Şimdi Ara

🔥 Dolar 40,55 - Euro 47,65 - Altın 4.365 | 25 TEMMUZ 🔥 (1726. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: tsufrankwoli , ry4n Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 43 Misafir (18 Mobil) - 27 Masaüstü18 Mobil
5 sn
250.641
Cevap
1.206
Favori
12.611.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1160 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
52. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 17241725172617271728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fasson

Tuvalette 1tl oldu diyordu ama 1.5tl olmuş

Alıntıları Göster
    2 tl de var ben twitter'da gördüm ama belki küçüğe (yaşı küçüğe değil su dökmeye ) indirim yapıyor olabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0581C8F77

takip ettim ani yükselişte 10 dk arayla güncelleniyordu.

durunca admin kayboldu

bence admin maksatlı açmış konuyu
    Konuyu admin açmadı açan arkadaş geçen haftalarda devretti, sürekli indiğinde AKP'liler "bak indi indirmiyor" çıkınca muhalefet "bak çıktı yükseltmiyor" diye diye bezdirdiler sanıyorum. Sonuçta burası döviz kurunun anlık hatta günlük başlıktan takip edileceği bir mecra değil sadece muhabbetini çeviriyoruz gelişmelerin ama iki tarafta bu konuda ısrarcı ve anlayışsız.
  • Persembeden beri 4.70e sabitlendi sanirim uzun bir sure boyle kalacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatikanli Mumin -- 27 Mayıs 2018; 18:36:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakalım bu hafta piyasalar nasıl olacak
  • Meral akşener de seçilirsem orada oturmam diyor bunlar neyin kafasını yaşıyor. Nerede oturacağını değil ne iş yapacağını vaadedersin rte geldikten sonra seçim vaadleride bi tuhaf oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePassenger

Meral akşener de seçilirsem orada oturmam diyor bunlar neyin kafasını yaşıyor. Nerede oturacağını değil ne iş yapacağını vaadedersin rte geldikten sonra seçim vaadleride bi tuhaf oldu
    Vatandaş kan ağlarken 2 milyar doları binaya gömen lider neden eleştirilmesin. Atatürk orman çiftliğinin ağacını söküp binlerce euroya saksıya ağaç diktiler.

Doğrusunu yapıyorlar.
  • ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt
    Maltepe de de aynı alana AKP mitinginde milyon, CHP mitingde 50bin kişi var demişlerdi :)

2+2=5 olabiliyor bu ülkede isteyince. Hangi açıdan baktığına bağlı

• Bence o bina okul da olsa hastane de olsa artık bu haliyle çok kaynak tüketir, akp gidince komple elden geçmeli, sadeleştirlmeli

Bana kalsa orası Bakanlıklar için uygun, tüm bakanlık birimleri sığar, koordine de müthiş hızlı olur, diğer Bakanlık bina ve arazileri,de satılır,kaynak yaratılır.

• Görünen o ki seçime 4.70 sabit dolarla gireceğiz.. Seçim ikinci tura kalırsa durum ne olur ani ve büyük fırlamalar olur mu? Seçimi ilk turda herhangi bir aday kazanır ise dolar 4.30 hatta 4.00 seviyesine iner mi? Fikirlerimizi alıntı yaparak paylaşalım lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Görünen o ki seçime 4.70 sabit dolarla gireceğiz.. Seçim ikinci tura kalırsa durum ne olur ani ve büyük fırlamalar olur mu? Seçimi ilk turda herhangi bir aday kazanır ise dolar 4.30 hatta 4.00 seviyesine iner mi? Fikirlerimizi alıntı yaparak paylaşalım lütfen.
    Yani 3 hafta boyunca dolar hiç yükselmeyecek ve MB'nin 7 Haziran toplantısına hiç bir tepki vermeyecek mi ?

Bu ateş her geçen gün yükselir, bekleyin hep beraber göreceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 27 Mayıs 2018; 20:51:23 >
  • ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt
    Abicim eleştirsinler ama benim demek istediğim böyle seçim vaadimi olur seçilirsem sarayda oturmam diyerek. Seçilirsen doğru dürüst yönette nerede oturursan otur yoksa o saraya gelinceye kadar eleştirilecek çok iş var. Birde dinime söven Müslüman olsa bunların hepsini al birini vur ötekine tamam rte kötü ama diğerleri de kötü iyi yok ben bunu savunuyorum.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Ben 1 aydır yıl sonuna 7 tl olacak diyorum ama haydar gelirse 10 da olur.

• agtr A kullanıcısına yanıt
    Hacım bence orası bu kadar lüksten sonra saraydan başka bi halt olmaz. Dostlar alışverişte görsün deyip geçmekten başka çare yok adam bi kere yaptı. İsraf olmaya oldu bundan sonra saray harici ne olsa yine israf olur.

• durum cok kotu
  • Septams kullanıcısına yanıt
    tercuman ?
  • Muhafız. kullanıcısına yanıt
    Söyledikleri doğru ise, neyci olduğuyla ilgilenmiyorum. İmzamdaki metnin bir kısmında bu var.

• 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    Ozet olarak,
    TUIK, Turkiye'nin gercek enflasyonunu hesaplamadi. Hesaplara gore yillik enflasyon orani 40% yakin.

Otoriter yonetim, turk kurumlarinin itibarini zedeledi.

Diktatörler nadiren iyi bir ekonomik yöneticidirler çünkü mali ve parasal politikaları her politik tercihte olduğu kadar dikte etmek isterler.

Büyüyen bir küresel ekonomiye yatırım yapmak için birçok yer var ve marjda Erdoğan'ın politika kaprisleri üzerinde risk almak için çok az sebep var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merkur

Olur mu? Olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Görünen o ki seçime 4.70 sabit dolarla gireceğiz.. Seçim ikinci tura kalırsa durum ne olur ani ve büyük fırlamalar olur mu? Seçimi ilk turda herhangi bir aday kazanır ise dolar 4.30 hatta 4.00 seviyesine iner mi? Fikirlerimizi alıntı yaparak paylaşalım lütfen.
    Sabit kur bankaları iflasa sürükler diyorlar. Uzmanlara göre şu an ikinci bir faiz arttırımı gündemde ancak Erdoğanın onayına bağlı elbette. Seçim uğruna kuru belirli bir süre sabit tutabilmek için ikinci kez arttırıma izin verir mi göreceğiz.
  • http://www.paraanaliz.com/2018/guncel/korkunc-bir-iddia-ekonomist-ve-arastirmacilara-sansur-uygulaniyor-23449/

Tabiki ekonomistler istedigi her seyi soyleyebiliyor?yersen tabi

• 
Sayfa: önceki 17241725172617271728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.