Şimdi Ara

##GTX660 Ti vs HD7950 Kullanıcı Testleri## (Tablo Eklendi) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
2
Favori
8.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 660ti ile bu kart karşılaştırılırmı hiç bariz hd7950 üstün ikisinide kullandım 3dmark13 ve metro testlerinde neredeyse %40 oranında daha fazla performans veriyordu hd7950 ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

mürsel hocam sana attığım skor duruyormu koyalımmı

Valla kendimi belimden aşağı saldırıya uğramış gibi hissediyorum artık. Atış serbest bu sebeple.

İşin gırgırı bir tarafa, 660ti'ye ait testler gerçeği yansıtmıyor. Yani günlük kullanım değerleri değil. Mesela Chris Brown ve OPTİMİST kart incelemesi yaptıklarında, kartların günlük kullanım değerlerine göre hız aşırtma yapıp yayınlamışlardı. BMW ise yüksek bench almak için bi LN2 kullanmadığı kalıyor. Bu durumu bilmeyipte şu konuyu gören birinin aldanması demektir bu.

o hızlar bench değil günlük kullanım hızlarıdır yoksa onları biosa yazdırmzdım zaten.

• Bu sözüne ancak bios işine bulaşmazsan inanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

Testlerde cpu farkını dikkate almaya lüzum yok çünkü bu seviye cpu larda bu çözünürlükte fark oluşmaz.Kartların fiyat farkını da dikkate aldığımızda f/p olarak aynı seviyede olduğunu görebilirsiniz, çünkü GTX660 Ti daha ucuz.

:::SONUÇ TABLOSU:::

##GTX660 Ti vs HD7950 Kullanıcı Testleri## (Tablo Eklendi)

3570 ile 3dmark 11 skorlarımızı karşılaştırırsan aradaki farkı çok fazla sebebi işlemci puanından kaynaklanıyor. oyunlarda fark oluşmayabilir orası doğrudur ama test programlarında skoru çok etkiliyor.

• @B.M.W

Biosmod ile çıkabildiği en yüksek hızlar bunlar mı? Yazıldıysa da kaçırdım sanırım o kısmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yv

@B.M.W

Biosmod ile çıkabildiği en yüksek hızlar bunlar mı? Yazıldıysa da kaçırdım sanırım o kısmı.

3dm11 de daha yüksek hızda bench alıyor ama bu hızın yukarısında oyunlarda stabil kalmıyor bunu saatlerce test ettim, hem tomb raider ı hemde crysis 3 ü bitirdim bu hızlarda.Defalarca heaven döndü hiçbir sorun çıkarmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.M.W -- 19 Mart 2013; 14:46:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: my_sweet_shadow

quote:

Testlerde cpu farkını dikkate almaya lüzum yok çünkü bu seviye cpu larda bu çözünürlükte fark oluşmaz.Kartların fiyat farkını da dikkate aldığımızda f/p olarak aynı seviyede olduğunu görebilirsiniz, çünkü GTX660 Ti daha ucuz.

:::SONUÇ TABLOSU:::

##GTX660 Ti vs HD7950 Kullanıcı Testleri## (Tablo Eklendi)

3570 ile 3dmark 11 skorlarımızı karşılaştırırsan aradaki farkı çok fazla sebebi işlemci puanından kaynaklanıyor. oyunlarda fark oluşmayabilir orası doğrudur ama test programlarında skoru çok etkiliyor.

tablodaki 3dm11 puanları graphic dir cpu etkisi 0 dır.

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Bu sözüne ancak bios işine bulaşmazsan inanırım.

biosdan tek yaptığım 0,037v vermek ve saat hızlarını değiştirmek bunun dışında birşey yapılmadı voltaj vermek dışında bunu ab dende yapabilirsin.
  • quote:

http://www.3dmark.com/3dm11/6199278

peki buna nediyorsun dostum
  • quote:

quote:

SKOR KASMAK İÇİN OC YAPILMIŞ BEN O TESTİ 7/24 HALİNDE ALDIM.

• Kart biosmod ile çıkabildiği en yüksek hızlarda dahi HD7950 nin bu kadar gerisinde kalmışsa ben 1. sayfadaki görüşümü yineliyorum; Physx takıntım yoksa, nvidianın profesyonel anlamda sunduğu değerlere (cuda v.s.) ihtiyacım yoksa, oyun için HD7950 alınır diyorum. Ha bunu sadece konudaki oyun testlerine bakarak söylüyorum, çeşit arttıkça aradaki fark açılır mı ya da kapanır mı bakıp, ona göre son bir değerlendirme yapmak lazım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Az da olsa fark ediyor. Verdiğim linkte kartlar aynı, sistemler farklı: Aynı VGA'lar, farklı bilgisayarlarda farklı X skoru verir mi?
  • quote:

quote:

quote:

tabi tabi istediğin oyunda o hızlarda test ederim bu hızlarla bf3 oynuyorum kartta 70 dereceyi geçmiyor sen o hızlarda bench kasarken 80 dereceye ulaşmışsın artık ne kadar voltaj verdiysen

• quote:

quote:

quote:

quote:

tabi tabi istediğin oyunda o hızlarda test ederim bu hızlarla bf3 oynuyorum kartta 70 dereceyi geçmiyor sen o hızlarda bench kasarken 80 dereceye ulaşmışsın artık ne kadar voltaj verdiysen

37mv dan fazla verilmiyor merak etme verilse 7950 ye falan geçilmez bu kart.Kartın o kadar ısınması soğutmasıyla alkalı, heavende 72 ye çıkan kart saatler oyun esnasında 79-80 oluyor kartının serin çalıştığını sanan 7950 sahipleri crysis 3 ve tomb raider ı saatlerde auto fanda oynasında görelim ne oluyor.

• El Mukteda geldi şimdi aklıma. Onun değişiyle döğişmeyin.
  • quote:

quote:

1 saat içinde editleyecem

bende bu arada cod takılıyım, anakartın içinden bf3 çıktı multisine bakayım dedim kendi görüşümce cod un yanına bile yaklaşamaz hiç zevkli değil yani millet ne buluyor bu bf3 den anlamıyorum tamam single si iyiydi ama multisini beğenmedim.

hocam bf3 ve crysis 3 testlerini ekliyebilirseniz çok güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend3017 -- 9 Mayıs 2013; 23:58:41 >
  • geçilmezmi geçte görelim ozaman istersen testleri fazlalaştıralım ,valla bende ses problemi var istesedende fullemem fanları devamlı autodadır çoğu oyunuda yukardaki verdiğim değerler yada ona yakın değerlerde oynuyorum no problem
  • quote:

geçilmezmi geçte görelim ozaman istersen testleri fazlalaştıralım ,valla bende ses problemi var istesedende fullemem fanları devamlı autodadır çoğu oyunuda yukardaki verdiğim değerler yada ona yakın değerlerde oynuyorum no problem

sende 37 mv vererek full stabil oc yap daha adil olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend3017

hocam bf3 ve crysis 3 testlerini ekliyebilirseniz çok güzel olur. Bide bf3 için şunu söyleyebilirim genellikle açık alanlarda geçtiği için coddan farklı bir tadı var. Close quarters ek paketi coda daha çok benzerlik gösteriyor alışmanız açısında deniyebilirsiniz bence

buyur dostum arkadaş o değerlerde oyun oynadığıma inanmıyor geçen çektiğim bf3 testi

• quote:

quote:

geçilmezmi geçte görelim ozaman istersen testleri fazlalaştıralım ,valla bende ses problemi var istesedende fullemem fanları devamlı autodadır çoğu oyunuda yukardaki verdiğim değerler yada ona yakın değerlerde oynuyorum no problem

sende 37 mv vererek full stabil oc yap daha adil olur?

iyide bmw bende daha önceki mesajlarımda belirttim günlük kullandığım değerler değil diye eğer o değerlerde test alsaydım sonuç dahada farklı olurdu

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.