Aslında şirketler kârını nakit yerine bedelsiz hisse olarak dağıtırsa %15 daha karlı oluyor hisse ortağı için vergi nedeniyle < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🔥 Dolar 38,84 - Euro 43,35 - Altın 3.980 | 16 MAYIS 🔥 (11175. sayfa)

-
-
Evet oda bir seçenek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gelir getirmeyen arsa ve arazi için fiyat belirlemek de zordur . Pahalıya da alabilirsin ucuz olsa bile geri dönüşü zor olabilir . En karlisi imara açılacak arsa bulmak ama onda rüşvet vs olabilir mi bilinmez ... Ucuz hisse olarak ve kârı yüksek gözde adlı kuruluş var ama hissedarların ne kâr ne de bedelsiz veriyor birgün verir diye bu hisse alınır mı ben almadım onun gibi düşünülebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 17 Ağustos 2023; 1:19:13 >
2 milyon tl
ibrahim vuralyoutube
Bu video da 125 M2 anahtar teslim müstakil ev maliyeti ni inceledik umarım işinize yarar bir video olmuş tur iyi seyirler dileriz WhatsApp iletişim 5357631523 Instagram adresimiz İbrahim.vural.12914 Müstakil ev maliyeti müstakil ev yapımı Köy evi maliyeti İbrahim Vural kaba maliyeti inşaat yapımı güncel villa maliyeti dubleks maliyeti Antalya Döşemealtı Yeniköy #müstakilevmaliyeti #bahçelievmaliyeti #villamaliyetihttps://www.youtube.com/watch?v=J183ndYy_Uc -
en iyisi toprak alıp 5 sene beklemek üretilmeyen tek şey topraktır çünkü nüfus artarken yüzölçümü hep aynı tr nin
eskiden buralar dutluktu muhabeti buradan geliyo zaten
zengin ülkeler fakir ülkeler o senin dediğin avrupoa ülkelerinin nüfusuna bak refah içindekilerin hep 5-10 milyon çoğunluğu
istanbulun yarısı bile değil
türkiyenin nüfusu çok fazla olması gereken 40 milyon
yani bir iş yapıcağın zaman girişim v.s kafadan bir sürü senden önce oturtmuş sistemi olan adamlarla firmalarla rakip oluyosun
artık tr de herşey oturmuş vaziyette zengin olan oldu fakir kalan kaldı
kimse artık zengin olamaz ama fakir olabilir direnemezse bunu iyi anlayın
hangi işi yapmak istiyosan yap senden başka bir sürü o işi yapan var nasıl rekabet edeceksin? kimse kazancını bölüştürmez
dil bilen azda parası olan yurt dışına bu yüzden gidiyor zaten
-
Senin dedigin bir bakıma doğru zaten o nedenle herkes belediye seçimlerine önem veriyor . Nereye imar geçeceği önem kazanıyor . Özellikle İstanbul Bodrum Marmaris İzmir'in ilceleri Antalya ve ilceleri devamlı değer kazanıyor arazileri fakat Çankırı Amasya Bayburt Tunceli Bitlis bingol afyon uşak kutahya Giresun Sivas nigde gibi iller izin aynı şey geçerli mi bakmak lazım ... Ayrıca ben rantın topluma ait olması isterim mesele İstanbul beylikduzuna doğru genisliyor niye? yatırımlar İstanbul'a yapiliyor ve bu nedenle İstanbul'da ev arsa fiyatları artıyor Niğdeli vatandaşta bu ranttan kazanç elde etmelidir bana göre . Ev arsa satışından oluşan net kazancın %80ini devlet alırsa ve devlet nigdeli vatandaşa imkan sunarsa herkes kazanmış olur. Zaten İngiltere'de arazileri 250 senelik kiraliyormus diye okudum böylece rant geliri satın alanda olmamis oluyor . Şimdi yandaşa ait yere fabrika hastane vs yapılıp oranın değer kazanması sağlanıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 17 Ağustos 2023; 8:57:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Doler bugün 27.10 seviyelerini gördü.
27.01
27.02 - 03-05-09 derken gıdım gıdım vana açılıyor.
-
Ne demek vana açılıyor şimdi ne olacak döviz artacak mı borsa nasıl etkilenecek
mr. şimşek yine bankaların ne kadar güçlü olduğundan dem vurmuş, piyasanın desteklenmesi gerektiğini, yüksek büyüme rakamı istediklerini anlatmış.
sonunda ise lütfedip "enflasyonda düşme arzu ediyoruz" buyurmuş. yani kendi seçmenleri dahil, ülke halkı sürekli fakirleşirken, iktidarın derdi bambaşka. halinden memnun kölelere duyurulur.
-
Ekonomi gazetecisi Barış Soydan:
""Harcama demek talep demek. Talep de enflasyon demek. TL'nin bir bombaya dönüşmüş olması, kimsenin elinde TL tutmak istememesi, enflasyonun bizatihi nedeni.
Faizin enflasyonun çok altında tutulmasının, otomobile, konuta getirilen yasakların, kısıtlamaların verdiği mesaj çok açık: Elindeki Türk Lirası'nı bir an önce at, yani harca. Kimsenin elinde TL tutmak istemediği, eline para geçenin nereye koyacağını bilemediği için bir an önce harcadığı bir ortamda enflasyon düşmez.
Türkiye'de enflasyonla mücadele filan edilmiyor. Bu yolun sonu önce Arjantin'e, sonra Venezuela'ya çıkacak""
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yine Borsanın maşallahı var.
Yüzde 10 lar havada uçuşuyor :)
Hey Allahım.
-
Bankaların güçlü olması güzel de gerektiğinden fazla güçlü olmasının bu halka nasıl bir faydası var ki? Önemli olan üretim ve çalışma değil midir? Bence öyledir. Katma değeri yüksek ürünler üretmek. Bu da yatırımlarla olur. Yani faizlerin düşmesi iyi bir şey olur ama baskılamak yararlı değil diye düşünüyorum.
Finansbank 1 yıllık spot ticari kredi faizi %105…
3 ay önce %15 di.
3 aylık faiz değişimi %90
İmzamı atıyorum. Ortalama IQ seviyesine sahip sade vatandaş bile bunu anlayabilir normalde ama neyse...
Yeniçağ TVyoutube
Twitter: https://twitter.com/yenicag_tv Facebook: https://www.facebook.com/yenicagtelevizyonu İhbar Hattı: WhatsApp: 0541 418 15 15 #ekonomi #türkiye #siyaset #dolar #Yeniçağ #shorts #Haber #Haberler #Sondakika #Ekonomi #spor #shorts #Yeniçağ #Haber #Haberler #Sondakika #Ekonomi #spor #deprem #günboyutv #shortsvideo #short #shortvideo #shortsvideo #afad #dokuzsütuntv #akut #borsa #depremzede #sondakika #Ahmetercan #kızılay #ahbap #haluklevent #oğuzhanuğur #çadır #receptayyiperdoğan #meralakşener #beşiktaş #galatasaray #fenerbahçe #tanjuözcan #süleymansoylu #sondakika #devletbahçeli #akp #chp #mhp #iyiparti #iktidar #devapartisi #gelecekpartisi #saadetpartisi #memleketpartisi #muharremince #mansuryavaş #SedatPekerifşa #SedatPekeraçıklama #ErkAcarerSedatPeker #SedatPekercanlı #SedatPekerCemalEnginyurt #SedatPekerTurhanÇömez #SedatPekerimza #DijitaltecritikaldırSedatPekerikonuştur #canlıyayın #sondakika #canlı #çiftkur #kapalıçarşı #dolartl #darbe #fed #fedfaizkararı #emeklizammı2023 #emeklizammı #memurzammı #zamzam #hafizegaye #mehmetşimşek #ekonomi #borsa #dolar #dolartl #altın #euro #kripto #merkezbankası #merkezbankasıkur #kur #kurkorumalımevduat #faiz #piyasahareketleri #piyasa #dövizhttps://www.youtube.com/live/q4haCEVdj4A?feature=share -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eaststreetz -- 17 Ağustos 2023; 16:37:32 > -
Ofsym verileri çok iyi.Bakalım 5 tavan dedim ama 8-10 belki görebilir.Keza izdemirde de talep patlaması var.
tek amaçları var:iktidarı elden kaçırmamak. akıyorken küpleri doldurmak.
bankaların gücü, faizler, piyasalar, döviz, vatandaşın hali, borsa, vb. vb. vb. hiç biri amaç değil, araç. en üstteki amaca ulaşmak ve-veya sürdürmek için araç. yoksa yerli ve milli deyip, ülkeyi ithalata bağımlı kılanların samimi olduğunu mu sanıyordunuz?
-
ekonominin içinden öyle geçtiler ki, hiç ama hiç bir şey enflasyondan koruyamaz şu anda. sadece yandaşsanız, havadan paralar akıyorsa korur. o da bizde (büyük çoğunluk) mafiş ...
-
aynen
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X