Şimdi Ara

Gülünç bir durum ama ciddi olduğunu düşünüyorum. Yataktan 'Anne diye bağırarak uyanmak' ...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi arada bir rastladığım ve yıllarımı yiyip bitiren bu durum beni o kadar rahatsız ettiki artık bu durumu yaşadığımda sinirimden duvarları yumruklar oldum.
    Şu andada yazı yazarken elim kan içinde 20 dk kadar önce aynı durumu hine yaşadım. Şimdi detayları maddeler halinde yazıcam bilgisi olanlar bu konuya bir el atarsa çok sevinirim.

1-Olayın başlangıcı bir gece çalıştığım yerde gece mesaisindeydim gece 3-4 arası bir saatti yanlış hatırlamıyorsam. Bu iş yerindeki büyüklerimin bazıları uyuşturucu madde tüketiyordu (Bonzai gibi bi madde ne olduğunu pek biliyorum dersem yalan olur)
    bende aralarına katılıp 3-4 kez kova denen zıkkımdan çektim hayatımda ilk uyuşturucu deneyimim. Daha sonra aradan 5 dk kadar bir süre geçti ve aşırı derecede kalp çarpıntısı ile birlikte apar topar hastaneye kaldırdılar. 2-3 tane serum yedim ölümden döndüm desem sanırım doğru olur saten daha sonra hiç içmedim. (Olayı yaşadığımda 17 yaşımdaydım şu anda 21 yaşındayım)

2- Bu olayı yaşadıktan kısa bir süre sonra psikolojik bir çöküş yaşadım ve panik atak tanısı koydu doktorlar ve panik atak denilen bu hastalığı çok ağır bir şekilde yaşadım ve hala etkileri azda olsa kaldı.

3- Gece yatağımı ziyaret eden biyolojik olmayan ruhsal bir varlığı hissettim ve bu kişi cinsel bir ilişki için yaklaşmış gibiydi yüzümü okşayıp uzerimde tepiniyordu. Bu arada ben ranzada yatıyorum ve 2. katı kendimi oradan aşşa attım bir anda ve o varlığa elimle temas ettim bir insan vucüdü gibi göremiyorum fakat his sadece his... Bu olayın ardından bir yakınlaşma yaşamadım fakat tokat yumruk gibi hisler tam uyku halindeyken suratımda hisseder oldum akıl işi değil delirdimmi ne...

4- Son evre uyku halinde odama giren aile bireyleri çoğunlukla annem yataktan fırlıyorum ve çığlık atıyorum "Anne anne diye bağırmaktanda öte bu böğürmek ben böyle kavgada bile bağırmam" buna aklımca cin tanısı koydum tabi.Hoca falan geldi eve annem çağırtmış okudu hoca beni falan muska yazdı gülsuyu ve sirke ile falan bonya yapıyordum her duşa girdiğimde ve bu karışımın içindede kağıda yazılmış dualar falan. Durum çok vahimdi. Daha sonra olaylar bitmedi hoca tekrar geldi bir şekilde hipnoz etti beni dua okuyarak odada aile bireylerimden bahzıları vardı büyükler falanda. O sırada ben bu cin veya psişik varlığın uzun saçlı bir kız olduğunu falan anlatmışım ismini falan söylemisim tabi ben hiçbirini hatırlamıyorum bu konu cok uzun olucak ben bu maddeleri burada noktalıyayım arkadaşlar.

Arkadaşlar bu son madde yaklaşık 1.5-2 senelik eski bir mevzu yani olaylar bitti derken bu gece patlak verdi. Bana psikolojik ve islami yönünden yardım edebilecek bilgili arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• Yatmadan önce ayet el kursi ve nas surelerini okumani tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bence her insan boyle garip olaylar yasiyor. olaylari birbirine baglama. kurgu yapma yani. zamaninda uyusturucu icerek hata yapmissin ama bu ruya olaylariyla onun alakasi yok sen bi sebep aradigin icin onu gosteriyosun. o gun o garip ruyayi gordukten sonra s*ktr edip kafani kurcalamasaydin belki bunlari yasamayacaktin. Elinden geleni yapmissin cozum icin bunun icin pismanlik veya uzguntu duyma. Ama bazi olaylar o kadar anlamsiz ki. Ve biz onlari dunya sorunu haline getiriyoruz. Ben de cok sacma bi sey yasiyodum bi ara neler yapmadim ki kurtulmak icin. Etki etmedi. Ama ne zaman aklimdan yavas yavas cikti unuttum her sey bitti. Arada aklima geliyor bildigin salla diyorum kafamda unutuyorum...

belki bu yazdiklarimi umursamiycan ama cidden umursa. her sey insanin kendi elinde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

1- Bu olayı aklımdan kurmadığıma eminim ben bu rahatsızlıkları yaşamadan önce evdeki aile bireylerimde bazı huzursuzluklar yaşıyorlar bir ses veya görüntü değil sıkıntı olarak.

2- Bu varlıklar neyse gram korku hissim yok fakat düşüncelerimi baya bir kurcalıyorlar.

3- Uykuya dalmadan önce elektronik bir cihaz sesi gibi veya filmlerdeki gibi bir uzay gemisimi desem bu sese bir tanı koyamadım bilemiyorum. "Wuuuoozızzzttt" yakşalık 2-3 saniye yüksek bir tonla duyup ardından uykuya dalmış oluyorum. ( Bu ara reptilian ırkı ile ilgili bir makale okumuştum ve birkaç video incelemiştim belkide denildiği gibi psikolojik ama diyer aile bireylerininde bu olaylardan etkilenmesi... Anlam veremiyorum)
  • Şu anda Freud'un teorilerini araştırıyorum fakat bu teorilerle benim sorunumun uzaktan yakından alakası yok :)
  • Dostum sıkıntılarının psikiyatrik problemlere dayalı olma ihtimaline karşı mutlaka uzman bir psikiyatriste git muayene ol. Bu anlattığın sıkıntılar çekilecek gibi değil. Hiç kendine işkence yapma, bi randevu al doktorla bi konuş bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk başta bende psikiyatrik problemlere dayalı olduğunu düşünmüştüm fakat bir çok seansa katıldım ve hiç bir psikiyatri uzmanı teşhis koyamadı olayların karışık olduğunu söylediler ve bir çoğuda başka bir psikiyatri uzmanını önerdi seanslara harcanan paralarda uçtu gitti. Başka önerisi olan ?

Niyetini dünyanın maddi ve manevi tumşerlerinden korunmak üzere al

7 ayet el kursi
    7 nas
    7 felak
    7 ihlas
    7 fatiha i şerif oku

Eline ufle bedeninde ulaşabildiğin her yerine sur avuçlarını.

Namaz kılmıyorsan namaza başla hemen abdestsiz dolaşma abdestsiz yatma.
    Yatağa girdiğinde de yukarıdaki ayetleri oku.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.