Şimdi Ara

GÜNCELLENDİ: 3 Kırmızı Işık Problemi (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
1
Favori
64.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: M@E

Çok yararlı bir yazı olmuş teşekkürler. Arkadaşlar acaba bu sorun Hitachi veya Samsung dvd romlardan kaynaklanıyo olabilir mi? Ne biliyim belki biri daha fazla ısınıyodur ve gpuyu kötü etkiliyodur olamaz mı? Dvd Romu Hitachi olupta üç kırmızı ışık gören var mı acaba ??

olamaz.
  • endemin uyguladığı sistemi yaptırtsak çözüm olur mu bu olaya? gpu ve cpu'yu 10 derece civarı soğuttuklarını söylüyorlardı?
  • konuyla alakası yokta bu xbox resimleri harika en baştakiler onları nasıl öle yapıyolar nasıl alabilirim öyle süperler
  • paylaşım için sağol

ps3 için arkaya fan koymuşlar(Joytech fusion cooling fan) 360 için de yapılırsa iyi olur
  • PS3 DE UZUN SÜRE OYNAYINCA İSINIP KENDİ KENDİNE KAPANIYO HABERİNİZ OLSUN!!!

ARKADAŞIMIN NTSC J PS3 ÜNDE 6 - 7 SAAT OYNADIK,ALET KAPANDI KENDİ KENDİNE, GERİ AÇILIYO AMA SONUÇTA KİTLENİYO İŞTE...
  • yani 45nm gelene ve kutu içi diyn düzeltilene kadar X360 almayın, veya her 6 ayda bir core pack almaya hazır olun demek istemişsin herhalde helal olsun sana kardeş çok güzel çalışma
  • Gece 5-6 saat oynadım X360 da hiç sorun yoktu sabah açtığımda 3 kırmızı ışık verdi ama 1-2 yeniden başlatma ile düzeldi sonrada sorunsuz 1-2 saat oynadık arkadaşla... Sonra bidaha açtım yine sorunsuz açıldı.

Bu geçici bir error filanmıydı yoksa bu 3 kırmızı ışık bir kez oldumu devamı gelirmi ve kalıcı olurmu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haydoot -- 9 Ağustos 2007; 21:47:54 >
  • Şimdi 360'ın dış kapaklarını söksek, dvd romunu dışarı alsak, GPU ve CPU altında kaliteli termal macun kullansak bir nevi çözümmüdür? Gerçi makinenin kapakları çıkarılıp dvd rom'u dışarı alınınca enkaz gibi duracak ama 3 kırmızıya yararı olacaksa ben yaparım..
  • X360'ın kutusunu söksek(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)bir faydası olur mu?
  • Evet arkadaşlar sonunda benim makinada su koyuverdi.Sorun 3 kırmızı değil ama makinadan ses gelmesine karşın görüntü gelmemesi olayı.Yurtdışı forumlarda bu konuyla ilgili topiclere rastladım ama Türkiye'de bu sorunla benden başka kimse rastladım bilmiyorum.Tabi çözüm yolları konusunda yardımcı olursanız sevinirim
  • 3 hfta önce garantili ps3 aldım!!!ah su xboxın kırmızı ısık sorunu olmasa bide türkiyede garantili satısı yapılsada bide xb360 alsam!!!yanlıs anlama olmasın ps3 den cok memnunum acıkcası!!!ama xbox da super bi alet!!!bide bi arkım ps3 ünü yaklasık 20 saat acık tuttu ve alette kapanma yada kilitlenme olayı flnda yasanmadı!!!xbox 360 türkiyeye tam olarak nezmn resmi giriş yapıcak bilgisi olan???
  • Kesin olmamakla birlikte 2008'in ilk çeyreği gelecekmiş.Ama ne kadar doğru belli değil.Bir arkadaşım 2005/8 ay üretimi NTSC-U makinesini 1 yıldan fazladır kullanıyor.Ortalama günde 5-6 saat kadar çalıştırıyor.Şimdiye kadar 3 kırmızı ışık görmedi.Ama bir arkadaşta 7 ay içinde 3 kırmızı ışık yüzünden 2 tane Xbox360 değiştirmiş.Şu an 3.cüyü kullanıyor.Aslında bu makineyi almakla hata yapıyoruz.Tamamen piyango.Garanti olmadığı için 3 kırmızı ışık gören makineden hayır beklemeyin.Ne kadar tamiri yapılıyor denilse de, tamiri yapılan makine bir süre sonra tekrar 3 kırmızıyı yakıyor.Resmi garanti olmadığı sürece bu ızdırap devam eder..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fred78 -- 17 Ağustos 2007; 14:36:13 >
  • 3 kırmızı veren bir makina bir süre rafta kaldıktasn sonra çalışırmı? çalışır ise ömrü ne kadar olur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhankoc_brood

3 kırmızı veren bir makina bir süre rafta kaldıktasn sonra çalışırmı? çalışır ise ömrü ne kadar olur?

Bir takım işlemden sonra kesin olmamakla birlikte çalışabilir.Ama ömrü fazla olmaz.Çünkü geçiçi bir çözüm.Ancak anakart değişirse makine kendine gelir.Ama onunda hem maliyeti yüksek, hemde bulması problem..
  • quote:

Orjinalden alıntı: fred78

quote:

Orjinalden alıntı: gokhankoc_brood

3 kırmızı veren bir makina bir süre rafta kaldıktasn sonra çalışırmı? çalışır ise ömrü ne kadar olur?

Bir takım işlemden sonra kesin olmamakla birlikte çalışabilir.Ama ömrü fazla olmaz.Çünkü geçiçi bir çözüm.Ancak anakart değişirse makine kendine gelir.Ama onunda hem maliyeti yüksek, hemde bulması problem..

bizim otelde xbox köşesi var, 360 lardan biri 3 kırmızı verdi, bende kaldırdım. bugün tekrar denedim sorunsuz çalıştı. tuhaf
  • Amaaan kim uğraşır yahu.

Benim tanıdığım götürmüş ısındığı için, 3 kırmızı çıksa daha iyi demişler.
  • Ring Of Death.

360 kullanıcılarının korkulu rüyası.
  • Tatlı bir rüya. :) Fazlası paranoyak yapar adamı. Aman dikkat. Oynarken aklımıza getirmeyelim.
  • Kabus demek daha uygun bence:)
  • Kafada bitiyor her şey fazla takarsan oyundan soğuyorsun.Takmadığın sürece problem olacağını zannetmiyorum.

Makinede bir şey olmasa bile düşünerek canını sıkıyorsun zaten :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.