Şimdi Ara

GÜMÜŞ BEYAZLATMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
17.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sürekli taktığım bir kolyem var fakat sıcaklardan dolayı aşırı terlediğimizden ve türlü etkenlerden dolayı zinciri ve azda olsa kolye ucu karardı fakat zincir kapkara olmuş durumda...

Öğleden sonrada yola çıkacağımdan dolayı gümüşçüye gitme gibi bir şansım yok açıkcası hava çok sıcak ve evden dışarı adımımı atmak istemiyorum.Gümüş nasıl beyazlatılır arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.

Hepinize İyi Günler dilerim....

• sigara külü bulabilirsen biraz onunla sürt temizlernir tabi sigara külünü biriktirmiş olman lazım dı.

çok acil se karbonat dene ama fazla bastırma kararmayı temizleyeceğim derken çizdirme
  • Şuradan yararlan bence aynı şekilde uygula.
    altın parlatma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rolll -- 26 Temmuz 2010; 12:54:38 >
  • Güncel..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rolll

Şuradan yararlan bence aynı şekilde uygula.
    altın parlatma

bu şekilde gümüşe daha çok zarar verirsin altın ve gümüş çok farklı kimyasal yapılara sahiptir.

altın ve platin tam soy metal olduğu için kral suyu hiçbir şey etki etmez tüm asitleri deneyin zarar veremezsiniz ama gümüş öyle değildir içinde oksijen içeren bir suyun içine atacaksınız ayrıca sıcak deterjanı demiyorum bile

• "Kaol" isimli bir sıvı var. Gümüş parlatmak içindir. Kullan, memnun kalırsın.
  • Dostum bi de hala evdeysen limon kes yarısının icine tuz koy biraz erit ve gumuse surt.. bu sekilde yapıyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurmaurer

Dostum bi de hala evdeysen limon kes yarısının icine tuz koy biraz erit ve gumuse surt.. bu sekilde yapıyorum ben

herhangi bir zararı var mı?
  • Eline bildiğimiz kurşun kalem silgisi al ve gümüşü silmeye başla. Sonra sonucu gör
  • Diş fırçana biraz diş macunu sür ve onunla kolyeni fırçala. Sonra sonucu gör. Çok ciddiyim, dalga geçmiyorum.
  • Ben Sana Çok Özel Bi Formül Vericem.. Bu bizim Firmamızın Sırrıdır Ona göre

Kapalı çarşıyı bilirsin Kapalı Çarşıdan Kırmızı cila alıcaksın 2tl Degerinde

zippo benzin alıcaksın

Ve Mikrofiberli bir bez

Sonra cilayı beze sürüceksin Bol bi şekilde. Ardından zippoyu döküceksin be bezle beraber silmeye başlıcaksın yenisinden daha parlak yaptıgını görüceksin Tüm Gümüşçüler Bunu yapar

O kadar imkanım yok diyorsan sıgara Külü
  • Çay tabağı gibi yayvan bir kaba tuz ruhu dökün. Gümüş kolye yüzük v.s. içine atın 1-2 dk bekleyin ve çıkarın. Bembeyaz olduğunu göreceksiniz. Hidroklorik asit gümüş yüzeyindeki tüm yabancı maddeleri söker. Çok fazla bekletmeyin. Fazla beklerse gümüşü de aşındırabilir. Çamaşır suyu ile denemeyin çünkü çamaşır suyu aksine karartır. Karartmak istiyorsanız o başka tabi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufdincer

Çay tabağı gibi yayvan bir kaba tuz ruhu dökün. Gümüş kolye yüzük v.s. içine atın 1-2 dk bekleyin ve çıkarın. Bembeyaz olduğunu göreceksiniz. Hidroklorik asit gümüş yüzeyindeki tüm yabancı maddeleri söker. Çok fazla bekletmeyin. Fazla beklerse gümüşü de aşındırabilir. Çamaşır suyu ile denemeyin çünkü çamaşır suyu aksine karartır. Karartmak istiyorsanız o başka tabi :)

Konu oldukça eski, lütfen konunun açılış tarihine bakıp cevap yazın. Zira gereksiz konu hortlatmak, forum kuralları gereği yasak. =)
  • Dış macununu iyice süre ilk halinden daha güzel olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Em onu

• Merhabalar benim gümüş yüzük aldığım firma ömür boyu garanti veriyordu. Gönderdim yüzüğümü parlatıp geri yolladılar.

Size de öneririm.www.aniyuzuk.com hatta blog sitelerinde de bu konuyla ilgili yazmışlardı.

www.aniyuzuk.com
    Gümüş Neden Kararır? 5 Maddede Anlatıyoruz!
    http://www.aniyuzuk.com/gumus-neden-kararir.dhtml

Aldığım yüzük
    https://www.aniyuzuk.com/
    Osmanlı Arması ve Bozkurt Motifli Çift Kartal Başlı Jandarma Yüzüğü
    http://www.aniyuzuk.com/osmanli-armasi-ve-bozkurt-motifli-cift-kartal-basli-jandarma-yuzugu

GÜMÜŞ BEYAZLATMAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamzesibelozer -- 7 Şubat 2017; 14:59:41 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.