Şimdi Ara

Güncellemeler entegre edilmiş vista iso nereden bulurum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar key var ama updateler ile ugrasmak istemedigim için entegreli iso arıyorum bildiginiz link var mıdır?



  • Böyle bir iso bulmanız çok zor ve Vista kullanmanız sistemi baştan mahveder zaten. Yerinizde olsam doğrudan Windows 10'a geçiş yapardım. Vista'yı yeniden kursanız bile alacağınız performans çok kötü olacaktır. Evet elinizde orjinal key olmasın nedeniyle yükleyeceğinizi varsayıyorum fakat yapabiliyorsanız forumdan veya başka bir yerden en azından 7 veya 8 orjinal ürün anahtarı alırsanız ücretsiz 10'a güncelleme seçeneği halen açık. Böylece Windows 10 kurmuş olursunuz ve bütçeniz fazla zorlanmaz.
  • Güncel olarak sadece ultimate 32 bit var. Eğer keyin ultimate ise link vereyim? Yok başka sürüm ise, onların da el değmemiş (sitede öyle yazıyor) olanı var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EfeYakupKarahanlı

    hocam ben de 32 bit buldum entegreli 2013 versiyonu ama 64 bit arıyordum. onun linki gitmiş. zaten windows 10 yüklü ana pc'de. başka diske 2. windows olarak kurup biraz denemek istiyordum.

    darkgamer_gs

    sağolun hocam ben de zaten orijinal win 10 kullanıyorum ama 1-2 ay deneme amaçlı kuracaktım sıkıntı olmazsa keyi bir arkadaşa verecektim ileride. neyse cok da acil değil ama bütün interneti aradım güncel versiyon bulamadım. win7 win 8 xp bile güncelleme entegreli versiyonları var ama vista yok. herkes o derece yaka silkmiş anladığım kadarıyla
  • Arkadaşına key vereceğine ilaçlama programını versene adam ister office ilaçlasın ister windows.
  • Windows Vista'nın tüm güncelleştirmeleri yapılmış olsa bile Windows Vista'ya verilen destek 11 Nisan 2017'de sona eriyor.



    Kaynak:

    https://support.microsoft.com/tr-tr/help/13853/windows-lifecycle-fact-sheet

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.