< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🔥 Dolar 41,41 - Euro 48,90 - Altın 5.040 | 23 EYLÜL 🔥 (12569. sayfa)

-
-
Umarım haklı çıkarsınız ama Hayalleriniz bence büyük olmasın derim.. İlgili Zaten iktidarın kolluk kuvvetleriyle Çok ciddi bir desteği olacak diye düşünüyorum pztesi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende o dönem CHP 'ye kayyum düşünüyorlar ama ekonomi ve rezervler nedeniyle yapmadığını yazmıştım..İmamoğlu tutuklanınca halk tepki olarak dövize vs geçti işte 60 milyar dolar rezerv eritildi tepki vererek ..iktidar bunu topladı gibi 10-15 milyar dolar fark kalmıştı sanırım geçen haftalarda ... Saraçhane'de birkaç saldırı olayı olmuştu o dönem bunun dışında 100 bin yada 500 bin toplansa iktidarın umrunda olmaz birde boykot durumu vardı ama CHP ve g.baskanı kime niye boykot yapıldığını kendileri de bilmediği gibi halkta anlamadı bazılarının sahipleri değişmiş zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Demokratik Değişim Hareketi. Demokratik seçimler için 41 ilde 2000 kişi gerekiyor CHP-iyi parti demokrasi için adım atmazsa seçimlere girebilecek parti kurmalıyız -
-
Hocam halk artık çoğu şeyi görüyor ama görmemiş gibi yapıyor... Herkes biliyor ki şuan CHP ye atılan suçlamalar 2028 de Recep Tayyip Erdoğan'ın tekrar aday olup cumhurbaşkanı seçilmesi için... Şuan Erdoğan tekrar seçilirse bir sonraki döneme de oğlu Bilal Erdoğanı hazırlıyor... Artık padişahlik gibi babadan oğula geçen bir sisteme dönüşecek ki düşünün mevcut cumhurbaşkanı bir sonraki cumhurbaşkanı olacak kişiyi seçmesi normal gibi gelecek... Bundan sonra ki seçimler formalite olacak... Kemal kılıçdaroglu ile Recep Tayyip Erdoğan 2028 de Bilal Erdoğan 2033 de cumhurbaşkanı olur...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bugun altin ve diger metallleri cakabilirler gibi geldi. ve gumusten tamamiyle ciktim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ja ne odlucujem da li cu ici u bitku po tome kakva je sila koja me prati nego po tome koliku svetinju branim. -
40 yılı chp de geçmiş adamı akp li yaptılar ya ya sabır.
Dedem pirom diye ayılıp bayılıyordunuz düne kadar buralarda rüzgar gülleri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 5 Eylül 2025; 12:40:38 >_____________________________ -
hafta sonu öncesi çok yükselen şeylerden kâr alımı olabiliyor
veya güvenli şeylere geçilebiliyor altın gibi
şu verileri görelim ona göre hareket edicem
_____________________________ -
bu arada başlığı
41,25
48,25
4725 yaparsak çok güzel olur
_____________________________ -
Veri geldiginde çarşi karisacak ne yönde olur bilemem ama iyi gelirse veriler altincilarin gozu yaşlı olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ja ne odlucujem da li cu ici u bitku po tome kakva je sila koja me prati nego po tome koliku svetinju branim. -
Bugün 3600'ü yukarı kırabilir şu an veriyi bekliyor herkes. Şayet tersi gelir de altın satış yerse şelale gibi gider çünkü çok büyük beklenti ile yükseldi, bazı ekonomistler fed 50 puan bile indirebilir diyor veriye göre.
_____________________________ Ne Mutlu Türk'üm Diyene. -
Bu iş risk işi. Ben sattım. Düşeceğini düşünenlerdenim. Risk almadan kazanç olmuyor.
_____________________________ Ja ne odlucujem da li cu ici u bitku po tome kakva je sila koja me prati nego po tome koliku svetinju branim. -
Adaylıktan bahsettim zaten kazanmasından değil. Laik kesim diğer kesimleri makarnacı, göbeğini kaşıyan adam vs diye küçümser ama devamlı kandırılmaktan da kurtulamaz. Eskiden TSK yada Anayasa mahkemesi Yargıtay Danıştay vs vardı balans ayarı yapıyordu %20-25lik laik kesimin istediğini yapan . Ama RTE bunların içinden geçti ,muhalefetin her adayını da değersiz hale getiriyor devlet ve medya gücü ile
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Demokratik Değişim Hareketi. Demokratik seçimler için 41 ilde 2000 kişi gerekiyor CHP-iyi parti demokrasi için adım atmazsa seçimlere girebilecek parti kurmalıyız -
-
Tüh mevduattaki kalan sepeti de altına kaydırıp tüm sepeti altın yapacaktım, alım fırsatı vermez bu saatten sonra zor.
_____________________________ Ne Mutlu Türk'üm Diyene. -
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 5 Eylül 2025; 16:9:56 >_____________________________ -
BREAKING: Saudi Arabia wants OPEC+ to speed up next oil production boost.
trump petrol desteğiyle de yaratacağı ralliye tuz ekliyor
tcmb için de iyi bu
petrol -%2
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 5 Eylül 2025; 16:4:26 >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X