Şimdi Ara

##GTX660 Ti vs HD7950 Kullanıcı Testleri## (Tablo Eklendi) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
2
Favori
8.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yorumsuz ..... şimdi birşeyler yazsam birisi gelir atar yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

yorumsuz ..... şimdi birşeyler yazsam birisi gelir atar yapar

YANINDAYIM HOCAM KONUS ATARA ATARIZ YANI
  • eyvallah sağolasın dostum
  • atmayın yazıktır yahu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

quote:

1 saat içinde editleyecem

bende bu arada cod takılıyım, anakartın içinden bf3 çıktı multisine bakayım dedim kendi görüşümce cod un yanına bile yaklaşamaz hiç zevkli değil yani millet ne buluyor bu bf3 den anlamıyorum tamam single si iyiydi ama multisini beğenmedim.

Selamin aleykum ben amd 8320 li msi twin fozr 7850 lili(2gb modeli) bir sistem toplicam bi kac aya cf de yapacam dar bogaz olurmu ?Bide ocden anliyorsunuz sanirim aldiktan sonra yardimci olurmusunuz?

Edit:Darbogaz cf yaptiktan sonra olurmu diye soruyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferucci -- 20 Mart 2013; 21:13:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

performanslar ortada..genel anlamda kıyaslarsak:

defult halde:

7970 ghz edıtıon gtx 680 7970 gtx 670 7950 gtx 660 tı 7870 gtx 660 7850

ısın ıcıne oc gırdıgınde:

7970 ghz edıtıon 7970 gtx 680 gtx 670 7950 7870 gtx 660 tı 7850 gtx 660

uc asagı bes yukarı sıralama boyle olacak..aslında bırbırını gecen sıralı kartlar arasındada oyle agım sahım bır fark yok..burda onemlı faktor kısının amd veya nvıdıa kart sevıp sevmemesı..buda alıskanlıga bakıyor..

Forumun en ibretlik ve arşivlik mesajlarından biri olmuş bu.

Hahahahahahahahahaha

:d :d.d..d.d..d.d. :D .d

• quote:

Orijinalden alıntı: Verdampfer

quote:

quote:

bende bu arada cod takılıyım, anakartın içinden bf3 çıktı multisine bakayım dedim kendi görüşümce cod un yanına bile yaklaşamaz hiç zevkli değil yani millet ne buluyor bu bf3 den anlamıyorum tamam single si iyiydi ama multisini beğenmedim.

Selamin aleykum ben amd 8320 li msi twin fozr 7850 lili(2gb modeli) bir sistem toplicam bi kac aya cf de yapacam dar bogaz olurmu ?Bide ocden anliyorsunuz sanirim aldiktan sonra yardimci olurmusunuz?

a.s. amd benim alanım değil malesef nvidia yada intel olsa yardımcı olabilirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cobi

atmayın yazıktır yahu :)

16x - 4x cf mi yaptın reis?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmerI

quote:

Orijinalden alıntı: cobi

atmayın yazıktır yahu :)

16x - 4x cf mi yaptın reis?

yapamadım psu bulmaya çalışıyorum ama ne kadar verimli olur bilmem.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

a.s. amd benim alanım değil malesef nvidia yada intel olsa yardımcı olabilirdim.

Pekı teşekkürler yinede.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Pekı teşekkürler yinede.

Ben fx8350 alırsam 7870 cf yapar mı diye sorduğumda yapmaz yorumu almıştım, yinede araştır diyeceğimde hiç sanmıyorum ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: J.Maharaja

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Pekı teşekkürler yinede.

Ben fx8350 alırsam 7870 cf yapar mı diye sorduğumda yapmaz yorumu almıştım, yinede araştır diyeceğimde hiç sanmıyorum ben.

Tamam sagolun cf den vazgectim zaten 6100 alıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: my_sweet_shadow

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: braVe112

Crysis 3 testlerinde 7950,660ti'in gersinde,670'in önünde nasıl olacak?

tamam dostum sen haklısın kral kartlar 660ti 670

Arkadaşlar bence boşuna yarışa girmeyin.

660ti 7870 ile kıyaslanır

7950 670 ile kıyaslanır

670 7950 den daha iyi bir kart bu yüzden 7950 fiyatını 660ti ye yaklaştırarak satılıyor

bende msi 660ti kullanıyorum memnunum. performans isteseydim 7950 alırdım ama benim istediğim kalite ve ömürlü bir kart ve tabiiki kesinlikle optimizasyon

kim ne derse desin ati kartların malzemeleri pek hoşuma gitmiyor kartı kenarından tuttuğumda pcb kırılacak diye korkuyordum bir çok kullanan arkadaşımda 3-4 sene ömür gördüm kartları bozuldu kendi 4870 im de bozuldu bu yüzden nvidia kart almayı seçtim 7870 almayı düşünüyordum ama biraz daha para verip 4-5 sene kullanabileceğim bir kart aldım. benim gözümde ati=f/p ama kaliteden vazgeçiceksin asus gibi msi gibi markaların ati kartlarıda fena değil ama fiyatları da orantılı olarak yüksek oluyor.

yazdıklarına katılmıyorum zira pcb yapan amd nvidia değil üreticileridir ayrıca kartların alnında ömrü yazmıyor elektronik aletler sonuçda ha 5 sene sonra bozulur ha 2 bilemezsin... amd, nvidia sadece gpu yapar oke ? ek olarak pcb kötü diyorsunda referans gtx670 gördünmü hiç hayatında

@ b.m.w

ben hayatımda yüksek ultra yüksek kart kullanmadım. bios mod nasıl yapılır bilmem, fakat alırken daha iyisini almak isterim bu seçenek her zaman 7950 olur zira 3gb belleği ile , oyunların nasıl bellek kullanacağı hiç belli olmuyor fakat 660ti parasını hakettiğini düşünmüyorum tabi ben kart alırken 3 sene kullanırım en az sende sürekli değiştiriyorsun ara vermeni tavsiye ederim yada o para ile tatile çıkmanı gerçekden çok fazla bağımlısı olmuşsun , yanlış anlamazsanız beni sevinirim

@böcekgrafik

sizi bilen bilir forumda oldugum müddetçe yorumlarınız hep her 2 firmadanda olumlu olumsuz herşeyi belirttiğinizi gördüm bu yüzden takmayın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EA6F8F78B -- 28 Mart 2013; 1:50:26 >

• Arkadaşlar bende ASUS DRİCETCU II HD7950 var buna overclok yapmak istiyorum.Bu konuda geniş çaplı bir açıklama yapabilicek olan varmı? GPU tweak programı nasıl kullanılır max. kac bellek ve gpu saat hızına çıkarılır?Birde voltage ayarları değişiyormu değiştirilioyrsa nasıl olur?Bilen biri detaylı anlatabilirse ve de lütfen % şu kadar fark olur deyip geçiştirmeyelim bilen birinden anlatmasını rica ediyorum sadece.Sizin % 3-5 dediğiniz bir oyunda 5-10 fps ye denk gelebilirki şahsen 30 fps nin altında oyunlar pek tat vermiyor şu an stok halde Crysis 3'te 22 fps alıyorum ve bunu bilinçli bir şekilde artırmak istiyorum.Anlamadan bir macereya atılıpta daha yeni aldığım kartı bozmak istemiyorum.O yüzden biri ilgilenebilirse çok müteşekkir olurum.

Bu arada sistemim İntel i5 661 3.33 Ghz işlemci,8 Gb 1333 Mhz Ram,600 watt psu,Anakartta ASUSTeK Computer INC. P7H55D-M EVO (LGA1156) PCIe 2.0 dır.Monitör 27'' Led 2ms

Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: OGZ_KEMALBABA

Arkadaşlar bende ASUS DRİCETCU II HD7950 var buna overclok yapmak istiyorum.Bu konuda geniş çaplı bir açıklama yapabilicek olan varmı? GPU tweak programı nasıl kullanılır max. kac bellek ve gpu saat hızına çıkarılır?Birde voltage ayarları değişiyormu değiştirilioyrsa nasıl olur?Bilen biri detaylı anlatabilirse ve de lütfen % şu kadar fark olur deyip geçiştirmeyelim bilen birinden anlatmasını rica ediyorum sadece.Sizin % 3-5 dediğiniz bir oyunda 5-10 fps ye denk gelebilirki şahsen 30 fps nin altında oyunlar pek tat vermiyor şu an stok halde Crysis 3'te 22 fps alıyorum ve bunu bilinçli bir şekilde artırmak istiyorum.Anlamadan bir macereya atılıpta daha yeni aldığım kartı bozmak istemiyorum.O yüzden biri ilgilenebilirse çok müteşekkir olurum.

Bu arada sistemim İntel i5 661 3.33 Ghz işlemci,8 Gb 1333 Mhz Ram,600 watt psu,Anakartta ASUSTeK Computer INC. P7H55D-M EVO (LGA1156) PCIe 2.0 dır.Monitör 27'' Led 2ms

Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

pm attım.
    ilgili konuda size yardım eden arkadaşlar olur.

• Umarım yardimcı olan çıkar bilgisizce bir işe girişmiyim diyorum kartı yeni aldık yalan etmeyelim :D
  • Genelde ezilenden yana olmayı en azından haksız yere eziliyor ise o şeyi desteklemeyi severim. 680 ve 670 ilk çıktığında mesajına AMD yazan yoktu neredeyse GTX 570'in 6970'i geçmesi üzerine 580'e AMD'nin hiç bir cevabı olmaması High-end sistemcileri 580 590'a yöneltmişti dengeler iyice allak bullak olmuştu.

Şu an AMD'ciler 5850 5870 dönemindeki kadrolarına ve güçlerine ulaşmış durumdalar bunu sağlayan da belli başlı kişiler var güzel oldu forum vallahi sıkılmıştım invidiya invidiya diye dolaşan tiplerden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cianni -- 21 Nisan 2013; 14:50:09 >
  • Bana göre hangisi iyiyse onu kullanırım. Önceki nesilde, kullandığım bütün kartlar Nvidia idi ama bu nesilde AMD. Gelecek nesilde de hangisi daha iyi olursa onu kullanırım.
  • geldim geldim birisi benimi andı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cianni

Genelde ezilenden yana olmayı en azından haksız yere eziliyor ise o şeyi desteklemeyi severim. 680 ve 670 ilk çıktığında mesajına AMD yazan yoktu neredeyse GTX 570'in 6970'i geçmesi üzerine 580'e AMD'nin hiç bir cevabı olmaması High-end sistemcileri 580 590'a yöneltmişti dengeler iyice allak bullak olmuştu.

Şu an AMD'ciler 5850 5870 dönemindeki kadrolarına ve güçlerine ulaşmış durumdalar bunu sağlayan da belli başlı kişiler var güzel oldu forum vallahi sıkılmıştım invidiya invidiya diye dolaşan tiplerden

7850 lerı almadan once 580 slı dusunuyordum..su anda bakıyorumda cok buyuk hatadan donmusum..sonrakı nesılde artık ne olur gorecez..benım amd amd dıye takındım olmaz hangısı fıyatını hakedıyorsa onu alırım olur bıter.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.