Şimdi Ara

Güldür Bakalımı izlediniz mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Peker açıkalın'ın performansını nasıl buldunuz?

o nasıl espirilerdi öyle yaw bende resmen buz etkisi yaptı. ne kadar kalitesiz ve seviyesizdi, ama levent kırca aralarında en iyisi, yine arada
    iyi espiriler falan yapıyorda kurtarıyor proğramı ama genel olarak vasat
    bir proğram, yarışmacılar desen yine aynı hiç komik değiller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patika06 -- 18 Ağustos 2007; 14:32:23 >

• Güldürmeye çalışsalarda nafile oyuncularda öle hareketler çocuk güldürebilir ancak
  • dün elemalerden önce levent kırcanın skecini bulabilir misiniz elinde olan var mı hani transam amerikan arabası olan
  • Peker Açıkalın zaten bi ara tartışılmıştı.Peker kendi çapında komedyen degil ancak seneryo geliyo role iyi bürünüyo rolünü iyi yapıyo komik oluyor.Avrupa yakasındaki gaffur gerçekten güzeldi.Zaten o güldür bakalım hiç komik bir program degilki insanlar nasıl gülüyorlar diye düşünüyorum ¿ Levent Kırca olmasa program sövdür bakalım olacak ....
  • Bu kadar iğrençi bir program görmedim

Levent Kırca'ya satgım vardır. severim kendisini.

Hele o olacak o kadardaki rolleri manyak yapıyordu Aşçı , sarhoş'u felan

• ya öyle güldürmek güldür deyince olacak iş değil ben bunları izlerken bu adamların yerinde olmak istemezdim diyorum herkese rezil oluyorlar peker acıkalın bi espri yapıyor kafasında dierleri takmıyor bile adam sap gibi kalıyor doğrudur levent kırca fena değil o biraz kendin kaptırabilmiş 1-2bölm öncede kadir cöpdemire neden soguksun niye espri yapmıyosun diyorlardı adam resmen aglıya aglıya espri yapiyodu
    türkiyede komedi diye izleyebileceğimiz fazla program yok bir beyazla okan bayülgenin programları vardı onlarda tatile girdi saten..
  • Peker Açıkalın'ı zaten sevmem. Hele o gaffur tiplemesinden sonra daha da nefret ettim.
  • ruhsal problemleri olabilir
  • 17 AĞUSTOS 2007 CUMA
    1 YAPRAK DOKUMU (TKR) [NET] KAND 3,4 23,1
    2 HACIVAT KARAGOZ NEDEN OLDURULDU (T.S) [N KAND 3,2 15
    3 GULDUR BAKALIM [NET] SHOW 3,1 15,6
    4 ASK KAPIYI CALINCA [NET] STAR 3 16,2
    5 ACEMI CADI [NET] STAR 3 14,2
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.