Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

🔥 Dolar 35,58 - Euro 37,15 - Altın 3.096 | 21 OCAK🔥 (12195. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
243.971
Cevap
1.163
Favori
12.245.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1154 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
28. Sırada  bugün en iyi #6
Giriş
    Bu akşam Trump TR ye savaş açıyorum demediği sürece dolar seyrine devam eder..
    Su an çok açık ve net bir şekilde dalgalı serbest kur rejiminde geçmiyoruz.. Bu olmadan, bahsettiğim gibi çok büyük etkiler olmadığı sürece kur da dramatik değişimler olmaz... Chp ye kapatma davası açılsa dahi bir şey olmaz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 20 Ocak 2025; 15:22:55 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • acquiles A kullanıcısına yanıt
    Mevcut genel yönetim mensupları ülkenin en ufak bir refah kırıntısına kavuşma ihtimaline dahi tahammül edemiyorlar. Çok yönlü düşününce hak vereceksiniz. Durum bundan ibaret.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Normal bunlar.. Her geçen gün mevcut yetkileri daha fazla kullanmaya başlıyorlar.. Millet alışıyor zamanla sanırım. Normallestiriyor..

CHP kapatma davasını bekliyorum ama o ayağına sıkmak olur iktidar için. Zira böyle sürekli yenebilecegin rakip varken neden kapatasin :)

• freshwind F kullanıcısına yanıt

Buranın herbokoloğunada sorsaydın bu mevzuyu, iyi bilir... +

zira MB. faiz kararı almazdan evvel, önce bizim herbokologdan icazet alır ⚡🤣🤣🤣

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bist 10bini geçer gibi oluyor şak bir havadis hoppala aşağı :)
    Artık her pztesi rutin bir action var.

Bist ten umudu olanlara Allah sabır versin diyorum

• acquiles A kullanıcısına yanıt

CHP yi kapatırlarsa müstahak olur. neden mi çünkü 2007-2008 de falan akp yi kapatma davası açılmıştı

CHP yöneticileri yok demokrasiye aykırıdır,yok suç şahsidir partiyi bağlamaz diye akp nin kapatılmasına destek olmadılar hatta karşı çıkanlar oldu ve mahkeme yeterince kamuoyu desteği bulamadığı için bunları kapatmadı.

meşhur bir Türk deyimi vardır acıma yetime döner koyar ...

• ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu konuda benim komplo teorim değişmedi Baykal dönemi ile birlikte, chp için de ciddi bir AKP grubu var.. Ve chp li gibi davranıyorlar. Eminim ama ispat edemem...

• first_officer F kullanıcısına yanıt

muhalifmiş gibi görünüp , ama akp yenilmez ki algısı pazarlıyor.

en tehlikeli tip.

• Bank of Amerika TL de kalın tavsiyesi vermiş. Demek ki dolardan bir süre daha bir cacık olmayacak.

Adamlar tl fazi alıp getirdikleri dolardan daha fazlasını alıp götürecekler.

Çok kirli bir düzenek....Kurban : gariban vatandaş....

• Deger1i kullanıcısına yanıt

Burda coluk çocuk ergen tayfa üzerinden sanal ego tatmini yapmaktan başka bi işi yok bu elemanın yani müzmin bir işsiz !

• Bakınız bu bir soygun değilse nedir???

spk hala inatla süpersonik şirketleri halka ırz ediyor.vatandaşa bunların borçlarını ödetiyor. Vatandaş ta atlıyor adeta :))

Müstehak.

🔥 Dolar 35,58 - Euro 37,15 - Altın 3.096 | 21 OCAK🔥

🔥 Dolar 35,58 - Euro 37,15 - Altın 3.096 | 21 OCAK🔥

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deger1i -- 20 Ocak 2025; 16:32:31 >

apple hissesi varken reeder mı alınır? veyahut neredeyse tüm adroid telefonlarr için işlemci üreten ARM hissesi alırım daha iyi.

Geçen hafta 8.5 milyar dolar giriş olmuş carry trade parası... Ama şuan mevduatta düşüş var bilemedim.. 32 günde garanti bankası %45.5 veriyor. Vallahi dolar mı alsam mevduatta mı kalsam bilemedim karar veremedim...

• ozbey08 kullanıcısına yanıt

Neyseki biraz uyanıyor galiba vatandaş. Yeni halka ırz olan Akfen e talep gelmemiş. Bireysele ayrılan pay % 40 iken gelen talep 33 olmuş.

Hisseler patronun elinde kalmış.🔥 Dolar 35,58 - Euro 37,15 - Altın 3.096 | 21 OCAK🔥 

• Ben artık banka banka dolaşmaktan bıktım.

O yüzden tamamen tahvil fonuna geçtim.

Faiz düşüşü için tahvil fonları tavsiye ediliyor diye.

Tahvil fonu nerden alabilirim hangi fonları önerirsiniz?

• Aktifbankın 8 Ocakta piyasaya sürdüğü yeni bir fon var onu aldım BOL

🔥 Dolar 35,58 - Euro 37,15 - Altın 3.096 | 21 OCAK🔥www.aktifportfoy.com.tr
    Borçlanma Araçları Fonu (BOL)
    https://www.aktifportfoy.com.tr/fonlarimiz/yatirim-fonlarimiz/bol

Ama risk derecesi 5 . Yani riskli. Uyarayım.

• Euro niye yükseliyor bilen varmı

• kRaL_1907 kullanıcısına yanıt

DXY düşüyor çünkü, beklenti alınır gerçekleşince satılır. Trump koltuğuna oturacak birazdan, zaten dolar endeksi deli dana gibiydi gereksiz yükseldi.

• kRaL_1907 kullanıcısına yanıt
    Trump in gelişi münasebetiyle

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.