Şimdi Ara

Güncel Olmayan Driver ve Intel Driver Update Utility Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımı 32-bit'ten 64-bit'e yükselttim ve Driver Booster yükledim. Intel kök bağlantı noktası, yonga kümesi işlemci DRAM denetleyicisi ve SMbus denetleyicisi gibi 20 sürücünün aşırı eski olduğunu söyledi. Bende tam güvenmediğim için bu programa Intel Driver Update Utility'i indirdim ve kurdum fakat driver bul dediğimde sonuç ekranı boş oluyor hiçbir şey bulmuyor. Bunun nedeni nedir ve Driver Booster'da gösterilen driverları güncellemem gerekir mi? Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fazil61 -- 9 Haziran 2015; 20:44:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fazil61

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımı 32-bit'ten 64-bit'e yükselttim ve Driver Booster yükledim. Intel kök bağlantı noktası, yonga kümesi işlemci DRAM denetleyicisi ve SMbus denetleyicisi gibi 20 sürücünün aşırı eski olduğunu söyledi. Bende tam güvenmediğim için bu programa Intel Driver Update Utility'i indirdim ve kurdum fakat driver bul dediğimde sonuç ekranı boş oluyor hiçbir şey bulmuyor. Bunun nedeni nedir ve Driver Booster'da gösterilen driverları güncellemem gerekir mi? Şimdiden teşekkürler.

Bu programı ben de kullanıyorum. Fakat herşeyi güncellemiyorum. Çünkü uyardığı her sürücüyü yüklediğimde, sistem aşırı yavaşlıyor. O yüzden ben sadece ekran kartı ve ağ kartını güncelliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamamdır arkadaşım çok teşekkür ederim. Intel Driver Update Utility sorununu nasıl çözerim peki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.