Şimdi Ara

Motorin 4,09 TL Sakarya (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
4.317
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla benim araba öyle demiyor. Ucuz nazot alınca hemen biliyor kerata. Filtre lambası yanmaya başlıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • emekli56 kullanıcısına yanıt
    Crdi candır ,😀 alışmamış g. Don durmaz 😀 ben küçüklükten alıştırdım

3.94 şuan

Motorin 4,09 TL Sakarya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda bu kadar sakaryalı olmasına şaşırdım.

Hepinize selam olsun hafızlar.

• Motorin 4,09 TL Sakarya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

midyattan gelsemmi

kıbrısa gel 3,50 tl
  • labidu kullanıcısına yanıt
    burda pahalı
    opet shell de bıle 20kuruş pahalı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kipanin orda moil var yuzde 10 indirim 3.95 civari .. mazitu fena degil demiroren isletiyor diye pankart var ..

• Osmaniye BP, 100 ₺ üzeri mazot 4,098 ₺

• MOTORİN/KIRSAL MOTORİN /EURO DİZEL karmaşası hakkında benimde merak ettiklerim var? Bir bilen yazarsa sevinirim.

Yurdumuzdaki rafinerilerden sadece düşük ppmli eurodizel çıktığı söyleniyor muhtemelen bu doğru Neden derseniz yıllar önce bir çok araba üreticisi ülkemizdeki servislerine yakıt kalitesi arttı daha ince yağ kullanın dedi yazdı (10/40 yerine 5/30 gibi) Ben 2008 focus kullanıcısı olarak bizzat fordun bu mesajını gördüğümü hatırlıyorum. Ama tüm mazotlar aynı değil en azından benim için menzil ve ses konusunda cidden fark ediyor kendi tecrübem:)))
    PEKİİ 1. soru
    gerçekten euro dizel haricinde motorin yok mu?
    --Örneğin Bilinen ve shellden çokda ucuza satmayan Aytemize gittiğimizde bir pompada Aytemiz Motorin diğer pompada Aytemiz optimum eurodizel yazar(sanırım bpde de böyle) biri euroysa öbürü ne madem hepsi euro o zaman hiçbirinde yazmasın :)))
    2. soru
    soil starpet jetpet memoil turkpet gibi yol üstünde ucuz satan istasyonlar firma demiyorum istasyonlar ucuza nasıl satıyor mazot kaçak mı? yada meşru ithal mi yada yata diye 1.5 tlye satın alınıp kata mı satılıyor.yada içinde başka birşey mi var?
    3. soru şehir içinde 4.60 a mazot satan 30 km sonra nasıl 4.30 a satıyor .birde bazı istasyonlar özellikle eurodizel şu fiyat diye ucuza satıyor ne kadar güvenilir?
    Örneğin Niğdede tp yani Türkiye Petrolleri eurodizeli(tp extra değil)4.40 a satarken 30 km sonra 4.199a satıyor ama pompacı eurodizel değil ama kaliteli genelde kamyona veriyoruz diyor. Tam karşısında lukoil motorin 4.15 euro dizel 4.50 diye satıyor ;)bu iş nasıl oluyor.
    4. sorumda mazorun rengi, Kampanyalar ucuz istasyon derken sıklıkla bidonla mazot aldım renk ve kokusu birbirini tutmuyor örneğin
    4.199 a tp nin sattığı "kaliteli motorin" bildiğin yeşil ve sinek ilacı kokuyor
    4.40 asattığı(bu arada tabelada tp extra yazıyor ama pompada eurodiesel yazıyor) kokusuz çok az daha açık yeşil
    total şehir içi normal fiyat excellium eurodiesel tp extra ile aynı renk kokusuz
    opet şehir içi normal fiyat koku total ile aynı rengi çook açık sarı
    neden bu kadar fark etti opet ya opette boya var yada diğerleri berbat :)

ve gelgelelim 5. soruma yakıt katkıları
    bu katkıları enjeksiyonlu tüm araçlara tavsiye ediyorlar ancak firmaların 10 tona 1 litre gibi cüzi miktarlar kattıkları söyleniliyor.Piyasada satılan yakıt katkılarının ise enjeksiyonları orantısız temizlediği için problem çıkarıyor deniliyor.
    şimdi jetpetten 3.75e motorin alıp içine 50-100 ml BORPOWER türevi bir katkı karıştırıp kullansak aynı performansı alır mıyız?
    Heralde forumda biryerlerde sürekli güncelliğini koruyon bu yakıt soruları konusunda baya aydınlatıcı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtsyl -- 6 Nisan 2017; 1:55:53 >

• UncleGrndpa kullanıcısına yanıt
    Bildi de konuştu.Benim yaklaşık 5 yıldır arabam var istiyorsan ruhsat bilgilerini paylaşayım burda? O zaman özel bir durumum vardı araç kullanarak gitmenin dışında bir yöntem aramıştım.
    Bi insan nasıl bilip bilmeden neden ahkam keser anlamış değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atesbaz -- 26 Mart 2018; 15:59:41 >
  • Vagon fabrikasının ordaki kırmızıl logolu benzinlikten mazot alıyorum 7-8 depodur. Piyasadan 50-60 kurus ucuza veriyorlar. Suan en son 3.81 di fiyat. Araba d4d toyota ve hiçbir sorun yasamadım.
  • UncleGrndpa kullanıcısına yanıt
    Utanmadan bir de ikinci mesajı yazmış:) Yukarıdaki mesajda sana gerekli mesajı yazmıştım zaten.Yalnız bana neden saldırdığını anlamıyorum.Ben herhangi birini savunmuyorumki burada.

Demek istiyorumki millette bu lüks sevdası çok.Ayağına don almaz gider araba alır.Bizde böyle tüketim sevdası arttıkça adamlar daha çook zam yaparlar.

Madem fiyatları arttırıyorlar o zaman mümkün ölçüde almayalım ellerinde patlasın.Benim anlatmak istediğim konu bu.Yoksa şu an ehomomi çoh eyi yavv falan demiyorum kesinlikle.Önceden parası olmayan almıyodu.Şimdi parası olanda olmayanda alıyor.Kredi sağolsun.

Anlayıp dinlemeden saldırmamak lazım vesselam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atesbaz -- 26 Mart 2018; 15:55:47 >
  • Şu konuyu hortlatmayın ne hevvesle girdik

• kellemrt kullanıcısına yanıt
    Herkesten özür diliyorum 11 yıldır takılırım ilk kez böyle bi halt yedim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga68

Arkadaşlar resim eklemeyi bilmiyorum ama denedim. Akaryakıt bayilerinin alış fiyatını ekledim. Arkadaşlar tek tip mazot vardır euro dizel filan hikaye

Motorin 4,09 TL Sakarya

Not: nakliye ücretini eklemeyi unutmuşum. Bir bayii 4 TL ye aldığı mazotu 4.1 ₺ ye satmaz. Bu şekilde hiç bir masraflarını karşılayamaz.

Tablo ne kadar doğru bilmiyorum ancak litre ile metreküp eşit değildir. Tabloda metreküp fiyatı yazıyor.

Yakıt cinsine göre özkütleler farklılık gösterdiğinden doğru hesap çıkmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: halilcrs

quote:

Orijinalden alıntı: tolga68

Arkadaşlar resim eklemeyi bilmiyorum ama denedim. Akaryakıt bayilerinin alış fiyatını ekledim. Arkadaşlar tek tip mazot vardır euro dizel filan hikaye

Motorin 4,09 TL Sakarya

Not: nakliye ücretini eklemeyi unutmuşum. Bir bayii 4 TL ye aldığı mazotu 4.1 ₺ ye satmaz. Bu şekilde hiç bir masraflarını karşılayamaz.

Tablo ne kadar doğru bilmiyorum ancak litre ile metreküp eşit değildir. Tabloda metreküp fiyatı yazıyor.

Yakıt cinsine göre özkütleler farklılık gösterdiğinden doğru hesap çıkmaz.

Hocam hesapta ağırlık yok ki özkütle olsun. 1 metreküp fiyatı yazıyor. (1000 litre). Bir gariplik yok tabloda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• denizkent D kullanıcısına yanıt
    Oradaki fiyat 4.93

• özellikle 1.6 HDi veya TDCi kullananlar dikkat edin, ucuz mazot almayın. ucuz, hele de dandik markalardan mazot alınca arabanın sesi değişiyor, çekiş düşüyor, yakış artıyor. ne zaman kırsal bir yerden mazot almak zorunda kalsam enjektörlerden şakır şakır ses geliyor.

istasyondan istasyona değişir tabi ama gözlemlediğim: opetin mazotu güzel, performans çok yüksek ama yakıt da aynı seviyede yüksek. (6.5 - 7 arası -berlingo 115ps-)

aytemiz'den alıyorum şu an. çekiş de güzel yakıt da. yani ortalama. şehir içi 5.8 civarı yakıyor.

shell ve kadoil en berbat olanıydı. muhtemelen aldığım istasyonla alakalı ancak shell'de araba filtre uyarısı verdi. (mazot filtresinde su var) kadoil'de ise çalışan tanıdığım vardı, abi sakın burdan mazot alma dedi. benim bişey dememe gerek yok heralde daha.
  • Aldim bir kere ucuz mazot DPF hatasi verdi. Sonra gittim Shell’e tekrar aldim arac kendine geldi. Arada bir ucuz mazot atarim da surekli ucuz mazot problem cikarabilir.

1.3 CDTI’dan bildirildi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atesbaz A kullanıcısına yanıt
    hocam ne hortlattınız ya kampanya oldu sandım bende. Pazar günü özdilekten gelirken remoil 4.77'idi. 2-3 yıldır sürekli alırım, çok şükür bir sorun yaşamadım.(Motor 1.5dci) Eskidende kirazcada starpet iyiydi,ama son halini bilmem.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.