Şimdi Ara

Günde 10 km yürüyüş, 100 mekik, 100 şınav (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
8.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Günde 10 km yürüyüş, 100 mekik, 100 şınav

Başımıza One-Punch Man mi olacan reis hayırdır ?

Halen One-Punch Man'i izlemeyen varsa izlesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamisama- -- 23 Ağustos 2019; 21:29:8 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Francis J. Underwood

Bu mesaj silindi.
    Hocam hedefim şöyle bir vücut;https://www.instagram.com/p/Bv9fOQjAnqT/

Spor salonuna 2 ay gittim fakat soyunma, giyinme vb. çok zaman yediği için eve ağırlığı ayarlanabilen 2 dambıl aldım, bu dambıllarla vücut çalışarak böyle bir vücuda ulaşamaz mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamisama-

Başımıza One-Punch Man mi olacan reis hayırdır ?

Halen One-Punch Man'i izlemeyen varsa izlesin.

Hocam ne yalan söyleyeyim, One Punch Man'i biliyorum fakat çok alakasız bir videonun altında aynı bu şekilde 100 squat, 100 sit-up, 10 km running'li bir yorum vardı, onun daha gerçekçi bir versiyonunu yapayım demiştim, meğersem bu animeden geliyormuş vay be

• Klima açıksa hiç deneme bile
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hocam tam hayalim olan vücudu bulamadım da bu elemandan biraz daha kalıplı olmak istiyorum işte

Şu an omuzlarım geniş fakat göbek ve belde çok kötü yağ var, spor salonunda 2 ay çalıştıktan sonra aynaya bakmıştım hatta, omuzlarım şekillenmişti fakat o lanet göbek ve bel hala aynıydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

başlarda biraz geliştirir, uuu kas mı yapıyon dedirtebilir düzgün beslenirsen biraz karın kası da çıkar da o kadar yani. kolların zayıf olur, sırtın bacakların her yerin zayıf olur.

nereni çalıştırırsan oranı güçlendirirsin. ve bir yere (ama iyi bir yere) kadar vücut ağırlığı yeterli gelir sonrasında gelişme göstermek istiyorsan ağırlık kullanman gerekir.

beslenme de çok önemli bu arada. kötü beslenirsen yaptığın iş boşa gider diye bir şey yok eğer gERÇEKTEN kötü beslenirsen gider de düzgün beslen işte. düzgün beslenirsen hem iyi hissedersin hem çabuk onarır vücudun yani hızlı gelişirsin.
    Aynı zamanda evde dambılla vücut çalışacağım hocam, 10 km yürümek çok mu zayıflatır?
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    Bu çocuk da kas yok ki yağ oranı düşük sadece. Sana lazım olan şey ağırlık çalışması değil kardiyo. Sabah akşam koşu bandına biniyorsun 2-3 aya bu eleman gibi olursun. Ya da 10 km de koşabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamisama-

Bu çocuk da kas yok ki yağ oranı düşük sadece. Sana lazım olan şey ağırlık çalışması değil kardiyo. Sabah akşam koşu bandına biniyorsun 2-3 aya bu eleman gibi olursun. Ya da 10 km de koşabilirsin.
    Hocam bütün vücudum ince sayılır fakat yalnızca belirli bölgede yağ var işte, spor salonuna da gitmiyorum koşu bandı da çok pahalı, 10 km koşmak işe yarar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moving On

Aynı zamanda evde dambılla vücut çalışacağım hocam, 10 km yürümek çok mu zayıflatır?

Alıntıları Göster
    hayır. 10km yürümek pek bir şey değil senin kilonda biri için. koşarım dersen başka tabi xd
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moving On

Hocam bütün vücudum ince sayılır fakat yalnızca belirli bölgede yağ var işte, spor salonuna da gitmiyorum koşu bandı da çok pahalı, 10 km koşmak işe yarar mı?

Alıntıları Göster
    çok zayıfsan zaten koşarak bile kas yaparsın biraz yağ da verirsin. ama bence ağırlık çalış. önce vücut ağırlığınla başla hem hamlığını atarsın 5-6 ay sonrasında da ağırlıkla devam edersin
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    Tabi yarar. Üstüne bir de az karbonhidratlı protein ağırlıklı bir diyet yaparsan kısa sürede bu eleman gibi olursun. Zaten yağ oranını düşürdükten sonra baklavalar otomatik çıkıyor. Bunun yanında da dumbell , şınav , mekik ile bir program yaparsan kas da kazanırsın daha iyi olur. Ama diyet sakın ihmal etme. Spor ne kadar önemliyse uyguladığın diyet de bir o kadar önemli.
  • Zodion Z kullanıcısına yanıt
    Klima ile alakası ne hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Günde 10 km yürüyüş, 100 mekik, 100 şınav

Bu elemanın vücudu hakkında ne düşünüyorsun hocam? kaslı mı yoksa sadece yağ oranı mı düşük? boyu 1.67 bu arada biraz da o yüzden çok cılız duruyor.

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Rahmetli rapçi XXXTentacion
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Özelden vücut fotosu atıyorum hocam.
  • İnternetten evde yapabileceğiniz hiit kardio programlarına bakabilirsiniz, hiit yapıp kalori açığı bırakırsanız %10-15 kadar. 1 ay içinde etkilerini gözlemlersiniz, tabi bunları yağ yakımı istediğinizi varsayarak yazıyorum yorumlarda öyle gördüm. Eğer kas inşa etmek istiyorsanız ağırlık şart. Şınavla olacak iş değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herrfatih -- 23 Ağustos 2019; 23:7:4 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.