H

Çavuş
28 Ağustos 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 7 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Mrb arkadaslar orjinal sarj cihazimi kaybettigim icin mecburen farkli bi sarj cihaziyla kullanmak zorunda kaldim cihazi eskiden de bataryam ölmüstu koc sisteme bataryami gonderdim ve bi turlu bataryayi gndermedir bi ton yalan dolan en sonunda bi avukatla gorusup bunlara dava acmak istedim avukat onlarla gorustugu gibi bataryami gonderdiler lafi uzattim bilgisayariniz bozulsa bile kocsisteme gondermeyin tam bir bela ..
Yeni batarya geldi baktim buda sarj olmuyor hp sarji ile denedim nafile toshibanin sarjinin basligini degistirip taktim yine yemedi en sonunda bi arkadastan n5110 sarjini taktim yemeye basladi anlayacaniz orjina sardan baska sarjla sarj almiyor ne yapmam gerekiyor hp sarji var suan yanimda 65w dell gibi tek bi farki var hp nin cikis gucu 18.5 w dellin ise 19.5 yapavak bisey var orjinal cihaz sordum cok cep yakiyor bi tavsiyesi olan yada bi yol bilen varsa yardimci olursa cok sevinirim
herkese iyi forumlar ben bi çözüm bulamadım belki bilen biri vardır
Bilgisayarımı bi kac aylıgına abime vermiştim bana geri verdiğinde batarya %0 ve dolmuyordu bende sorun kesin bataryadandır diyip sadece bataryayı servise gnderdim sağolsunlar değiştirdiler bataryayı taktım %30 luk bi guc vardı içinde yarım saat gectikten sonra bilgisayarı elime aldım baktım hala yuzde 30 sarj cihazından olabilecegini dusundum evde orjinal hp sarjı vardı onu taktım sorun gene aynı prize takılı dolmuyor onunlada yetinmedim kalktım eski bi sarjın ucunu kesip toshibanın sarjını dell e gore yaptım yine aynı
batarya sıfır geldi değişik calısan sarj cihazlarıyla denedim yemedi
hatta belki biosla oynamış die bios orj ayarlarına cevirdim bilgisayara temiz format attım duzelmedi
Sizce neden boyle yapıyor olabilir ?
olmayacagini biliyorum ama gene soruyorum . .
ikinci el olarak aldigim telefonum restore sonrasi eski sahibinin icloud hesap ve sifresini istiyor cihaz bilmem kac el degistirmis bu nedenle bulamadim
cihazi bi ton zirvalikla ugrasa ugrasa acmayi basardim yani activasyon ekranini gectim
bu seferde cihaza sebeke gelmiyor. .
tum fonksiyonlar calisiyor wifi dir bt dir imei numarasida silinmemis duruyor ve kaydida dusmemis ama sebeke gelmiyor
ipod niyetine kullaniyorum
simdi bu cihazi diyelim 7.0.4 jb yaptim eski bi ios surumunu duse bilir miyim not: 7.0.4 baska shsh kaydi yok.
jb yaptiktan sonra surum dusmek mumkun mudur acaba

dalga gececek insanlar olur elbet omru hayatim hic bi sekilde ios(iphone) kullanmadim surumun dusulmedigini biliyorum ama belki bi yolu vardir diye soruyorum

cihaz ise iphone 4 16 gb
iyi bi cvp gelirse super olur yada sebeke ye cozum bulabilecek arkadas bulunursa epeybi hayir duami ve kucukde olsa hediyemi alir.
bugun ikinci aldigim telefonuma io7 yukledim ve restore ettim ve olan oldu eski kullanicinin id ve parolasini istiyor ettim etmedim cozemedim bunun bi cozumu var mi
telefon aktivasyon ekraninda kalmis durumda ve ios a baslamadin butun iliski mi kesecegim sanirim . .
BEN AZ ONCE YUKLEDİM SİZLERLE PAYLASMAK İSTEDİM. .
ONCELİKLE DİL BOLGE AYARLARİNDAN ABD SECİP DİLİ İNGİLİZCE YAPİYORUZ ( YENİDEN BASLATMA GEREKTİRİR)
AYARLAR-WİFİ-BAGLİ OLAN AGİ DUZENLİYORUZ
PROXY KAPALİYSA ACALİM
SUNUCU URL SİNE SUNU GİRELİM: 103.13.29.118

BAGLANTİ NOKTASİ 8.8.8.8 YAZALİM VE KAYDEDELİM
SİMDİ MARKETE NOKİA CAMERA YAZİP ARATALİM VE İNDİRMEYE BASLAYALİM
NOKİA PRO CAM YUKLU OLANLARDA GUNCELLEYE BİLİR.
BEN SORUNSUZ Bİ SEKİLDE YUKLEDİM UYGULAMAYİ İNDİRİRKEN İLGİLENMİZ GEREKİYOR DERVE WİFİ AYARLARİNDAN PROXY KAPATALİM SORUNSUZ YUKLENECEKTİR
HAYİRLİ OLSUN
merhaba arkadaslar forumdan bi ipod aliyim dedim ikinci el olarak fiyatlar pek beni tatmin etmedi yurt disindan almak istiyorum simdi ebaydan baktim sifir icin 190 dolar yaziyordu tam fiyatini bilen bi arkadas varsa bi yardim ederse cok sevinirim ikinci el alacagima sifir almak istiyorum
selamun Aleykum
ttnet e internet icin basvurdum lakin bulundugum konuda sebeke olmadigi icin baglayamadiklarini solediler . .
3 arkadasimin evinde internet var ve mesafe epeybi uzak . .
elimde suanda bi canak var bunu bi sekilde ayarlayip uzak noktadaki wifi aglarina gire bilir miyiz?
internette epeybi dolandim bi arkadas yapmis ve yaklasik 4 km uzakdaki aglara bile baglanmis bnm mesafem ise 1 km ya vardr ya yoktur
varsa bi yolu yardimlarini bekliyorum anlattigim arkadas detayli anlatim yapmadigi icin malesef faydalanamadim
onceliile merhana degerli abimlerim ve arkadaslarim konuyu yanlis yere acmissam simdiden ozur dilerim
size sorunu daha dogrusu merakimi dile getireyim. .

koyde oturdugumuz icin telefon zor cekiyor bir repeater alayim dedim ates pahasi alamam ogrenciyim butcem yetmez eger bu konu hakkinda bi bilginiz varsa yardim ederseniz sevinirim demek istedigim o ki telefon icin kucuk bi aparatla sinyal seviyesini arttirmak mumkun mu acaba yada bole bi cihaz varsa nasil alabilirim mu turden yazilar okumustum cunku ve aklima size sormak geldi umarim bi cozumu vardir simdiden tessekkur ediyorum
merhaba arkadaşlar elimde bataryası ölmüş bi güç kaynagı var bunu uzun süreli bi güç kaynagı haline getireblr miyim üzerine araba aküsü baglasam fayda eder mi güç kaynagm o aküyü doldura bilir mi ? Ben bunu bilgsayarı uzun süreli kulanım için düşünmüştm bi oluru varmıdır yardım ederseniz sevinirim
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 9 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 209
İkinci El Bölümü Mesajları: 145
Konularının görüntülenme sayısı: 3.071 (Bu ay: 46)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.