Şimdi Ara

Gümrük memurunun kız turiste gösterdiği ilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
5.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Kokuşmuşluk her yerde maalesef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ondört sene evvel Kiev’ den İstanbul’ a dönüşte havalimanı pasaport kuyruğunda beklerken, hizayı kontrol eden gümrük polisine adeta aşık olmuştum.
    Bir şekilde tanışmalıyım dedim ve arkamda bekleyen diğer yolcudan kalem rica ettim.

Ardından alış veriş sırasında aldığım fişin boş arka yüzüne “I like you. Call me +90 532 273 .. ..” yazdım.
    Sonra kalemi yolcuya verirken “Ani hayırdır?” dedi.
    “Şu memurla tanışmam lazım bu pusulayı oba vereceğim”
    “Abi gözünü sevem, hepimizin başını yakacaksın” dedi ve elimden kağıdı aldığı gibi yırttı…

Birkaç yıl önce sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel taciz dosyası verdiler:

Avusturya ülkesinde anasıyla yaşayan 16 yaşındaki kız, anasıyla kavga edince TR’ de yaşayan babasına kaçıyor.

Ancak havalimanı polisi durumundan şüphelendiği için kızı tecrit odasına alıyor.

Tecrit odası görevli memuru hakkında kız “Bana cinsel tacizde bulundu” diyerek şikayetçi oluyor. Delil olarak memurun yazıp kızın eline verdiği sadece cep numarası olan pusula ibraz ediliyor.

Kız şikayetinde ısrarcı olunca soruşturma gereğ kamera görüntüleri incelendi, her hangi olumsuzluk yoktu ve memuru sorguya aldık:

”Görevim gereği tecrit odasında buluna yolcuya her hangi bir durumda araması için cep telefonumu yazıp bıraktım” dedi. Ama böyle bir uygulama yoktu.

Memurun ceza alacağı kesin idi ancak reşit olmayan mağdurenin yasak vasi olan anasının şikayetçi olma hakkı vardı.

Avusturya makamlarına yazı yazdık “Şikayetçi mi sorun” diye.

Avusturya makamları ise “Bizim kanunlarımızda böyle bir suç yoktur” diyerek iade ettiler.

• Ondört sene evvel Kiev’ den İstanbul’ a dönüşte havalimanı pasaport kuyruğunda beklerken, hizayı kontrol eden gümrük polisine adeta aşık olmuştum.
    Bir şekilde tanışmalıyım dedim ve arkamda bekleyen diğer yolcudan kalem rica ettim.

Ardından alış veriş sırasında aldığım fişin boş arka yüzüne “I like you. Call me +90 532 273 .. ..” yazdım.
    Sonra kalemi yolcuya verirken “Ani hayırdır?” dedi.
    “Şu memurla tanışmam lazım bu pusulayı oba vereceğim”
    “Abi gözünü sevem, hepimizin başını yakacaksın” dedi ve elimden kağıdı aldığı gibi yırttı…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_Alim -- 6 Temmuz 2023; 12:7:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir devlet memurunun böyle davranması yakışıksız, ama sade bir vatandaş olsaydı, hareketlerinde o kadar da abartılı bir şey yok bence.

• Reisimiz 22 yıllık ustalık döneminin ahlak eseri. Bu daha hiç bir şey. İnşallah Afganistan Pakistan hindistan seviyelerine çıkacağız.

Ekleyeyim.
    Ahlaksızlık olan kıza teklifte bulunmak sohbet etmek değil.
    Memuriyeti ciddiyetsiz ve kuralsız yapmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E8CE804DF -- 6 Temmuz 2023; 12:18:34 >
  • Daha kapıdan girer girmez *ikmeye de kalkmazsın ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63B0840C9 -- 6 Temmuz 2023; 12:18:29 >
  • Kız güzel geçiştirmiş gümrükçü abazan memur beyi ama ısrarda sınır bırakmamış yine de adam.

• İyi en azından nazik nazik asılmış.
    Tabi bunu görevde yapması ayrı bir dava da.

Kıza şimdi istanbulda ne askıntı olurlar.
    Sarışın falansa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Devlet bazen yabancı turistten instagram ister

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Sizin kalemi aldığınız yolcu bu galiba:

34jay1987youtube
    Hepimizi sikerler beyler.
    https://www.youtube.com/watch?v=__d5_rRlf48&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 6 Temmuz 2023; 12:37:46 >
  • Turiste gledigi ülkede neler yasayabilecegi daha ilk muhatabinda belli olmus. Abazalik sinirlari asmis...

• buradan bir taytlı geçti kullanıcısına yanıt

Birkaç yıl önce sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel taciz dosyası verdiler:

Avusturya ülkesinde anasıyla yaşayan 16 yaşındaki kız, anasıyla kavga edince TR’ de yaşayan babasına kaçıyor.

Ancak havalimanı polisi durumundan şüphelendiği için kızı tecrit odasına alıyor.

Tecrit odası görevli memuru hakkında kız “Bana cinsel tacizde bulundu” diyerek şikayetçi oluyor. Delil olarak memurun yazıp kızın eline verdiği sadece cep numarası olan pusula ibraz ediliyor.

Kız şikayetinde ısrarcı olunca soruşturma gereğ kamera görüntüleri incelendi, her hangi olumsuzluk yoktu ve memuru sorguya aldık:

”Görevim gereği tecrit odasında buluna yolcuya her hangi bir durumda araması için cep telefonumu yazıp bıraktım” dedi. Ama böyle bir uygulama yoktu.

Memurun ceza alacağı kesin idi ancak reşit olmayan mağdurenin yasak vasi olan anasının şikayetçi olma hakkı vardı.

Avusturya makamlarına yazı yazdık “Şikayetçi mi sorun” diye.

Avusturya makamları ise “Bizim kanunlarımızda böyle bir suç yoktur” diyerek iade ettiler.

• Badem bıyıklı memur işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trubetzkoy -- 6 Temmuz 2023; 13:21:40 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Abi ben yabancı olsam türkiye geleceğim en son yerlerderden biri olurdu herhalde. Bu yabancılarda beyin yok.

• ne memuru, mahalle simitçisi bile bana simidi kafama atacakken bayanlara oldukça sıcak, samimi oluyor.

• Ne işin ciddiyeti var ne ahlak var, hazır sınırdayken şutlayın gitsin bunu.

• Jack! kullanıcısına yanıt
    Adamın gevşekliği, görevi kötüye kullanması filan geçtim, adamda ingilizce yok, İngilizcesi olmayan adam nasıl bir torpille geldiyse artık o göreve

• alpalp84 kullanıcısına yanıt
    •gacha senem•youtube
    Friends from Kopenhagen
    https://www.youtube.com/shorts/7z7Hu7M4PG4?feature=share

Medeniyet farklı birşey daima görmeyi arzu ettiğim…

• Abazalık bitmiyor ülkede. Kime asılacağını da bilmiyor. Oradan bisikletle geçen turist sana mı bakacak? Insan biraz da düşünür

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.