Y

Er
22 Mayıs 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 61 (Bu ay: 0)
Gönderileri

ACER Swift1/SF114-32-P3JY/Pentium N5000/4GB/128GB SSD/UHD/Win10/14" FHD Ultrabook Gold

euro 10 ken dolar zaten uçmuşken üni öğrencisi olarak günlük işlerimi halledebileceğim oyunla moyunla işi olmayan biriyim derslerim için bir de bizdeki veletler eba ya girsin diye bi bilgisayara ihtiyacımız var

Sizce alınır mı?Öyle çok bi beklentimiz de yok zaten.

Aşağıya ürün linkini bırakıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_swift1-sf114-32-p3jy-pentium-n5000-4gb-128gb-ssd-uhd-win10-14-fhd-ultrabook-gold-1209291.html

Anadolu üninin belirlediği bu aöf için olan ücret yıllık mi yoksa güz dönemi için ayrı bahar dönemi için ayrı mı?

Açıköğretim harç ücretleri
Bu sene 2.sınıfa geçtim ist ankara ve anadolu ünilerinin 4 yıllık uzaktan eğitimle alınan bölümleri var iktisat,uluslarasi ilişkiler ya da kamu yönetimi okusam(ilerde baş hekimlikte yardımcı olur diye falan) sizce ne kadar mantıklı bi karar olur?ya da tıp fakültesindeyken okuyabilir miyim?
Bu sene 2.sınıfa geçtim ist ankara ve anadolu ünilerinin 4 yıllık uzaktan eğitimle alınan bölümleri var iktisat,uluslarasi ilişkiler ya da kamu yönetimi okusam(ilerde baş hekimlikte yardımcı olur diye falan) sizce ne kadar mantıklı bi karar olur?ya da tıp fakültesindeyken okuyabilir miyim?
Başlık bi değişik oldu ama ne demek istediğim anlaşılmıştır umarım.Bu forumu da bugün fazla rahatsız ediyorum ama kararsız bi insanla uğraşmak zor😅cevaplamak isteyenleri beklerim
Bu üni hakkında kendi senemde çok iyi şeyler duymamıştım aman işte çok uzak şehre yok eski bir bira fabrikasından dönme mi ne artık doğru ya da yanlış o zaman araştırmamıştım ama şimdi arkim için soruyom bu üni nasıldır ki özellikle tıp,diş,eczacılık konusunda eczacılık şu an ilgi alanımız genel bilgiye de sonuna kadar açığız netten biraz araştırdık elle tutulur bi şey bulamadık şimdiden thx
Arkimin sıralaması 35k geçen seneye baktığında bu ikisi de tutmuyo da belki kontenjanlar arttı diye geriler meriler ihtimaline karşı soruyorum sizce hangisi daha iyidir şimdiden thx
Bu sıralamada eczacılık yazmak istiyorum sizce en uygun en yazılabilecek üni hangisidir??eczacılık okuyanlarda yardım edebilirse çok mutlu olurum
Sıralamam 35k eczacılık yazicam sağlık bilimleri ünide eczacılık okuyan ya da hakkında bi bilgisi olan var mı?binasında sıkıntı varmış prefabriklerde ders görüyorlarmış diye bi duyum aldım da doğruluğu nedir şimdiden thx
Sınav bittikten sonra cevapları kontrol ettiğimde doğru olan ve doğru hatırladığıma emin sorularım yanlış çıktı bunun için aramam gereken bi yer ya da dilekçe gönderebileceğim bi yer var mı
Hakkında
Meslek: Maalesef öğrenci
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 167
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 442)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 38 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.