Şimdi Ara

##GTX660 Ti vs HD7950 Kullanıcı Testleri## (Tablo Eklendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
2
Favori
8.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: B.M.W
    bende bu arada cod takılıyım, anakartın içinden bf3 çıktı multisine bakayım dedim kendi görüşümce cod un yanına bile yaklaşamaz hiç zevkli değil yani millet ne buluyor bu bf3 den anlamıyorum tamam single si iyiydi ama multisini beğenmedim.

bf3 teki atmosfer ile black ops 2 deki atmosferi karşılaştırırsanız biri yıllardır hiç değişmeyen basit fps oyunu diğeri ise savaş atmosferi ve en azından bo2 deki thunderbolt strafing run sesi gibi saçma ses efektleri yok. arkadaşlarla girdik bo2 ye (diğer tüm cod serilerini multi oynadım) thunderbolt çağırdı birisi gülmekten mikrofonlarımız arızalanıcak zannettik VuuuuuuuuuuUuuvvv şeklinde bir ses çıkıyor. oyunu yapanlar biraz özen gösterebilirdi ama sırf para kazanmak için hersene oyun yapıp hiç geliştirmiyorlar. grafikler berbat 2012 senesinin oyununa göre çok daha iyi olmalıydı oyun hamurundan yapılmış gibi kaplamaları olan nesneler... bf3 takım oyunudur aralarında oynanış farkları var submachinegun alıp öyle pata küte adam vuramazsınız.

testlere gelince

Herkes 3930k işlemci alamıyor o yüzden benchmark skorlarınız yüksek

genel olarak oyuncuların alabileceği işlemciler 3570k ve 8350 gibi işlemciler olduğu için 660ti ve 7870 i bu işlemcilerin dahil olduğu sistemlerle kıyaslamamız lazım

test sonuçları başlığında 3570k ve 660ti skorlarım adında bir konu açtım ama kimse rakip olmadı sanırım bende konuyu ekran kartı bölümüne açmalıydım. millet bi ekran kartı bir de sistem tavsiyeleri bölümünü geziyor sadece...

3570k-MSI660ti-Oyun ve Benchmark sonuçları

• Testlerde cpu farkını dikkate almaya lüzum yok çünkü bu seviye cpu larda bu çözünürlükte fark oluşmaz.Kartların fiyat farkını da dikkate aldığımızda f/p olarak aynı seviyede olduğunu görebilirsiniz, çünkü GTX660 Ti daha ucuz.

:::SONUÇ TABLOSU:::

##GTX660 Ti vs HD7950 Kullanıcı Testleri## (Tablo Eklendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.M.W -- 19 Mart 2013; 9:09:27 >
  • quote:

Testlerde cpu farkını dikkate almaya lüzum yok çünkü bu seviye cpu larda bu çözünürlükte fark oluşmaz.Kartların fiyat farkını da dikkate aldığımızda f/p olarak aynı seviyede olduğunu görebilirsiniz, çünkü GTX660 Ti daha ucuz.

:::SONUÇ TABLOSU:::

660 Ti akar
  • Test için ellerinize sağlık. Benim gibi render işiyle uğraşanlar sırf CUDA için 660Ti alabilirler. Cuda çekirdeği 670 ile aynıdır zaten fazlasına gerek yok.
  • cpu ve bellekler 3dmark dışında fazla etki etmez bende onu anlatmaya çalıştım aslında günlük kullandığım oc li 7950 ile aradaki fark dahada açılıyor 660ti gördüğüm kadarıyla sınıra yaklaşmış ondan fazla oc nin fps ye katkısı olmaz kartı yormaktan başka zaten kullandığım kartın tek ve cf test konusunu hazırlıyorum fiyat konusunda denk denebilecek seviyedeler ucuz olan bir zotac var benim bildiğim onunlada kullanılan power edition değerlerini yakalamak çok zor. Kısacası ben ıslarla 660ti alacaklara önermiyorum 3-5 fazla verip 670 alınmalı diyorum amd tarafında ise 7950 makul fiyatıyla ve yeterli oc potansiyeli ile tercih edilmeli birazda kullanıcıların isteklerine bağlı bir durum physx ve cuda ile işi olanlar zaten nvidia tarafında seçim yapmalılar.

testler için B.M.W. arkadaşıma çok teşekkür ediyorum ve tekrardan nvidia kartlar konusunda eline kimse su dökemez diyorum

• güzel bir karşılaştırma olmuş..

akşama bende dahil olurum testlere..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 19 Mart 2013; 9:56:14 >
  • 7950 lerin en uygun fiyati olan ozel sogutmali markasi hangisi ? 700tl buceye 660ti msi pe var sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

güzel bir karşılaştırma olmuş fakat :

7950 1000mhz de test edilirken 660ti nin 1400 mhz civarı test edilmiş olması ve ginede 7950 yi geçememiş olması oc konusunda başarısız bir kart olduğunu gösteriyor..

GTX660 testde max 1267Mhz ye çıkmıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: NikoP

7950 lerin en uygun fiyati olan ozel sogutmali markasi hangisi ? 700tl buceye 660ti msi pe var sadece.

en ucuz özel soğutmalı GTX660 Tİ 670 TL , en ucuz 7950 her ne kadar ref. benzeri bir soğutması olsada 730 TL.
  • quote:

quote:

7950 1000mhz de test edilirken 660ti nin 1400 mhz civarı test edilmiş olması ve ginede 7950 yi geçememiş olması oc konusunda başarısız bir kart olduğunu gösteriyor..

nasıl yani ?.. max boost ?

• quote:

quote:

quote:

ben dedimya biosu editledim kartı 1267 Mhz lik max boosta sabitledim ısı çok artınca hız biraz düşüyor ama serin iken 1267 de çalışıyor bunun üzerine kesinlikle çıkmıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben dedimya biosu editledim kartı 1267 Mhz lik max boosta sabitledim ısı çok artınca hız biraz düşüyor ama serin iken 1267 de çalışıyor bunun üzerine kesinlikle çıkmıyor.

iyi bir yöntem olmuş, voltaj verebiliyor musun karta ?..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

iyi bir yöntem olmuş, voltaj verebiliyor musun karta ?..

kısmen, +37mv

• En ucuz özel soğutmalı GTX660 Ti: (670 TL)http://www.webdenal.com/zotac-geforce-gtx660-ti-premium-pack-2gb-gddr5-192_473354.html

En ucuz özel soğutmalı HD7950: (744 TL)http://www.webdenal.com/sapphire-hd7950-3g-gddr5-pci-e-hdmi-dvi-i-dual-min_500268.html

HD7950 az farklada olsa perf. bakımında daha iyi ama fiyatı göz önüne aldığımızda yine az farklada olsa GTX660 Ti avantajlı, seçim son kullanıcıya kalıyor...

• quote:

En ucuz özel soğutmalı GTX660 Ti: (670 TL)http://www.webdenal.com/zotac-geforce-gtx660-ti-premium-pack-2gb-gddr5-192_473354.html

En ucuz özel soğutmalı HD7950: (744 TL)http://www.webdenal.com/sapphire-hd7950-3g-gddr5-pci-e-hdmi-dvi-i-dual-min_500268.html

HD7950 az farklada olsa perf. bakımında daha iyi ama fiyatı göz önüne aldığımızda yine az farklada olsa GTX660 Ti avantajlı, seçim son kullanıcıya kalıyor...

o zotac 660 ti den kullandım çok dandik bir kart..

alınacaksa msı p.e. asus d.c. tarzında kartlar alınmalı 660 ti de..

• quote:

En ucuz özel soğutmalı GTX660 Ti: (670 TL)http://www.webdenal.com/zotac-geforce-gtx660-ti-premium-pack-2gb-gddr5-192_473354.html

f/p diyorsunda dostum oyunlarda %15 lik bir fark için extra 74 tl vermek bence asıl f/p dir. 7850 her türlü her açıdan daha f/p bir üründür.

• quote:

quote:

o zotac 660 ti den kullandım çok dandik bir kart..

alınacaksa msı p.e. asus d.c. tarzında kartlar alınmalı 660 ti de..

doğrudur, ama msi de voltajı verince biraz sıcak çalışıyor asus nasıl bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: helloween

quote:

f/p diyorsunda dostum oyunlarda %15 lik bir fark için extra 74 tl vermek bence asıl f/p dir. 7850 her türlü her açıdan daha f/p bir üründür.

7950 %15 değil ort. %7 daha hızlıdır yanlış anladınız sanırım.

• güzel bir konu olmuş.ellerinize sağlık
  • Arkadaşlar bu ne hız yaw. Konuyu görene kadar 38 mesaj yazılmış daha günü dolmadan.
    Güzel bir karşılaştırma olacağını düşünüyorum. Elinize sağlık.

Ancak Chris Brown'ın uyarısı yerinde.

quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Kartlar aynı sistemde denenmedikten sonra %100 doğru sonuç elde edilemez fakat fikir verici olacağı kesin. Şimdiden kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 19 Mart 2013; 10:23:47 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.