlar. Ama karın kaslarını geliştirmek istiyorsan ağırlıkla beraber mekik çekmelisin.

Her gün 100 şınav çekmek, göğüs kaslarını ve arka kolunu kuvvetlendirir. Hacimsel olarak büyüme çok olmaz ama mevcut kaslar eskisine nazaran daha sert olur.
    Ağırlıkla beraber mekik nasıl oluyor? ağırlık ile mekik çekilen bir hareket var mı, yoksa mekiğe ek olarak dambıl ile de mi karın hareketleri yapılmalı?

Bu arada bu hareketlerin zararlı olduğunu söylüyorlar, doğru mu?
    Yoo neden zararlı olsun. Sağlık için gayet ideal. Yürüyüş dışındaki hareketleri iki güne bir de yapabilirsin.

Ağırlıkla mekik şöyle oluyor, hani halterlerin yanında yuvarlak ağırlıklar oluyor ya onlara plaka deniyor. O plakalardan birini iki elinle tutarak, (5-7,5-10kg) hangisi kolayına geliyorsa, mekik çekersen karın kaslarını geliştirirsin.

• quote:

Yoo neden zararlı olsun. Sağlık için gayet ideal. Yürüyüş dışındaki hareketleri iki güne bir de yapabilirsin.

Ağırlıkla mekik şöyle oluyor, hani halterlerin yanında yuvarlak ağırlıklar oluyor ya onlara plaka deniyor. O plakalardan birini iki elinle tutarak, (5-7,5-10kg) hangisi kolayına geliyorsa, mekik çekersen karın kaslarını geliştirirsin.
    Ağırlıksız mekik çeksem karın kaslarına katkı sağlamaz mı? o ağırlıklarla çekemem büyük ihtimal.
    Ağırlık kaldırarak kasları zorlarsın. Proteinli beslenerek, zorlanan ve hasar gören kaslar daha güçlü olacak şekilde tekrar inşa edilir.

Mide bölgesinde de kaslar vardır. Karın kaslarını da geliştirmek ve baklava denilen kasları oluşturmak için ağırlık yardımıyla çalışmak şart. Ağırlıksız çalışırsan, ne kadar kilo verirsen ver, karın bölgen sadece düzleşir. Six packler görünür olmaz.

O bahsettiğim plaka şeklindeki ağırlığı gözünde çok büyütme. Altı üstü uzandığın mekik sehpasında, iki elinle tuttuğun 5 kiloluk bir ağırlık olacak.

Programını benimle de paylaşabilir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

günde 7 km yürüyüş ve 70 mekik
    125 kg den 95 e
    Ne kadarlık bir periyodun sonunda bunu başardınız ? Ben yaklaşık 10km yürüyüş ve çekebildiğim kadar mekik çekiyorum.Yaklaşık 15 kilo vermem lazım.
  • bayağı zayıflarsın
  • quote:

Ağırlık kaldırarak kasları zorlarsın. Proteinli beslenerek, zorlanan ve hasar gören kaslar daha güçlü olacak şekilde tekrar inşa edilir.

Mide bölgesinde de kaslar vardır. Karın kaslarını da geliştirmek ve baklava denilen kasları oluşturmak için ağırlık yardımıyla çalışmak şart. Ağırlıksız çalışırsan, ne kadar kilo verirsen ver, karın bölgen sadece düzleşir. Six packler görünür olmaz.

O bahsettiğim plaka şeklindeki ağırlığı gözünde çok büyütme. Altı üstü uzandığın mekik sehpasında, iki elinle tuttuğun 5 kiloluk bir ağırlık olacak.
    Anladım hocam, biraz saçma olacak ama mekik sehpaları çok pahalı olduğu için yatakta çekeceğim, sorun olur mu?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.