Şimdi Ara

Guc kaynagi 2.el alinir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar, garantisi devam ediyorsa 6-7 ay kullanilmissa vs alinabilir mi sifirinin yari fiyatina ? Ne derece mantikli olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sağlamsa garantisi devam ediyorsa ve 2.el aldığına değecek bir fiyatta ise neden olmasın ?
  • Guc kaynagi fiyatlari da uctu, yari fiyatina almaya deger mi cidden dusunmeye basladim

• Alinir neden olmasin garantiliyse hemde tadindan yenmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nedense konuya yazayim derken yanlislikla pm gonderiyorum
    Gokhan hocam ben de ayni sekilde dusunuyorum ancak guc kaynagi ne kadar saglam ne durumda nasil anlariz bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Turko3333

Nedense konuya yazayim derken yanlislikla pm gonderiyorum
    Gokhan hocam ben de ayni sekilde dusunuyorum ancak guc kaynagi ne kadar saglam ne durumda nasil anlariz bilmiyorum

Pm dende cevap verdim lakin anlamak cokda zor degil biosa girip hwmonitor resmini atmasini rica edebilirsin voltaj degerlerine bakip buna karar verebilirsin

12v kanalinin 11.80-12.10v arasinda olmasi yeterli 3.3v ve 5v ile tam degerlerine yakin olmali zaten 5 senelik powerlarda kondansatorde sismez kolay kay abarti tozlanmasi lazim

12v kanali 12va yakin olsa iyi olur yuk altinda o deger dusecektir cunku 11.7nin altina dusmesi pek sorun degil densede stabilite sorunlarina yol acabiliyor tecrubelerimce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinayet13 -- 26 Temmuz 2016; 23:43:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• garantili ise sorun olmaz alınır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Link.tl nedir nasil kullanilir
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Garantisi varsa ve temiz kullanılmışsa tabi alınır
  •  Guc kaynagi 2.el alinir mi ?
    bu psuyu garantiye mi vermeliyim +12vdan +8v veriyor :O
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.