Şimdi Ara

Gülhane tıp hakkında bilgisi olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sivile döndükten sonraki hali nasıldır sizce?okunur mu burada?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Benim bir arkadaşım var çok memnun binası da güzel bir tadilat görmüş sanırım

• https://forum.donanimhaber.com/sbu-gulhane-tip-hakkinda-sorularinizi-cevaplayim-5k-10k-arasi-en-mantikli-tip--133876360
    3. Sınıfım merak ettiklerini sor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konunuz gösterimden kaldırılmıştır diyo buradan sorsam sorun olur mu?

• yaboku Y kullanıcısına yanıt
    sor
  • Öncelikle çok teşekkür ederim
    Fakülte önceden askeriydi fakat şimdi sivil askeri akademiyken var olan profesörler dağılmış diye duydum doğruluğu nedir bu bilginin?eğer doğruysa şu an gelen profesörler ve öğretim üyeleri siz tarafından nasıl değerlendiriliyo?

dostum yeni gelen hoca fazla yok gata zamanında 400 hoca vardı simdi 200ü gitti geriye kalan hocalarımız hala çok iyi ve yeterli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki,fakülte şu an sağlık bilimleri üniye bağlı bu üni istanbulda diye gördüm yani anlamadım ne olduğunu bu konuda beni aydınlatır mısınız?
    Bir de fakülte darbe girişiminden sonra sivil akademi oldu lütfen yanlış anlamayın bu söylediğimi zira sadece kafa karışıklığımı gidermeye çalışıyorum fakültenin öğrenciye siyasi olarak herhangi bi dezavantajı var mı ve de tus birincileri çıkaran bu fakültenin sıralamaları neden geriye gitmiş?
    Son olarak da-sizi sıkboğaz ettim kusuruma bakmayın-staj yapacağımız hastane fakülteye ne kadar uzak ve fakülte keçiörende bulunuyo diye geçiyo ama ankarayi bilmediğim için şehrin içinde mi,şehre yakın mı yoksa şehir dışında mi bilemiyorum bu nedenle de ulaşımı ve yurt imkânı hakkında yorum yapamıyorum-kast ettiğim KYK yurdu bu arada-
    Şimdiden sorularımı cevaplayacağınız ve beni aydınlatacağınız çin teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: yaboku

Peki,fakülte şu an sağlık bilimleri üniye bağlı bu üni istanbulda diye gördüm yani anlamadım ne olduğunu bu konuda beni aydınlatır mısınız?
    Bir de fakülte darbe girişiminden sonra sivil akademi oldu lütfen yanlış anlamayın bu söylediğimi zira sadece kafa karışıklığımı gidermeye çalışıyorum fakültenin öğrenciye siyasi olarak herhangi bi dezavantajı var mı ve de tus birincileri çıkaran bu fakültenin sıralamaları neden geriye gitmiş?
    Son olarak da-sizi sıkboğaz ettim kusuruma bakmayın-staj yapacağımız hastane fakülteye ne kadar uzak ve fakülte keçiörende bulunuyo diye geçiyo ama ankarayi bilmediğim için şehrin içinde mi,şehre yakın mı yoksa şehir dışında mi bilemiyorum bu nedenle de ulaşımı ve yurt imkânı hakkında yorum yapamıyorum-kast ettiğim KYK yurdu bu arada-
    Şimdiden sorularımı cevaplayacağınız ve beni aydınlatacağınız çin teşekkür ederim
    evet okulu sbü diye bi üniye bağladılar
    yoo okulun siyasetle alakası yok kimse bilmedigi için sıralaması düşük açtı
    fakülteyle hastane aynı kampüsün içinde
    keçiören ankaranın en büyük ilçesidir nüfusu 1milyondan fazladır ankaranın yarısını keçiören oluşturur hocam
    kyk yurtlarında kalmanıza gerek yok hocam okulun kendi yurdu var zaten

• Hocam son bir kaç soru daha sormak istiyorum izninizle,
    Bazı ünilerin kendi yurduna girmek için üst düzey torpiliniz falan olması gerekiyo hani gülhane için de bu kadar zor mu?ya da kız yurdu var mı?
    Artık eğitiminizi yarılamışsınız ve kesin fikirleriniz vardır GATA bi öğrenci için hem eğitim olarak hem teknoloji ve imkan olarak hem de kampüs imkanları olarak nasıl değerlendirirsiniz?

Yok torpille işlemio sıralamana göre alıyorlar kız yurdu var
    Kampüs imkanları tıp fakülteleriyle kıyasla iyi spor salonu var yeşilliği var tenis sahası futbol sahası var ama normal üniversitelere göre tabii biraz kötü kalıyor
    Eğitim ve teknoloji olarak türkiyede üst sıralara oynar
    Sizin sıralamanız kaç hocam

• 8200 maalesef

Gülhane bu sene 9binle kapatır hocam girersiniz

• Bu arada beni aydınlattğınız için çooook teşekkür ederim😊

• İnşallah hocam bakalım😄

Rica ederim

• Hocam kusuruma bakmayın az önce bişey duydum da,teyzem 2017 döneminde gata hastanesinde tedavi oldu bana oradaki doktorların yeşil önlük giydikleri gibisinden bir şey giydiklerini söyledi yani hala askeri unvanları varmış sanırım bu doğru mu?
    Gata dan ayrılmak için para falan ödemek gerekiyormuş gibi şeyler duydum yani saçma geldi bana devlet ünisi sonuçta
    Bir de ailem şu an biraz tereddüt ediyo yani sonuçta fetö olayları sonucu bir sürü kişi gitmiş ya ileride de böyle bi şey olursa ne kadar ailemizin zaten herhangi bi fetö alakası olmasa da seninle ilgili bi sorun olursa diyolar lütfen beni aydınlatır mısınız kafam çok karıştı gerçekten ve umarım dediklerimi yanlış anlamazsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaboku -- 18 Temmuz 2019; 17:36:43 >
    Gülhanede okumuyorum ama o iş öyle değil, okulun FETÖ ile bağlantısı olduğu iddia edilen hocaları görevden alındı bazıları hâlâ açıkta. Okul 15 temmuzdan önce tamamen askeriydi şu an yarısı askeri yarısı sivil öğrenci şeklinde eğitim görüyorlar, 15 temmuzdan sonra harp okulu, askeri lise, astsubay myodaki tüm askeri öğrenciler ihraç olunurken gatadakiler sadece askeri kimliklerinden çıkartıldılar fakat sivil olarak okumaya devam ettiler. Yani herhangi bir öğrenci mağduriyeti yaşanmadı. Devlet ünisinde sivil olarak okuyan birinin başına da fetöden bir şey geldiğini duymadım, ailene de düzgün bir şekilde anlatırsın evhamlarinin gereksiz olduğunu anlarlar

Hocam dediklerinizin hepsi dedikodu ya

Anneni ve babanı al okulun tanıtım günlerine gel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.