Şimdi Ara

🔥 Dolar 41,41 - Euro 48,90 - Altın 5.040 | 23 EYLÜL 🔥 (12594. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: programmer_onur , redali Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 174 Misafir (87 Mobil) - 88 Masaüstü88 Mobil
5 sn
251.874
Cevap
1.213
Favori
12.821.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1161 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
34. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 1259012591125921259312594
Sayfaya Git
Git
Giriş

Gıda eskiden yarı yarıya kar ile çalışırdı artık en az %200 ile çalışıyor fiyatlardan da belli zaten .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    AMD7800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / ASUS TUF 4080 OC / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown
  • adolf1 kullanıcısına yanıt

herkes gider Koç kalır..Tecrübe :)

• T10X ve T10F standart menzil Almanya satış fiyatı 34 bin 295 Euro ( 1.670.000 ₺ )

Türkiye satış fiyatları ,

T10X 1.862.000 ₺

T1OF 1.878.000 ₺

Eyyy Alamanya Eyyy sen misin bizi kıskanan   

• acquiles A kullanıcısına yanıt

rockfellar in ahbaplarına kimse dokunamaz

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG OLED G1 GAMING TV - PLAYSTATION 5 PRO
  • ShinQda kullanıcısına yanıt
    Orası ben de kalsın ve lakin sabanci gider koç kalır.. Öyle sağlam

Trump in çektiği koltuğa oturtan guc, güçlüdür :)

Para her zaman siyasetten üstündür, aksini düşünen varsa kumda oynasın :) para ne isterse o olur,parayı veren de düdüğü çalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 29 Eylül 2025; 12:45:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • meşruiyet sorunu olanlardan fazla beklentiye girmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 29 Eylül 2025; 13:14:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jp Morgan asgari ücret artışı %20 demiş.

Çok bile :)

ne %20'si enflasyon her ay %1 geliyor zam mam olmamalı bu jp morgan maaşlara zam yaparak bizim enflasyonumuzu patlayıp dünya liderliğine ilerleyişimizi baltalamak istiyor belli ki

Sene başından beri fiyatı %70 artan gıda ürünleri varken maşallah çok bile ayarlamışlar zam oranını.

Gerçekçi bir şey söyleyeyim. Piyasa her gün daha kötüye gidiyor. Bir sonraki gün öncekini aratıyor. Dükkan bulmanın imkansız olduğu bir kucuk6sanayi sitesinde kiralık sebil dükkan var şu an.. Gidenler de kirayı takip gittiler battiklari icin.. Nakit akışı durma noktasında. Büyük firmalar ödeme erteliyor. Konkordatolar malumunuz Ama oraya gelmeyip kağıt üzerinde aktif fiili yatta cokmus tonla Küçük ve orta ölçekli firma var.. İşsizlik artıyor tuik azalıyor diyor :))

Bunun üstüne %25-30 (üstünü söylemiyorum) asgari ücrete zam tüyü diker..

Ha derseniz insanlar taş mı yesin, onu patlıcanla evet yazarken düşünecektik.. Ayni gemideyiz malesef.. Asksrde biri hata yapınca tüm bölük cezaya kalır yapacak bir şey yok..

2026 da maaşım az yetmiyor bir argüman olmayacak. "İşim var çalışıyorum şükür "olacak.. Kendinizi ona göre ayarlayın.

Yok ben hayal dünyasında gezmeye devam edeceğim, her şey süper olacak diyen varsa hayırlı işler..

Bu arada, aman ha, gaza gelip" daraldım sıkıldım yoruldum patrona gıcık oldum"diye iş bulmadan istifa etmeyin bu ara.

• hamas'a sağlam ultimatom verdiler

bütün dünya şuan bu konuşmayı izliyordu

üstüne "eğer hamas bunu kabul etmezse.. israil tüm desteğimi alır ve onları yok eder" dedi.

eskiden olsa mesela demokratlar derdi ki "hamas kabul etmedi savaşın devam etmesini istiyorlar!" ve gerilim daha da artar derinleşirdi.

ancak trump bu şekilde ilerliyor.

tek soru işareti, gazze ile işleri bittiyse, iran ve diğerleri konusunda operasyonlar şiddetlenir tırmanır mı?

taşınabilir en yüksek veri depolamasına sahip disketler 1,44 MB'lık veri saklama kapasitesine sahipmiş.

2027 ise 512TB lık SSD ler çıkacakmış vaybe

https://www.donanimhaber.com/samsung-512-tb-pcie-6-0-ssd-lerini-2027-de-cikaracak--196642

Tavuk üreticilerine ait şirketler Tofaş'ı geçmiş 2024 vergi rekortmenleri listesinde hocam. Liste Bursa'dan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 29 Eylül 2025; 23:17:57 >
  • 
Sayfa: önceki 1259012591125921259312594
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.