Şimdi Ara

Guardians of The Galaxy Volume 3 (5 Mayıs 2023) | Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
2.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Harika bir film olmuş, üçleme olarak ta sanırım gelmiş geçmiş en iyi süper kahraman bilim kurgu üçlemesi olmuş olabilir, her film üstüne koydular, James Gunn u ve tüm ekibi ayakta alkışlıyoruz

    Bu film kendi içinde çok duygusal bir macera olduğu kadar tam bir futuristik bilimkurgu filmide olmuş, diyaloglar espriler dram ve macera öğleleri birbirini ezmeden harika yayılıyor filme, görsel açıdanda tam bir şölen bu şekildeki iyi makyaj ve cgi ı uzun zamandır görmüyorduk



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 7 Mayıs 2023; 2:41:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filme puanın 7/10 endgame vs den sonra en iyi film olduğuna katılmıyorum. Güzel sayılabilecek bir filmdi ama o kadar. IMAX 3d izledim başarılı diyebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmi yeni izledim. Açıkçası filmin özel bir şeyi yok, ne senaryo ne ana düşman ne de diğer şeylerde. İlk iki GotG filmleri nasılsa bu da öyle. Black Panther 2, Antman Quantumania'dan çok daha iyi ama.

  • İlk yarısından çıktım şimdi, bu film olmuş. Çok iyiydi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nike kullanıcısına yanıt
    Hocam end game sonrasında çıkan hangi filmler bundan daha güzel sizce?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dedikleri kadar varmış. Endgame'den sonra en iyi filmdi. Guardians serisi 3 filmiyle beraber marvelın altın serilerinden biri. Oyunu da iyiydi, bu seriye gerçekten önem veriyorlar. 3. film de çok güzel bir final oldu. (Evet birkaç yerde gözüm doldu)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +13 yerine -13 yapsalar filmi daha iyi olurdu. şu filmden etkilenen arkadaşlar hayatında bilim kurgu izlememiş sanırım. :D süper kahraman filmi olarak zaten sınıfta kalıyor. 10dkde bir duygusal müzik eşliğinde dramatik sahneler görmek isteyen ve 3 saat sinemada kalıp en sonunda kıytırık bir aksiyon sahnesi görmek isteyenler gidip izleyebilir. ilkokul öğrencilerini filme götürmek isteyen öğretmenler için ise iyi bir seçim olur. çocuklar hem eğlenir hem de duygusal sahnelerden etkilenir. diğer filmlerin çoğu kötü olduğundan bunun sevilmesi normal. yine de çoğu marvel filmine göre daha izlenebilir ve eğlenceli.

  • Melanie Thierry kullanıcısına yanıt

    8.4 imdb puanı, 5 üzerinden 4.7 ortalamalı %95 rottentomatoes kullanıcı puanı, %81 eleştirmen puanı tam tersini anlatıyor hocam. Herkes yanıldı, kimse izlememiş o zaman. Şahsen ben de izlenmedik bilimkurgu bırakmadım neredeyse ama bilimkurgu sadece temasıydı. Süperkahraman kategorisi ise sadece aksiyondan ibaret değil. Bu filmde de kötü kahraman filmlerindeki gibi boş, kuru aksiyon yapmaktansa karakterlerin derinliğine ve aralarındaki bağa önem verilmiş dramatik odaklı bir film yapmayı tercih etmişler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 7 Mayıs 2023; 22:19:23 >
  • Filmi çok beğendim gayet güzeldi Legendary Star Lord'da görüşmek üzere  

  • Arkadaşlar ikinci jenerik sonu sahnesini izleyen var mı? İlkine baktım ama ikincisini bekleyemedim ne gösterdiler?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Legendary Star Lord serisinin müjdesi verildi, galiba oydu ikinci jenerik.

  • Filme BA-YIL-DIM
    İzlediğim en iyi Marvel filmlerinden biri olabilir , sinemadan çıkarken ağlamayan kimse yoktu nerdeyse. İkinci defa izlemek için yine sinemaya gidecegim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Abartıyorsunuz hocam. Filmde hepi topu 1 tane sahne vardı gözlerimi dolduran onda bile ağlamadım. Film güzeldi ama abartmaya gerek yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt

    Sinemadayken utanarak yanımdaki arkadaşıma dedim birkaç yerde ağladım diye, o da ağladığını söyledi şaşırdım  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 8 Mayıs 2023; 17:36:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzeldi .2.filmden çok çok daha güzeldi


    Ama işte adım adım Secret Wars yolunu göremiyor olmamız beni çıldırtıyor .Nasıl bağlayacaklar arkadaş ? Ne zaman başlayacaklar ? Thor bitti Galaxy bitti.Kozmik evrendeyiz artık.Ne düşünüyorlar anlamıyorum.
    Warlock artık bahsi bile geçmezse hiç şaşırmam.



    Tabi evrene etki etmeyen bir macerada kötü adam daha önemli oluyor .Burada kötü vatandaş bağırmaktan başka şey yapmıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 8 Mayıs 2023; 22:58:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >





  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film harikaydı bence , sadece Adam Warlock rezil işlenmiş yani rezil sadece tek kelime

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Kudretli,Bilge,Uber kuvvetli bir karakteri saçma sapan kocaman bir bebeğe çevirmişler.Yani karakteri görmek güzeldi ama olmamış kafasız bir elemana dönmüş normalde bilge ve çok önemli kozmik bir karakterken basit bir yan karaktere dönmüş karakter , ekiple falan savaşları sürekli yenilip kafasını kullanmaması falan hiç hoşuma gitmedi açıkçası.Bu zamana kadar beyaz karakterin siyahi yapıldığını , erkek karakterin kadın falan olduğunu da gördüm tabii ama bu en kötüsüydü.Karakteri A'dan Z'ye değiştirmişler bomboş biri olmuş
  • Targaryen96 kullanıcısına yanıt

    Tenet'in rottentomatoes puanlar %76 ve %69. sizin mantıkla bu film Tenet'ten daha iyi çünkü o puanlar bunu anlatıyor. :D Karakter derinliği aralarındaki bağlar falan :D sanki Tarkovski filmini yorumluyoruz. bu filmde de iyi kahraman filmlerindeki gibi dolu, kaliteli ve etkileyici aksiyon yapmaktansa, çiğ ve yapmacık melodrama, 1973 yapımı öksüzler filmi tadında eziyet çeken rakuna, ilköğretim çağına yönelik esprilere odaklı film yapmayı tercih etmişler. kötü mü değil. ben de izlenmedik bilimkurgu bırakmasaydım, karakter derinliği önem veren ve dramatik odaklı "kaliteli" filmleri izlemeye vaktim pek olmayacağından bu filmi beğenirdim.

  • Melanie Thierry kullanıcısına yanıt

    Tamam dostum herkes yanlış tek sen doğrusun  Açıklamaya bile gerek yok. Ama çok bilimkurgu izlediğim için kaliteli film izlemediğimi nasıl çıkardın orası garip. Aşağı yukarı her türden çokça izlerim ve en sevdiklerimin çoğu dram filmi.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.