Şimdi Ara

Guiness Rekorlar Kitabında Oyun Sıralaması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Guinness World Records 2009 Gamer’s Edition tüm zamanların en iyi ilk 50 konsol oyununu açıkladı. Yeni çıkan kitapta Super Mario Kart, Tetris ve Grand Theft Auto ilk üç sırayı paylaşıyor.

Dünya rekorlarını bir araya getiren kitabın oyunlar için hazırlanan basımında oyunlar, oyun piyasasına tesirleri ve kalıcılıkları gibi çeşitli kriterlere göre değerlendirilmişler. Nintendo’nun farklı platformlarda toplamda yaklaşık 34 milyon kopya satan araba yarışı Super Mario Kart bir numaraya yerleşirken, basitliğine karşın bir tutku haline gelen ve 59 farklı platformda yerini alan Tetris ikinci sırayı alıyor. Birçok tartışmaya yol açan Grand Theft Auto ise hızlı çıkışı ve neredeyse tüm incelemelerde aldığı yüksek puanlar ile üçüncü sırada. Kitaptaki ilk on sırasıyla

1. Super Mario Kart
    2. Tetris
    3. Grand Theft Auto
    4. Super Mario World
    5. Zelda Ocarina of Time
    6. Halo
    7. Resident Evil IV
    8. Final Fantasy XII
    9. Street Fighter II
    10. GoldenEye

Guinness World Records 2009 Gamer’s Edition

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djx -- 28 Şubat 2009; 3:25:32 >

• Gerçekten doğru bi sıralama gibi duruyor. ben mario oynamayan birini tanımıyorum.ilk oyunlar çıktığında büyükler bile meraktan atarinin karşısına geçiyorlardı.yanılmıyorsam super mario kart 1992 de çıkmıştı :) nerden nereye.
  • Güzel Sıralama....
  • Yerinde bir sıralama
  • Ben olsam oraya birde Mafia yazardım.
  • Bence de o listede mafia gormek guzel olurdu, bu arada mafia 2 ne zaman çıkacak beklemekten sıkıldık

quote:

Orjinalden alıntı: FadeToßlack

Ben olsam oraya birde Mafia yazardım.
  • Tetris küçüklüğümün oyunu Özgürlük anıtı arkaplanı ile oynardım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • devil may cry3, en zor olarak yerleştirilmeli idi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.