Şimdi Ara

Güncel.. Mazot 5.12 - Bağcılar energy 14/04/18 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.743
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyi de o tarz firmalarda zaten hep o fiyatlar.Shell,bp,po,opet gibi firmalar harici genelde bu fiyatlardan veriyorlar ben görüyorum hep.

Yalnız güvenemediğim için almıyorum o sebeple buraya konusunu açmadık zaten çoğu herkes o sebeple açmıyor konusu, iyi kötü mazottur bilemem o ayrı.

• arkdaslar aldıgınız mazotlrın hepsi aynı rafineriden cıkma sadce her firma kendi katkısını koyuyor oda cok cuzi miktar 1 tona belki 1 lt kadar ucuz diye kalitesiz sanmayın hepsi aynı halt bunların sadece aldıgınız benzinlikci uc kagıt yapip yapkıtın ıcıne harici madde koymadıgı surece hayata bisey olmaz rafinere cıkısı hepsi uero dizel bunların ucuz verebilir cunku mazotta tavan fiyat uygulaması yok benzin gibi her firmanında kar marjı farklidir fiyat farkı bundan kaynaklanıyor bayi 40 krs az satım surumden kazanım hesabına giriyor heleki sehir iclerinde denetlemelerin cok sık oldugunu dusunursek kimse hile yapmaya gidemez cunku artık cok agır cezalari var şikayet ettiginizde direk numune aliyorlar ama sehirler arası dag baslarındakı benzinlıkcılerden uzak durun derim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promil06 -- 9 Nisan 2018; 10:50:51 >

Orijinalden alıntı: sertosman

İçinde ne var acaba
    İçinde etanol 5\30 castrol yağ bide kızartma yağı ve emisyonu düşürmek için oba yağ var

Orijinalden alıntı: promil06

arkdaslar aldıgınız mazotlrın hepsi aynı rafineriden cıkma sadce her firma kendi katkısını koyuyor oda cok cuzi miktar 1 tona belki 1 lt kadar ucuz diye kalitesiz sanmayın hepsi aynı halt bunların sadece aldıgınız benzinlikci uc kagıt yapip yapkıtın ıcıne harici madde koymadıgı surece hayata bisey olmaz rafinere cıkısı hepsi uero dizel bunların ucuz verebilir cunku mazotta tavan fiyat uygulaması yok benzin gibi her firmanında kar marjı farklidir fiyat farkı bundan kaynaklanıyor bayi 40 krs az satım surumden kazanım hesabına giriyor heleki sehir iclerinde denetlemelerin cok sık oldugunu dusunursek kimse hile yapmaya gidemez cunku artık cok agır cezalari var şikayet ettiginizde direk numune aliyorlar ama sehirler arası dag baslarındakı benzinlıkcılerden uzak durun derim..
    Aynı rafinerinden cıkan akaryakıt ta nasıl bu kadar fıyat fark edebılıyor kı ? Litre de 60 kurus. Ya pahalı satan vatandası fena kazıklıyor, yada ucuz satan hile ile vatandası dudukluyor.

Soz konusu hile ise zaten olay istasyon sahibinin vicdanına kalmıs. Shell, BP, Opet, PO , Total olsun , ıstasyon sahbı hile yaptıktan sonra aynı terane.

Eger ucuz satan istasyonların hile yapmadıgından emin olsam hayatta gidip pahalı satandan almam.

Ne bılıyım ıste bı shell, bp felan en azından ıstasyonlarını , marka degerıne zarar gelmesın dıye daha ıyı denetlıyordur dıye kendımı rahatlatıyorum.

Yoksa onlarında denetımı hava civa ise hıc bı farkı kalmaz dıgerlerınden.

Aydın Soke - Dıdım arası Opetten , passat tsi aracıma aldıgım benzın sonrası 1-2 km gıder gıtmez arac teklemeye ve gaz yememeye basladı. Yolda durup Opet musterı hızmetlerını aradım. Aracıma mazot satısı yapılmadıgından emın olmak ıstedım. 30/40 km sonra motor arıza lambası yandı. Artık opetten aldıgım yakıtta ne varsa bu durum bayagı devam ettı. shell den aldıgım ıkı depo sonrası arac kendıne geldı , arıza lambası da sondu.

• izmirlim21 kullanıcısına yanıt
    Benim arac ticari. Bazen shell den alirim bazen bazen burdan. En ufak bir problem yasamadim.

3.82 den tüpraşdan alıyorum 4.09 dan satarak çok iyi kar ediyorum dedi

o zamanki güncel fiyat 4:51 idi

Orijinalden alıntı: smartms

Aynı rafinerinden cıkan akaryakıt ta nasıl bu kadar fıyat fark edebılıyor kı ? Litre de 60 kurus. Ya pahalı satan vatandası fena kazıklıyor, yada ucuz satan hile ile vatandası dudukluyor.

Soz konusu hile ise zaten olay istasyon sahibinin vicdanına kalmıs. Shell, BP, Opet, PO , Total olsun , ıstasyon sahbı hile yaptıktan sonra aynı terane.

Eger ucuz satan istasyonların hile yapmadıgından emin olsam hayatta gidip pahalı satandan almam.

Ne bılıyım ıste bı shell, bp felan en azından ıstasyonlarını , marka degerıne zarar gelmesın dıye daha ıyı denetlıyordur dıye kendımı rahatlatıyorum.

Yoksa onlarında denetımı hava civa ise hıc bı farkı kalmaz dıgerlerınden.

Aydın Soke - Dıdım arası Opetten , passat tsi aracıma aldıgım benzın sonrası 1-2 km gıder gıtmez arac teklemeye ve gaz yememeye basladı. Yolda durup Opet musterı hızmetlerını aradım. Aracıma mazot satısı yapılmadıgından emın olmak ıstedım. 30/40 km sonra motor arıza lambası yandı. Artık opetten aldıgım yakıtta ne varsa bu durum bayagı devam ettı. shell den aldıgım ıkı depo sonrası arac kendıne geldı , arıza lambası da sondu.

Alıntıları Göster
    hocam suna kesinlikle emın olabilirsin tum firmalar rafineriden aynı mazotu aliyorlar sonradan depolarina cekıyorlar kar marjları yuksek..misal bp shell opet po bunlarda dusuk fiyat gormen cok zor cunku basdan anlasiyorlar benzinlikciyle ona yuklu miktrda hava parasi veriyor benim benzinimi sat diye oda mecbur firmanın belirledigi fiyattan satıyor ama dıger firmalarda bu soz konusu degl firma otamatıkmen kar hakkından dusuruyor benzinde bunu yapamıyorlar cunku tavan fiyat uygulaması var tum firmalar aynı fiyat uzerinden satmak zorunda .. sehir iclerindeki benzilikcilerden rahatcana alabilirsin sıkıntı cıkmaz cunku surekli devlet tarafından denetleniyorlar en ufak hatata muhru vururlar birde buyuk cezalari var ona kimse cesaret edemez ama dag baslarındakıne bisey dıyemem..ben sahsen TP-LUKOİL-ALPET surekli bunlardan aliyorm vede piyasdan 40-50 krs hep ucuzlar simdiye kadar herhangi bir sıkıntıda yasamadim..sadece sunu soyleyım mazotun rafineri cıkıs fiyatına bak nedemek istedgimi anlarsn..

• Yaklaşık 4 yıldır Hyundai Accent Era Crdi sahibiyim 45 bin km civarı yol yaptım ve ilk günden beri bu tür indirimli satan yerlerden yakıt alırım.Çok şükür bir sıkıntı ile karşı karşıya kalmadım.

• Yine bagcilar da güngören mezarlığı yakınlarında termo var. 5.12 den satıyor mazotu. ben hiç almadim bilmiyorum bilenler varsa yorumlayabilir. bir ara bayan sürücülere özel %5 indirim gibi cinsiyet ayrımcılığı yaparak erkeklere ikinci sınıf muamelesi yaparcasına bir kampanya yapmışlardı

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/motorin-4-09-tl-sakarya--124809090-3#132057580

İşte böyle oluyor yukarda açıklamıştım

edit: linkte bulamayan arkadaşlar için

özellikle 1.6 HDi veya TDCi kullananlar dikkat edin, ucuz mazot almayın. ucuz, hele de dandik markalardan mazot alınca arabanın sesi değişiyor, çekiş düşüyor, yakış artıyor. ne zaman kırsal bir yerden mazot almak zorunda kalsam enjektörlerden şakır şakır ses geliyor.

istasyondan istasyona değişir tabi ama gözlemlediğim: opetin mazotu güzel, performans çok yüksek ama yakıt da aynı seviyede yüksek. (6.5 - 7 arası -berlingo 115ps-)

aytemiz'den alıyorum şu an. çekiş de güzel yakıt da. yani ortalama. şehir içi 5.8 civarı yakıyor.

shell ve kadoil en berbat olanıydı. muhtemelen aldığım istasyonla alakalı ancak shell'de araba filtre uyarısı verdi. (mazot filtresinde su var) kadoil'de ise çalışan tanıdığım vardı, abi sakın burdan mazot alma dedi. benim bişey dememe gerek yok heralde daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirchade -- 12 Nisan 2018; 12:56:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Bayiler ortalama yakıttan %18-20 kazanç sağlıyor oradan hesap edin iskontoyu işte.
    %20 iskontoyu hangi firma veriyor kardeşim merak ettim

CPU: i7-720qm 1.6 Ghz - 6MB Ön Bellek | 4GB DDR2 RAM | nVidia GT230M GDDR3 1 GB Ekran kartı | 17.3" 1600x900 Led Ekran | | 5/1 Kart okuyucu | HP Web Kamerası | | 3 USB, 1 e-sata, 1 HDMI ve 1 VGA Bağlantısı | Blu-Ray Rom | 8 Hücreli Lityum İyon Pil | HP Mobil Uzaktan Kumandası |Windows 7 Ultimate 64 Bit
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.