Şimdi Ara

güç kaynağı mı kasa mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2*1 gb veritech ram e2160 oc ile 2.8 olucak işlemci 8800 gts ds3 anakart bu sisteme COOLER MASTER - CENTURION 534+ kasa mı yoksa FSP - BLUESTORM 500 WATT güç kaynağı mı olur bide 2-3 sene önce bi kasa almıştım güç kaynağını takarken sorun yaşarmıyım

• FSP tercih etmen daha mantıklı olur Kasa ATX ise sorun yaşamazsın.
  • Kasanın da havalandırması iyi değilse bence kasa olarak Thermaltake Swing, yanında da güç kaynağı olarak FSP Bluestorm II 500W veya FSP Epsilon 600W alırsan çok iyi olur. Oc yapaksın, adam gibi havalandırma olmazsa fazla ısınır. İşlemci soğutucun yoksa kesinlikle bi tane al çok işine yarar.

Dediğim kasa 70$+kdv falan, soğutucuyu da 40$+kdv gibi fiyata alabilirsin. Eğer almayı düşünürsen söyle modeller üzerinde tartışabiliriz.
  • 100 dolar+kdv gibi bi fiyat war elimde önerileriniz neler
  • Para sorunu olacaksa 430w lı 534 de alabilirsin ama o psular çok ses yapıyomuş duyduğum kadarıyla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 09nanometer

Para sorunu olacaksa 430w lı 534 de alabilirsin ama o psular çok ses yapıyomuş duyduğum kadarıyla.

Ses yapan 534+ modelindeki değil CAC T05 modelindeki güç kaynağı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatiharikan

quote:

Orjinalden alıntı: 09nanometer

Para sorunu olacaksa 430w lı 534 de alabilirsin ama o psular çok ses yapıyomuş duyduğum kadarıyla.

Ses yapan 534+ modelindeki değil CAC T05 modelindeki güç kaynağı.

Ben 534+ lardaki 430ların da kullanıldıkça sesinin arttığını duymuştum.Belki yanlış duymuşumdur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya arkadaşlar lutfen öneri werin ses konusunu aşırı şekilde deilse sorun deil kulaklıkla oynıcam oyunlar zaten o zaman duymam sesi
  • Kasa zaten yeni bir model, şu ana kadar da kullanıcılardan bir şikayet duymadım. Ben de kullanıyorum, ses düzeyi normal.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lastingmoon

ya arkadaşlar lutfen öneri werin ses konusunu aşırı şekilde deilse sorun deil kulaklıkla oynıcam oyunlar zaten o zaman duymam sesi

Fiyat önemli tabi. CM Cent. 534+ 89$+kdv
    Ama sadece FSP 500w psu 90$+kdv
    Bütçene göre istediğini al bence
  • peki oc yapıcam da yeterli olurmu bi yerde 8800 gts in sadece 450 watt soğutucu istediini gördüm doğrumu bu ?? şimdi ewde deilim aksam ewdeki kasanın modelini tam sölersem psu nun olup olmıcağını sölermisiniz
  • http://www.extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp

Bu linkten pc nin maximum güç ihtiyacını hesapla ona göre bişe al.8800 ün sadece 450 w soğutucu istemesinden kasıt nedir anlayamadım
  • Hız aşırtma yapacaksan en azından FSP BS II 500W almalısın. Centurion ile hız aşırtma deneme.
  • Ben Enermax Liberty 400W la oc yaptım baya ama CM nasıldır bilemem.
  • Enermax farklı tabi
  • arkadaşlar bu kasa war bende Üretici Chassis Manufacture Sürüm Chassis Version kasa war bu kasaya fsp bluestorm 500 watt psu uyar mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastingmoon -- 11 Temmuz 2007; 18:57:56 >
  • hadi millet b el atında söleyin uyarmı uymazmı yoksa yeni bi kasa söleyin söle ucuz olsun çünkü 500 watt psu alıcam kısmetse
  • Ya dostum "Chassis Manufacturer" demek zaten "kasa üreticisi" demenin ingilizcesi. Aynı şekilde "Chassis Versiyon" da "Kasa Sürümü" demek oluyor. Yani markaları değil onların. Her neyse marka önemli değil, güç kaynağı ATX kasalarda hep aynı yerdedir kasanın arkasında üst tarafta. Seninkinde de böyleyse al bi FSP kullan. %99 öyledir zaten çünkü BTX çok nadir oluyor, onlarda anakartın PSU'nun yerleri falan değişik ATX'lerden.
  • ewet arkadaşım arkada sağ üstte ordaki psu yu çıkarıp yenisini takabilirim dimi aldıımda sorun olmaz inşallah
  • Çok emin olma istiyorsan sök PSU'yu, al ölçülerini, sonra internetten de alacağın PSU'nun ölçülerine bak veya normal bir PSU'ya baksan aynı şey. Karşılaştır kafanda soru işareti kalmasın, ama kim uğraşacak dersen zaten %99 sorun çıkmaz da ben elin alışsın diye dedim sök diye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.