Şimdi Ara

GTX970 Geçmeye Değer mi? (EVGA GTX 760 İÇERİR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. EVGA GTX760 ACX kullanıyorum. Acaba gtx970 e geçmeye değermi? Ya da ayni fiyatlara GTX 780 Var

http://www.vatanbilgisayar.com/evga-gtx970-superclock-acx-gddr5-4gb-256bit-dx12-nvidia-geforce-ekran-karti.html?srt=PU gtx970
    http://www.vatanbilgisayar.com/gtx780-classified-acx-gddr5-3gb-384bit-nvidia-geforce-dx112-ekran-karti.html?srt=PU gtx780

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi met@lrock -- 24 Eylül 2014; 13:38:02 >

• değmez mi gtx 970 hem daha performanslı dx12 4 gb vram yeni mimari yeni teknolojiler düşük güç tüketimi daha az ısınma gibi pek çok avantajları var
  • Geçilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi ki değer.
  • şöyle ki abisi 980 nerdeyse 760 ın 2 katı fps üretiyor
  • bence bir sene daha idare et 20nm cikacak maxwellerden al seneye yaz yaz sonu gibi.
  • aradaki performans farkına bakılırsa tabii ki değer, yaklaşık iki kat fps alırsın.

ihtiyaç kısmına gelirsek FHD 60Hz monitör için piyasadaki mevcut oyunlarda ekran kartı almaya değmez.
    oynadığın oyunlarda ultra'da yeterli performans alamıyorsan ayarları kısmayı dene, düşürülen ayarlarla beraber yeterli fps olurken görüntü seni tatmin ediyorsa ekran kartı değiştirmene gerek yok; eğer hala daha yeterli fps alamıyorsan veya görüntü seni tatmin etmiyorsa yeni ekran kartına ihtiyaç vardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 580 Mİ GTX 1060 MI ?
    6 yıl önce açıldı
    GTX 470 mi 6870 mi ???
    14 yıl önce açıldı
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gtx760 mı yoksa 970 mi alayım diye sorsan 970 al diyenlere katılabilirim ama 760dan 970e geçeyim mi diye sorduğunda benim için çok bir anlam ifade etmiyor.
    performans olarak 780nin isim değiştirmiş halinden başka bir şey değil, karşında rakip olmazsa olacağı bu, 980 desen performans olarak geçmeye değebilir ama fiyat olarak değmez.
    en iyisi bir sonraki seriyi beklemek.
  • 770 ten 970 e geçenler var, bence değer

• Deger

• quote:

Orijinalden alıntı: met@lrock

Merhaba arkadaşlar. EVGA GTX760 ACX kullanıyorum. Acaba gtx970 e geçmeye değermi? Ya da ayni fiyatlara GTX 780 Var

http://www.vatanbilgisayar.com/evga-gtx970-superclock-acx-gddr5-4gb-256bit-dx12-nvidia-geforce-ekran-karti.html?srt=PU gtx970
    http://www.vatanbilgisayar.com/gtx780-classified-acx-gddr5-3gb-384bit-nvidia-geforce-dx112-ekran-karti.html?srt=PU gtx780

GTX 970 ACX 1 soğutuculu ekran kartlarının sorunlu olabileceğini yayınlamışlar .

ACX 1 soğutuculu EVGA GTX 970 ler Türkiyede satılan modellerdir .

Türkiyede satılan ACX 1 kartın ambalajı

Buada ACX 2 bunda sorunu düzeltmiş diyorlar;

• 28nm bunlar 20-22 nm li ikinci versiyonları hakkında çok dedikodu vardı. Hali hazırda para varsa ne olur ne olmaz 3-5 daha biriktirip onlar çıkınca onlar alınır çünkü 900 serisi performans odaklı değil daha çok verimlilik odak noktası. Nm düşük olunca %sel olarak verim artıyor ki elinizdeki gtx 760 hali hazırda piyasadaki en güçlü kartlardan. Oyunları ultradan 1-2 ayar düşük şekilde bile yüksek fps de akıcı şekilde oynatıyor. Ben sizin yerinizde olsam beklerim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6Clas kullanıcısına yanıt
    ACX 1 Soğutucuda sorun yok aslında evga bunun mantıklı bir açıklamasını yaptı.
  • met@lrock kullanıcısına yanıt
    bence geçme elindeki kartı komple eskit bir.

nerde yetmiyor ki şuan ?

gayet te güzel soğutması var hadi diyelim eksik kaldı biraz verirsin oc ' yi kullanırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: met@lrock

ACX 1 Soğutucuda sorun yok aslında evga bunun mantıklı bir açıklamasını yaptı.

Ben bile bu sistemimde gtx 560 kullanıyorum sizde gtx760 var daha ne olsun ben düşünüyorum gtx 970-980 ama
    mecburum künkü kartım yetmiyor 1gb ,ama sizi bilmem yarın daha iyi soğutmalı gtx990 -980 ler çıkarsa geçilebilir
    fakat bu gidişle bayramdan sonraya kaldı.
  • Dolar 2.24 iken ve şu an piyasada doğru dürüst oyun yokken değmez.. 760 ve 770 denilen kartlar şu an hala her oyunu rahat rahat oynatıyor. Bence en az 1 senesi var bu kartların yeni gelecek oyunlara göre o da.
  • Aslında CS GO Dan başka birşey onamıyorum :) Bence de geçmeye deymez
  • bence tek kuşak atlamaya değmez hocam. zaten konsollar ekran kartı güncellemesine el freni etkisi yapıyor, elinizdeki ekran kartı bir sonraki konsol nesli çıkana kadar işinizi görür.
  • yorumlar doğru 2 kata yakın performans artışı olur ama iki seçeneğiniz var ya elinizdeki kartı eskitmek ya da gtx970 almak.Ben olsam elimdeki kartı kullanmaya devam ederdim
  • bütçeyi zorlamıyorsa geçilir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.