Şimdi Ara

güç kaynagı ! ! !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar elimde bataryası ölmüş bi güç kaynagı var bunu uzun süreli bi güç kaynagı haline getireblr miyim üzerine araba aküsü baglasam fayda eder mi güç kaynagm o aküyü doldura bilir mi ? Ben bunu bilgsayarı uzun süreli kulanım için düşünmüştm bi oluru varmıdır yardım ederseniz sevinirim

Orijinalden alıntı: huseyndurak

merhaba arkadaşlar elimde bataryası ölmüş bi güç kaynagı var bunu uzun süreli bi güç kaynagı haline getireblr miyim üzerine araba aküsü baglasam fayda eder mi güç kaynagm o aküyü doldura bilir mi ? Ben bunu bilgsayarı uzun süreli kulanım için düşünmüştm bi oluru varmıdır yardım ederseniz sevinirim

bataryalı güç kaynağı derken ups den bahsettiğini düşünüyorum.araba aküsü bağlanabilir tabiki ama bittiği zaman tekrar sarj edemeyebilir. bence sen üstündeki aküyü yenisi ile değiştir ve kullanmana bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: huseyndurak

dostum eskimiş bi ups var içindeki batarya ölmüş bunun üzerine araba aküsù baglamayı düşùnüyorum uzun süreli kulanm için ama ups nin aküye şarj veremeyecegni dolduramayacagnı düşünyorum

araba aküsü enaz 60 amper.
    ups aküsü kaç amper?
    aküler üzerinde yazan değerin 10 da 1i ile şarj edilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.