Şimdi Ara

Güle güle şampiyon (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
2.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eğer shumi gitmek istemeseydi kimse karşı çıkamazdı. ama ozmn da massa we kimi'ye zarar wermiş olucaktı. her nekadar üzülsem de bence tam zamanında kendine yakışır bi şekilde ayrılıyo.

böyle bi şampiyon unutulmaz. güle güle
  • beyler bunu sizle paylaşmak istedim schumi hoşçakalın diyor zaten türkiye po gpsinde de ne kadar çok türk taraftarının olduğunu herkes gördü hoşçakal efsane schumi at ferrari (1995-2006)

Güle güle şampiyon
  • EFSANE ADAM SCHUMACHER,seni anlatmaya kelimeler yetmiyor.şimdiye kadar yanına gelen bütün takım arkadaşlarını savundu, eddie yi,rubensi ve bu sene de massa yı.takım arkadaşlarının ezilmesine asla izin vermezdi.
    aslında MİCHAEL'i bu denli sevdiren bir başka yönde,
    takım çalışanları ile arasındaki bağı.Takım onu çok seviyor,o da takımı.İtalya gp sinden sonra herkes gördü bunu,ilk pit ekibine gitti.
    BU ADAM Bİ EFSANE,DUAYEN. onu hiç unutmayacağız
    Bir devir onunla başladı ve onunla bitecek.
    BENDE BURADAN BREZİLYA GP.si ile f1 veda edeceğimi söylemek istedim.
    MİCHAEL yoksa bende yokum.
    onsuz bu sporu izlemenin benim için hiçbir anlamı yok.olmayacakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 11 Eylül 2006; 21:20:48 >
  • Şampiyon seni özleyeceğiz..

Şunu da belirtmek isterim kendisi iyi bir topçudur.Bakarsınız futbol maçlarında görürüz onu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

aa yapma sumı nın ayrılısını kaldırabılırım ama senın ayrılmanı asla kabullenemem kardes f1 daha yenı baslıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 11 Eylül 2006; 22:34:05 >
  • Şampiyon seni özleyeceğiz..
    Şampiyon seni özleyeceğiz..
    Şampiyon seni özleyeceğiz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

EFSANE ADAM SCHUMACHER,seni anlatmaya kelimeler yetmiyor.şimdiye kadar yanına gelen bütün takım arkadaşlarını savundu, eddie yi,rubensi ve bu sene de massa yı.takım arkadaşlarının ezilmesine asla izin vermezdi.
    aslında MİCHAEL'i bu denli sevdiren bir başka yönde,
    takım çalışanları ile arasındaki bağı.Takım onu çok seviyor,o da takımı.İtalya gp sinden sonra herkes gördü bunu,ilk pit ekibine gitti.
    BU ADAM Bİ EFSANE,DUAYEN. onu hiç unutmayacağız
    Bir devir onunla başladı ve onunla bitecek.
    BENDE BURADAN BREZİLYA GP.si ile f1 veda edeceğimi söylemek istedim.
    onsuz bu sporu izlemenin benim için hiçbir anlamı yok.olmayacakta.

bende aynı fikirdeyim kardeşim bende bırakıyorum son f1 im brezilya gp sidir

• vay vay bıraktı schmacher haa.
    artık o zaman hiçbir geçiş hamlesi bana eskisi kadar zevk vermeyecek.

ulan yavaş araçlarla yarışan pilotların m.schumacher i geçişlerini hatırlatırdı bana hep m.schmacher in f1 de yarışması.

mika hakkinen in bırakışından sonra büyük bir haz kaybına uğramıştım ama montoya ların raikkonen lerin coulthardların yavaş araçları ile schmacher i geçiş hamleleri mika hakkinen in f1 den ayrılışını bir nevi unutturmuştu bana.

schmacher de bıraktığına göre artık diğer pilotların geçiş hamlelerini izlemek bana bir şey ifade etmeyecek.

ya inşallah ferrari ileride yine m.schumacher benzeri birini çıkarırda vasat araçlarla yarışan pilotlar da onu geçer.eski f1 i ancak böyle hissedebilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadrazzam
    mika hakkinen in bırakışından sonra büyük bir haz kaybına uğramıştım ama montoya ların raikkonen lerin coulthardların yavaş araçları ile schmacher i geçiş hamleleri mika hakkinen in f1 den ayrılışını bir nevi unutturmuştu bana.

Puhahahaha.
  • Schumi krallığı
    2000'e kadar Schumacher belki yeniden pilotlar şampiyonu olamadı ama Ferrari'yi her yıl ileriye taşıdı. 1999'da Ferrari, Schumi - Eddie Erwin ile 16 yıl sonra markalar şampiyonluğunu kazanırken, fanatik taraftarları Tifosi'lere gelecek güzel günlerin mesajını da veriyordu.
    2000 yılıyla birlikte Formula 1'de Schumacher fırtınası yeniden esmeye başladı. Üst üste beş kez şampiyon olan Schumi durdurulamıyordu. Fakat F1 artık 'monoton' bir yapıya bürünmüştü. TV reytingleri düşüyor, ilgi azalıyordu. Çünkü sonuç hiç değişmiyordu. Bu kez F1 kendi yarattığı kırmızı arabadaki kahramanı durdurmak için çalışmaya başladı. Bu nedenle kurallar bile birkaç kez değiştirildi. Bu ikinci Schumi krallığı döneminde Alman pilot neredeyse kırılmadık rekor (tabloya bakınız) bırakmadı.
    Schumi'ye karşı tedbirler beş yıl sonra sonuç veriyor, 2005'te zafer Briatore'nin bir başka keşfi Alonso'nun oluyordu...
    Bu arada F1'i bırakması yolunda baskılar da artmaya başladı. Nefes kesen bu sezonun sonunda ona veda edeceğiz. Ancak o, F1'e veda etmeyecek. Rekorlarıyla yaşayacak.. Ve kim bilir belki, yakın gelecekte bir takım patronu olarak yeniden pistlerde boy gösterecek

kaynak Milliyet Gazetesi

Tifosiler ikinci paragraf herşeyi özetliyor eminim ki mclaren cılara bişey demiorum reno ve alonsoyu savunanlara en güsel cvbı milliyetteki köşe yazısında Murat Ağca vermiş...şapka çıkarmak gerek...

• adam yedi kez dünya şampiyonu omuş kırılmadık rekor bırakmamış senin yazdıklarına bak. bir sene daha yarışabilirdi belki de gelen baskılardan sonra bırakmıştır. ne olursa olsun güle güle Schumacher
  • quote:

Orjinalden alıntı: [ReNoVaTiO]

quote:

Orjinalden alıntı: sadrazzam

vay vay bıraktı schmacher haa.
    artık o zaman hiçbir geçiş hamlesi bana eskisi kadar zevk vermeyecek.

ulan yavaş araçlarla yarışan pilotların m.schumacher i geçişlerini hatırlatırdı bana hep m.schmacher in f1 de yarışması.

schmacher de bıraktığına göre artık diğer pilotların geçiş hamlelerini izlemek bana bir şey ifade etmeyecek.

ya inşallah ferrari ileride yine m.schumacher benzeri birini çıkarırda vasat araçlarla yarışan pilotlar da onu geçer.eski f1 i ancak böyle hissedebilirim

schumacher bıraktıktan sonra anca senin gibiler izler artık F1'i ....

sen nereden çıktın renovatio ula foruma iki üç hafta girmedim hemen çoluk çocuk dolmuş.şimdi ben ne diyorum yukarıda sen ne yazıyosun.bakın genç kardeşlerimiz önce anlayın okuduğunuzu ondan sonra cevap yazın.
    ben diyorum schumacher bıraktığı için f1 benim için eskisi gibi olmayacak.sen diyosun ki bundan sonra f1 i"izlersin.ben burada söyledim hep schumacher hakkinen rekabetinin güzelliklerini daha sonra 15 yaşında çocuklar çıkıyor maksimum 2 sene takip etmiş f1 i bana schumacher le formula 1 i öğretmeye kalkıyor.

işte şimdi tam senin gibilerin izleme zamanı şimdi.senin açından bir şeyler öğrenme zamanı.

• arkadaslar ben koyu bir alonso cuyum ama shuminin f1 i bırakacaını duydum zaman uzuldum o bir efsane
    o unutulmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: MYSTERİO_AYHAN

arkadaslar ben koyu bir alonso cuyum ama shuminin f1 i bırakacaını duydum zaman uzuldum o bir efsane
    o unutulmaz

aynen de bende alonso cuyum herifin kontrolü süperya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::YOH:: -- 12 Eylül 2006; 17:10:09 >
  • onu çok özleyeceğim,ben 2002 de başladım F1 ferrari ve michael sevdirdi bu sporu.ama onu çok az izleyebildim.keşke daha çok gp de izleyebilseydim,o bir örnek sporcu

4*sezon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi last_samurai -- 12 Eylül 2006; 23:20:17 >
  • @last samurai sen şanssızmışın sadece 4 sezon izleyebilmişsin,ben kendimi şanslı sayıyorum azcık,9 sezon onu izledim.müthiş bi pilotaj,kusursuz gpler.
    ahh ahh o yarışları çok özlücem,keşke bulabilsey o yarışları.netten şu ana kadar sadece 2000yılının full sezon yarışlarını bulabildim
  • Valla benim 12. sezon filan oldu sanırım. Hiçbir dönem desteklemedim ama özleyeceğim tabi ki.
  • Schumachersiz F1'e alışmaya çalışacağız.kendisini anlatmaya cümleler yetmez. Sadece sürüş stili değil mekanik ve teknik bilgisiylede Ferrari'nin gelişmesinde önemli rol oynadı. Güle güle Schumcaher seni özleyeceğiz.
  • Elveda sen unutulmazlar arasındasın. McLarenci olarak seni çok sevdim. Elveda büyük Şampiyon.
  • Güle Güle Schumi..

Hoşgeldin Raikonnen

Keşke hiç olmasaydın Balonso
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.