arkadaşlar merhaba, öncelikle bu konu hakkında bir çok mesaj daha okudum fakat çoğu güncel değildi, bir kaç yıl öncesine uzanan haberlerdi bu yüzden tekrar güncel cevap için soruyu soruyorum. Hepinizin bildiği gibi Türkiyede macbook fiyatları 5,000TL den başlıyor, benimde bu fiyatı verecek gücüm yok bu yüzden, bir tanıdık ABD'den bayramda gelecek, uzun zamandır istediğim Macbook Pro i5 2.4ghz 'ide beraberinde getiricek ancak arkadaş babasınada bilgisayar alıcağını söyledi. laptop'lar bavula konmaz kesinlikle geçerken elinde iki tane laptop sorun olurmu? yanında ailesi olmayacağı için iki bilgisayarda kendisinin gibi görünecek. burdan internet üzerinden evine sipariş vericez. internetten olduğu halde bulunduğu eyaletin belirli bir vergisi ödenmek zorunda o da fazla bir şey değil. fatura büyük ihtimalle onun adına yazılacak benim değil, kredi kartıyla biz burdan ödesek bile.. şu aralar bayrama nerdeyse 1 ay kaldı birkaç onay varmı gümrüklerde? faturada belirli bi vergi ödedğimiz görünürse yine burdada vergi ödemek zorundamıyım yakalanırsa? lütfen acil yardım! ona göre ödemeler başlayacak !!
teşekkürler!!!!
solitaire
kullanıcısına yanıt
Hocam aradan bayaa zaman geçmiş ama son durum nedir nasıl bir yol izlendi sonucu ne oldu, aydınlatabilirseniz sevinirim.