Şimdi Ara

Günde 1 kez ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar yaşım 15 günde 1 kez masturbasyon iyimidir yoksa dahadamı azaltmalıyım geçen sene günde 7 kez olduğu bile oluyordu

ve şu doğrumu masturbasyon yapmadığımızda kızlar tarafından içgüdüsel olarak bir elektriklenmeme diyeyim ne diyyeiym oluyormuş

• Testisleri ağrıtmadığı sürece ne kadar az o kadar iyi. O elektrinleme meselesi doğru olabilir, çünkü daha çok cinsel istek/enerji birikiyor ve kimyasal olarak kızlara daha çekici gelebiliyorsun. Yani doğru olma ihtimali var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şanssız Herif

Testisleri ağrıtmadığı sürece ne kadar az o kadar iyi. O elektrinleme meselesi doğru olabilir, çünkü daha çok cinsel istek/enerji birikiyor ve kimyasal olarak kızlara daha çekici gelebiliyorsun. Yani doğru olma ihtimali var.

peki teşekkurler ama 1gun yap bıtgu yapmaya ındıreceğım ben mantıklısı bu galıba
  • Testisler ağrımadığı sürece ne kadar az o kadar iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şanssız Herif

Testisler ağrımadığı sürece ne kadar az o kadar iyi.

hiç ağrımıyorki
  • Haftada bir yeter.
  • Haftada 2-3 kez yap yeter günde 1 ne la depo dolsun biraz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    son 2.5 ay
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mX-L4S3R

Haftada 2-3 kez yap yeter günde 1 ne la depo dolsun biraz

bak 2 oldu neyse yarından itibaren bırakıyourm

• Sen bırakamazsın.
  • bırakma bırakmak zorunda değilsin ama bırakınca hayat kesinlikle daha iyi geliyor tecrübeyle sabit
    şu son 1 hafta dokunmadım bile (hem de kıbrıstaydım..)
    insanın içi daha güzel oluyor hayattan zevk alıyorsun, bi de gece 2-3 gibi yatıp 11-12'de kalkınca yorgunluktan aklına bile gelmiyor.

bırakmak istiyorum ama yapamıyorum dersen spora başla yorgunluktan yapamazsın

*bırakmak dediğim azaltmak, tabii ki de bırakma ayda 2-3 kez yapsan hiç sorun olmaz ama her gün de yapma yani
  • 3 yıldır günde 3 kez yapıyorum bişey olmuyo //Antalya da olunca böyle oluyo :D
  • Yaz oldu evde boşum canım sıkılıyor. Günde 2 kez yaptığım oluyor.Bırakamıyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mubarekler ramazanda az yapin bare

• Namaz kilabilecek kisiler gunde 1 veya 2 rekat kilin aklinizdan benim yapmamam lazim dersiniz denendi onaylandi ek olarak abdest almak rahatlatir kotu fikir sinirlerden uzak tutar.

• O elektiromanyetik bilmemnesini denemek için bugünden itibaren bırakıyorum bu işleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdem5555

O elektiromanyetik bilmemnesini denemek için bugünden itibaren bırakıyorum bu işleri

Bugün 3. Kez yaptım ve bende yarından ıtıbaren bırakıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün yarın bırakırım dedim 3 kere yaptım neyse yarın bırakırım
  • Günde 1 ne harbiden ya.Ilerde çok ciddi cinsel problemler yaşarsın.Yorucu aktiviteler bul kendine.Ben de eskiden çok yapardım şimdi 17 Hazirandan beri sadece 3 gün yaptım.Yapmadan da yaşanabileceğini,aslında yapmaktan zevk almadığımı farkettim.Bu süre içinde ne oldu biliyor musun?.Sosyal yönüm gelişti,insanların yüzüne bakarak konuşma alışkanlığı edindim ve aşık oldum.Hem de delicesine...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nk_1903 -- 17 Temmuz 2014; 11:40:06 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.