Şimdi Ara

Gülhan Şen Hayran Kulübü! [85 ÜYE - GÜNCEL] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
9
Favori
9.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ryuzaki Hideki

tv8de vietnamı tanıtan kızdı bu sanki

ta kendisi hocam. hatta kameramanında kapalı yerde kalma korkusu vardı, tünellere tek başına girmişti. hatta rehberi bile pes etmişti o hala dehlizlerde dolaşıyordu

Dünyanın en güzel, tatlı ve kültürlü kadınına ithafen..
  • Kız çok sempatik bence, umarım kendine yeni ve daha iyi bir kanal bulur.
  • hocam lütfen ekle çok severim her cumartesi 12'de, her pazar 8'de izlerim. gülhan konusunda aşiri manyağim, programı olduğu saatlerde arkadaşlarim dişariya davet ediyordu bir bahane bulup gitmiyordum. felaket manyak derecede severim. iki hafta ayni şeyi verirler gene de izlerim. televizyonda izledigim tek şey.

ayrica çok uzun bir zaman imzami süsledi. seve seve imza yapmaya çalişirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MovieScout -- 24 Kasım 2013; 22:32:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gülhan Şen'i ve Galaksi rehberi'ni severim sempatik, sıcak bir tarzı var. Finlandiya da çektiği proğramı bekliyordumki Acun kanalı satın alınca proğrama son verdiler. Acun firardaya beş çekecek bir proğram hazırlıyor bence, ona daha kaliteli bir kanal yakışır yolu açık olsun.
    bir dilim baklavanın kemoterapi ilaçlarından, her gün avuçla yediğim mide koruyucularından daha faydalı olduğunu söyledim.inanmadılar.!
  • quote:

Orijinalden alıntı: MovieScout

hocam lütfen ekle çok severim her cumartesi 12'de, her pazar 8'de izlerim. gülhan konusunda aşiri manyağim, programı olduğu saatlerde arkadaşlarim dişariya davet ediyordu bir bahane bulup gitmiyordum. felaket manyak derecede severim. iki hafta ayni şeyi verirler gene de izlerim. televizyonda izledigim tek şey.

ayrica çok uzun bir zaman imzami süsledi. seve seve imza yapmaya çalişirim.

vaay hocam benim gibi gülhan manyağını bulmak çok iyi oldu hele son 2 haftadır kafayı yemiş durumdayım, telefonda pc'de her yerde gülhan şen var; her saat başı twitterına bakıyorum bişey yazdı mı diye, sürekli inceliyorum falan.

Bu hastalık derecesine varmak üzere olan sevgimin de azalmasını bekliyorum normal yaşantıma dönmek için

imza olursa çok güzel olur hakikaten

• Beni de ekle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: feriox

Gülhan Şen'i ve Galaksi rehberi'ni severim sempatik, sıcak bir tarzı var. Finlandiya da çektiği proğramı bekliyordumki Acun kanalı satın alınca proğrama son verdiler. Acun firardaya beş çekecek bir proğram hazırlıyor bence, ona daha kaliteli bir kanal yakışır yolu açık olsun.

Acun Tv8'i mi satın aldı? Mağarada da değildim ama hiç duymadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz ilginç sunsa da fena program değildi. En azından saçma sapan programlar yerine izlenebilecek bir programdı. Sıkı takipçisi değildim sadece denk geldikçe izlerdim. Kaldırıldığına çok üzüldüm diyemem ama kaldırılmasaydı iyi olurmuş :) Yolu açık olsun, belki başka kanal bulur.

Not: Beni yazma. Sadece programını ara sıra izliyordum, fanı değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMoE -- 24 Kasım 2013; 22:59:17 >

Cooler Master MB511 | Msi B450-A Pro | Ryzen 5 5600x w/Cm Ml240l
    16 GB DD4 3533Mhz Cl14 | Gigabyte Eagle RTX 3060ti | Samsung 980 Pro 2 TB
    Pny 1 Tb Nvm | Samsung LC27JG54 1440p 144Hz 4ms
  • Umarım başka bir kanalda devam eder programına. Rast geldikçe izliyordum, gayet keyif vericiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMoE

Biraz ilginç sunsa da fena program değildi. En azından saçma sapan programlar yerine izlenebilecek bir programdı. Sıkı takipçisi değildim sadece denk geldikçe izlerdim. Kaldırıldığına çok üzüldüm diyemem ama kaldırılmasaydı iyi olurmuş :) Yolu açık olsun, belki başka kanal bulur.

Not: Beni yazma. Sadece programını ara sıra izliyordum, fanı değilim.

Tamam niye kızdın anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

Acunla neden anlasamadilar ki gayet iyi programdi

Acun habercileri de kovmuştu aga. Kanalı değiştirip belgesel yayını yapacakmış diyorlardı. Arap yağı bol bulunca hesabı. STV den alsın belgeselleri yayınlasın TV8 de. Güzel programlar çıkıyordu Tv8 de zamanında. Allah'tan artık tv izlemiyorum maçlar hariç. Adam her yere el attı.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 24 Kasım 2013; 23:58:57 >

Orijinalden alıntı: EzoBride

bacakları çok güzelmiş o yüzden benide ekle

Gülhan Şen Hayran Kulübü! [85 ÜYE - GÜNCEL]
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.