Şimdi Ara

Güçlü ve Ciddi görünmem yardımcı olun lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba forum üyeleri ben 16 yaşındayım yaklaşık 2 aydır fitness ile uğraşıyorum eskiden 85 kg yağlı hantal biriydim şu an 75 kiloyum ve daha derli toplu görünüyorum ve eskisine göre fiziksel gücümde arttı 177-178 boy 75 kilo kalıplı briyim gelelim konumzu bu gün okulumdan bi kıza mesaj yazdım biraz konuştuk bir iki bişey dedim çat okuldan yaşıtım bir p** x'e yazma dedi bana da pek sevmesemde onu kanki felan derdi bende tamam kanki hayırlı olsun dedim (bi insan o kız ile sevgili yada hoşlanıyorsa erkek yazmasın ister başka ne için olur ki ?) o da hayırlı olsunluk bişey yok sadece yazma dedi bende aynen dedim sizce burdaki amacı nedir ?
    2. olarak ta okulda böyle sevmediğim tipler var onların bulaşmaya cürret edemeyeceği ciddi ve güçlü bir görünüş içi tavsiyeleriniz nelerdir Teşekkür Ederim.

• Moonwalk yapmayi ogren

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cikar masaya vur
    Onlara patronun kim oldugunu goster..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciddi lütfen en azından bana göre
  • kirli sakal bırak
  • ezdirme kendini yoq kardeş hayırdır noluyor havalarında takıl böyle bir durumda zaten oda okulda girmeye cesaret edemez girerse direk yüze çalış
  • yüz hatlarınla alakalı kalıbınla değil büyümek dışında yapabileceğin pek bir şey yok elmacık kemiklerin çıkık masseter(yanlış yazmış olabilirim) kasları belirgin çene hattı belirgin ve düzgün olsaydı 40kiloda olsan ciddi dururdun belki giyiniş görüntünü bi nebze değiştirir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.