Şimdi Ara

🔥 Dolar 38,84 - Euro 43,65 - Altın 4.040 | 20 MAYIS 🔥 (2854. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: paradise37 , programmer_onur Daha Az
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 25 Misafir (7 Mobil) - 18 Masaüstü9 Mobil
5 sn
248.841
Cevap
1.192
Favori
12.506.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1157 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
82. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 28522853285428552856
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizden daha iyimserleride varmış (şekil A)
    Ekonomide hemen herşeyin kötüye gittiği, şu anki stabil gibi görünen (algısı yaratılan) vaziyetinde günü ayı kotaracak ama gelecekteki hesabı ağır ödenecek geçici çözümlerle sağlanabildiği, reel enflasyonun %40 a dayandığı konjoktürde dolar kurunu neredeyse 4,00 ün altına inebileceğini yazanlar.... Bunun eş anlamlısı doların seçime kadar 7,00 üzerine çıkacağını iddia etmektir bana göre... Yada Abd battıda benimmi haberim olmadı..?

evet, umut istisnai durumlar haricinde hep olmalıdır... iyimserlik tamamda, bu mesnetsiz olunca anlamı kalmıyor... Ben şu ortamda iyimserliğimi koruyabilecek pek fazla bir unsur göremiyorum... Gözlerimizi tehlikeye kapatarak ondan kurtulamayız. Tam tersine açık tutarsak tehlikeyi görürüz ve önlem alma şansımız olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zvzv -- 17 Şubat 2019; 12:9:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zvzv Z kullanıcısına yanıt
    Beterin beteri var demişler

• quote:

Orijinalden alıntı: BluePassenger

4.80 in altını konuşmak için çok erken. 4.20 ise biraz hayal Şahsen ben bunun hayalini bile kuramıyorum.
    Şu 5 10 un altını bi göreydik. 4.95 i konuşurduk aksi halde biraz zor.
    O değerler artık zor ticari savaş ve dibimizdeki savaşımsı sonuçlanmadı daha kaynayan bir kazan var bizim üke olarak zaten ekonomik sorunlarımız var atılacak diplomatik hatalarda bunu tetikliyor yani o noktayı çoktan aştık.Artık en kötü nereye yükselmez diye bakmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.jk

hafta içi bi FG haberi daha gelirse dolar 5'in altını görebilir,
    haber doğru çıkarsa da kısa vade 4.20
    Ya bak ağzını hayra aç daha yeni 400 dolar aldım yıl sonu dolar beklentisi en az 6 TL nokta

• bldoy kullanıcısına yanıt
    Aynen yıl sonu dolar beklentisini 6 tl diye güncellediler.Kolay kolay düşeceğini sanmam artması da büyük bir olayla yaşanabilir.Seçimlere kadar 5.50 5.10 bandında bence ytd.
  • Şu an ekonomideki tüm seyir olumlu. Dostumuz ve müttefikimiz ABD ile ikili ilişkilerimiz gayet iyi. Bu hafta Fetö'yü de verirler Reisin bir ricasına bakar. FED'de faiz arttırımına son verecek gibi gözüküyor. Yine 4 ayak üstüne düştük. Bu ne demek? Gelsin yeniden dolarlar bizim gibi ülkelere. Göründüğü gibi dolar alanların elinde patladı. Patlıcanı ellerine verdiğimiz gibi dolarları da vermiş bulunuyoruz.
  • bldoy kullanıcısına yanıt
    400 dolarından 3 kurus kazancaksın diye memleketmi batsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.jk -- 17 Şubat 2019; 22:48:46 >
  • Ak partili bir arkadaşım 15.000e araba satmıştı cuma günü, alıcı döviz olarak getirmiş parayı,
    "haramdır bize yakışmaz bunu bozdurup altın alırım belki" diyor, gittik birkaç kuyumcu 5.20den alıyor, dayanamadım borç kaynak buldum, kardeşimle beraber 5.20den biz topladık hepsini, tl nakiti verdik arkadaşa. Seçimden önce kapatırım ben bu borcu ve alımlara devam ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Football Always -- 17 Şubat 2019; 23:12:13 >

• "Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ABD mevkidaşı Pompeo ile görüştü"

Konu FG ise dolar feci şelale olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.jk

hafta içi bi FG haberi daha gelirse dolar 5'in altını görebilir,
    haber doğru çıkarsa da kısa vade 4.20
    4.20 nedir ya
    5.25 altı çok zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kimbehicayy

Tfx altını 222 den veriyor şu anda merkez bankasının müdahalesi biraz düşürdü gibi
    Full tldeyim pazartesi ve hafta içi tahminleriniz nedir
    Elime geçen TL ye dolar alıyorum.
    Bu ay sonu bence 5.60 üstü görür.

• quote:

Orijinalden alıntı: kimbehicayy

400 dolarından 3 kurus kazancaksın diye memleketmi batsın
    400 dolardan memleket batacak
    Elime geçen TL ye dolar alıyorum. Vatan haini mı oluyorum?
    En son 7 k dolar aldım

• Football Always kullanıcısına yanıt
    hoca sahte çıkmasın dikkat et
  • probiotic kullanıcısına yanıt
    Yok banka içindeki döviz atm den mevcut hesabımdaki miktar üzerine ekledim şimdi.

Edit;

Bu arada dolar 5.317600 olmuş şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Football Always -- 18 Şubat 2019; 10:49:2 >
  • Manulife/Segal: Dolar/TL yılın ilk yarısını 5.15'lerde bitirebilir
  • Ay sonu 5.60 üstü at fava bekle
    Ytd

• ya o feto geliyor haberine inanmış abd le anlaştık sanmış....
    abd le süt liman olursan bir ayda 4 ün altına bile düşer boyle anca akp lö lö diye kalırsınız anca burda....dolar 8-10 tl olucak derken kaldığınız gibi
    fırlmasıda abd ye bağlı düşmeside çok fazla siyasi duyar kasmanıza gerek yok...bir kaç saatte bir ülke para biriminin %30 a yakın değer kaybetmesini özellikle ülkenin başkanının konuşması esanası sırasında olan bir şeyi hiç bir ekonomik refaransla ortaya dökmezsiniz geçin bunları...
    itaatinizin kalitesi vardır tüm olay bu...
    olay şuydu hani 10 ağustosda rte biz bağımsız bir ülkeyiz dedi ya, abd de 90+ senedir bana bağlısın haddini yerini bil dedi oturttu türkçesi o hadi bay bay to.... akp chp lö lö diye daha çok kasarsınız burda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 18 Şubat 2019; 13:52:24 >

• Damat dün geldi oraya babasının sayesinde, hemen şımarmış şimdi halkı tehdit eder gibi konuşuyor. Marketteki tuvalet kağıdı bile %80 zamla uçurtma gibi uçtu, kur şuan gerçekten bedava, ne topladınız kâr, enflasyona maruz kalmayan reel birikimi ucuza alma fırsatı şuan.

Bunlar bozdurun dedikçe millet deli gibi alıyor, her hafta döviz mevduatı hızla artıyor ülkede, merak ediyorum düşünüyorlar mı acaba kimsenin onlara artık inanmadığı, sözüne itibar etmediği gerçeğini.

• 7'den dolara yapışanlar şimdi maliyet düşürmeye çabalıyor
  • 
Sayfa: önceki 28522853285428552856
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.