Şimdi Ara

Güçlü Türkiye aldatmacası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güçlü Türkiye için evetmiş. güçlü bir Türkiye'nin yolu yönetim şeklinden değil,eğitim sisteminden geçer.
    neymiş tek lider ülkeyi şaha kaldırılmış,dakkada bir seçim olmazmış ve bunun sonunca güçlü Türkiye olurmuşuz.
    eğer büyük devlet olmanın tek çaresi güçlü otorite olsaydı şu sayacağım ülkeler bugün dünyanın en gelişmiş devletleri olurdu.
    Afganistan
    Ermenistan
    Suriye
    Zambiya

bunların hepsinde ikdidar mensupları aynı kişiler hep aynı parti ve çok güçlü otoriter tek adam rejimi var. şimdi sizin teorinize göre bu devletler bugün çok güçlü olması gerekmiyor muydu.

meclis yapısı güçlü olupta bugün dünyanın en güçlü devletleri de var. Almanya ,İngiltere,Fransa,İtalya,japonya gibi. ha parlamenter sistemle yönetilip çok kötü durumda olan ülkelerde yok değil.
    burada anlatmak istediğim yönetim şekliyle güçlü devlet olmanın doğrusal bir orantısı yok. Başkanlık sistemine geçince şaha kalkacağımızı sananlar büyük bir hüsrana uğrayacaklardır.
    Çünkü güçlü devlet olmanın 21 yüzyıldaki tek ama tek şartı vardır. oda nitelikli,pozitif ilimlere önem veren akla bilime dayalı eğitim sistemidir.

Biz yönetim sistemini değiştirmektense eğitim sistemini değiştirsek işte o zaman şaha kalkardık,ama her yere imam hatip açmakla biz mevcut durumumuzu da koruyamayacağız g20 den bile düşeceğiz bak demedi
    demeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 28 Ocak 2017; 21:38:5 >

• Çok doğru bir noktadan gelmişsin.

Tebrikler, güzel tespit.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okuyamayanlar için özet

Sorun sistemde değil insanda

• Baskanlık sistemi gelirse yenı baskan 5 yılda metrolar, kopruler, otoyollar, elektrik santralleri , maden ocakları, hersey kmple ozellestirip araplara avrupalılara israillilere satarsa halk don gomlek kalınca ne yapmasını beklıycez acaba? Halkı aptla yeırne koymak resmen bu.

HAYIR!
  • Kesinlikle. Eğitim olmadan gelişim filan olmaz. Yerli uçak diye İngiltere ile anlaşılıyor. Öyle iş mi olur? Senin kendi adamın dururken başkasının yaptığı iş yerli olamaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen olayı çok yanlış anlamışın. Güçlü Türkiye için EVET değil. CHPKK hayır dediği için EVET

• Şöyle bir fark var:
    Ülke ileriye gidecek denince siz hükümetin ileriye götüreceği anlamını çıkarıyorsunuz,
    ben ise ülkenin ileri gitmesine engel olan muhalefetin söz hakkını azaltmak olarak anlıyorum.

Birinciyi başarabilmek için 2. nin ortadan kalkması gerek.

Şöyle geçmişe bakalım.
    Muhalefet olarak hükümetin hangi projesine EVET dediler?
    Hiçbirine..... Hatta 15 temmuz gecesi bile hükümetin yanında olmak (ya da olduklarını açıklamak) için çok beklediler.
    Önce halkın tepkisini ölçtüler, baktılar halk hükümetten yana, onlar da "E biz de hükümetten yana olalım bari" dediler.

Şimdi böyle bir muhalefetin olduğu ülkede kralı gelse ülkeyi ileri götüremez.
    1973 de Boğaziçi köprüsü yapılırken de itiraz eden CHP, bugüne kadar bu çizgisini hiç bozmadı.
    Bu başkanlık da ülkenin bu sorunundan kurtulmak için gerekli.

(düzeltme... 1973 müş ben 1972 diye hatırlıyordum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 28 Ocak 2017; 21:53:48 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _BilimAdamı

Sen olayı çok yanlış anlamışın. Güçlü Türkiye için EVET değil. CHPKK hayır dediği için EVET

Teröristbaşı öcalan Evet diyormuş ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 28 Ocak 2017; 21:53:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krone

quote:

Sen olayı çok yanlış anlamışın. Güçlü Türkiye için EVET değil. CHPKK hayır dediği için EVET

Kendiniz uydurup kendiniz inanıyorsunuz. Apo evet dese HDP niye Hayır desin? PKK ile aynı safta olmanın hesabını gün gelecek vereceksiniz

• Hocam çok güzel ve doğru yazmışsın. Güçlü otoritenin ülkeyi şaha kaldırması bir yana, her an patlayacak bir bombadan farkı yoktur.
  • Esasında aynı ırk ve millet olan k.kore ve g.kore örnek vermek gerek daha iyi anlatmak.
    bu iki devletin de yönetim şekli başkanlık. kuzey Korenin ki tek partili mutlak otoriteri sistem.

Kuzey kore parasının çok büyük böyümünü asker harcamalara yatırıyor,ülke halkının neredeyse hepsi askeri eğitim alıyor.

Güney kore ise parasını eğitime ve ar-ge ye yatırıyor. işte o yüzdendir ki bugün çoğumuzun kullandığı Samsung,LG marka ceptelefonları güney koreye ait.
    çünkü güney koreyi güney kore yapan başkanlık sistemi değil, öğrencilere verdiği eğitimde saklı ve tabi olmazsa olmaz ar-ge ayrılan bütçe.
  • İlker Başbuğ, "güçlü ordu güçlü Türkiye" dedi akpliler ayağa kalktı.Şimdi Güçlü Türkiye için Erdoğan diyorlar.Bu kadar iki yüzlü insanlar dünyanın hiç bir yerinde yok.
  • Simdi gucsuzuz. Baskanlik gelince guclu olacaz.

• quote:

quote:

quote:

Kendiniz uydurup kendiniz inanıyorsunuz. Apo evet dese HDP niye Hayır desin? PKK ile aynı safta olmanın hesabını gün gelecek vereceksiniz

Bak fetöcü terörist Emre Uslu'da evet diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

Baskanlık sistemi gelirse yenı baskan 5 yılda metrolar, kopruler, otoyollar, elektrik santralleri , maden ocakları, hersey kmple ozellestirip araplara avrupalılara israillilere satarsa halk don gomlek kalınca ne yapmasını beklıycez acaba? Halkı aptla yeırne koymak resmen bu.

HAYIR!

Satacak bişey mi kaldı?
  • quote:

quote:

quote:

Zamanında çözüm süreci adı altında Habur'u teröristlere açan bizmiydik ? Davullu zurnalı karşılandı eli kanlı herifler. Teröristlere en çok taviz veren kim bellidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: [Fe4R]

quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

Baskanlık sistemi gelirse yenı baskan 5 yılda metrolar, kopruler, otoyollar, elektrik santralleri , maden ocakları, hersey kmple ozellestirip araplara avrupalılara israillilere satarsa halk don gomlek kalınca ne yapmasını beklıycez acaba? Halkı aptla yeırne koymak resmen bu.

HAYIR!

Satacak bişey mi kaldı?

Meclısı satacaklar utanmasalar
  • Sanayi ve eğitim reformu olmadığı sürece başkanlık sonrası başka bir sistem gelse yine hiçbir anlamı olmaz.

kaliteli eğitim kaliteli nesil , güçlü sanayi güçlü imaj .
  • quote:

Orijinalden alıntı: high speed dirt

quote:

quote:

quote:

Bak fetöcü terörist Emre Uslu'da evet diyor

O zaman HDP niye HAYIR diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Öner

Şöyle bir fark var:
    Ülke ileriye gidecek denince siz hükümetin ileriye götüreceği anlamını çıkarıyorsunuz,
    ben ise ülkenin ileri gitmesine engel olan muhalefetin söz hakkını azaltmak olarak anlıyorum.

Birinciyi başarabilmek için 2. nin ortadan kalkması gerek.

Şöyle geçmişe bakalım.
    Muhalefet olarak hükümetin hangi projesine EVET dediler?
    Hiçbirine..... Hatta 15 temmuz gecesi bile hükümetin yanında olmak (ya da olduklarını açıklamak) için çok beklediler.
    Önce halkın tepkisini ölçtüler, baktılar halk hükümetten yana, onlar da "E biz de hükümetten yana olalım bari" dediler.

Şimdi böyle bir muhalefetin olduğu ülkede kralı gelse ülkeyi ileri götüremez.
    1973 de Boğaziçi köprüsü yapılırken de itiraz eden CHP, bugüne kadar bu çizgisini hiç bozmadı.
    Bu başkanlık da ülkenin bu sorunundan kurtulmak için gerekli.

(düzeltme... 1973 müş ben 1972 diye hatırlıyordum.)

ey benim cahil kardeşim o beğenmediğin muhalefet AKP ye fetö konusunda ne kadar uyarı yaptı dinlemediniz,pkk ile pazarlık yaptınız uyardık dinlemediniz,2010 da anayasayı değiştirmeyin yargının yapısıyla oynamayın dendi,dinlemediniz.sonra ne oldu fetö yargıyı ele geçirdi.

ulan 15 temmuzda Kemalist askerler bu darbeye destek olsaydı o sokağa çıkan halkın bunu durdurabileceğine gerçekten inanıyor musunuz? 15 temmuz gece şehit olan kahraman Ömer Halis Demir in geçmişine bir bakın Atatürkçü müymüş,ak partili miymiş?
    her şeyi kendinize mal etmeye çalışıyorsunuz,ama 15 temmuz da kemalist halk ve ordu mensupları buna destek çıksaydı bu darbe mutlak suretle başarılı olurdu bunu hatırlatırım.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.