Bildirim
Günde 10 km yürüyüş, 100 mekik, 100 şınav (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam hedefim şöyle bir vücut;https://www.instagram.com/p/Bv9fOQjAnqT/quote:
Orijinalden alıntı: Francis J. Underwood
Bu mesaj silindi.
Spor salonuna 2 ay gittim fakat soyunma, giyinme vb. çok zaman yediği için eve ağırlığı ayarlanabilen 2 dambıl aldım, bu dambıllarla vücut çalışarak böyle bir vücuda ulaşamaz mıyım? -
-
Klima açıksa hiç deneme bile -
Hocam tam hayalim olan vücudu bulamadım da bu elemandan biraz daha kalıplı olmak istiyorum iştequote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Şu an omuzlarım geniş fakat göbek ve belde çok kötü yağ var, spor salonunda 2 ay çalıştıktan sonra aynaya bakmıştım hatta, omuzlarım şekillenmişti fakat o lanet göbek ve bel hala aynıydı.
-
Aynı zamanda evde dambılla vücut çalışacağım hocam, 10 km yürümek çok mu zayıflatır?quote:
Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip
başlarda biraz geliştirir, uuu kas mı yapıyon dedirtebilir düzgün beslenirsen biraz karın kası da çıkar da o kadar yani. kolların zayıf olur, sırtın bacakların her yerin zayıf olur.
nereni çalıştırırsan oranı güçlendirirsin. ve bir yere (ama iyi bir yere) kadar vücut ağırlığı yeterli gelir sonrasında gelişme göstermek istiyorsan ağırlık kullanman gerekir.
beslenme de çok önemli bu arada. kötü beslenirsen yaptığın iş boşa gider diye bir şey yok eğer gERÇEKTEN kötü beslenirsen gider de düzgün beslen işte. düzgün beslenirsen hem iyi hissedersin hem çabuk onarır vücudun yani hızlı gelişirsin. -
Bu çocuk da kas yok ki yağ oranı düşük sadece. Sana lazım olan şey ağırlık çalışması değil kardiyo. Sabah akşam koşu bandına biniyorsun 2-3 aya bu eleman gibi olursun. Ya da 10 km de koşabilirsin. -
Hocam bütün vücudum ince sayılır fakat yalnızca belirli bölgede yağ var işte, spor salonuna da gitmiyorum koşu bandı da çok pahalı, 10 km koşmak işe yarar mı?quote:
Orijinalden alıntı: kamisama-
Bu çocuk da kas yok ki yağ oranı düşük sadece. Sana lazım olan şey ağırlık çalışması değil kardiyo. Sabah akşam koşu bandına biniyorsun 2-3 aya bu eleman gibi olursun. Ya da 10 km de koşabilirsin. -
hayır. 10km yürümek pek bir şey değil senin kilonda biri için. koşarım dersen başka tabi xdquote:
Orijinalden alıntı: Moving On
Aynı zamanda evde dambılla vücut çalışacağım hocam, 10 km yürümek çok mu zayıflatır?
Alıntıları Göster -
çok zayıfsan zaten koşarak bile kas yaparsın biraz yağ da verirsin. ama bence ağırlık çalış. önce vücut ağırlığınla başla hem hamlığını atarsın 5-6 ay sonrasında da ağırlıkla devam edersinquote:
Orijinalden alıntı: Moving On
Hocam bütün vücudum ince sayılır fakat yalnızca belirli bölgede yağ var işte, spor salonuna da gitmiyorum koşu bandı da çok pahalı, 10 km koşmak işe yarar mı?
Alıntıları Göster -
Tabi yarar. Üstüne bir de az karbonhidratlı protein ağırlıklı bir diyet yaparsan kısa sürede bu eleman gibi olursun. Zaten yağ oranını düşürdükten sonra baklavalar otomatik çıkıyor. Bunun yanında da dumbell , şınav , mekik ile bir program yaparsan kas da kazanırsın daha iyi olur. Ama diyet sakın ihmal etme. Spor ne kadar önemliyse uyguladığın diyet de bir o kadar önemli. -
Klima ile alakası ne hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Rahmetli rapçi XXXTentacionquote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
Özelden vücut fotosu atıyorum hocam.quote:
Bu mesaj silindi. -
İnternetten evde yapabileceğiniz hiit kardio programlarına bakabilirsiniz, hiit yapıp kalori açığı bırakırsanız %10-15 kadar. 1 ay içinde etkilerini gözlemlersiniz, tabi bunları yağ yakımı istediğinizi varsayarak yazıyorum yorumlarda öyle gördüm. Eğer kas inşa etmek istiyorsanız ağırlık şart. Şınavla olacak iş değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herrfatih -- 23 Ağustos 2019; 23:7:4 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X