Şimdi Ara

##GTX660 Ti vs HD7950 Kullanıcı Testleri## (Tablo Eklendi) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
255
Cevap
2
Favori
8.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ortalık yine karıştı.nvidia-amd kavgası
  • cCc AMD cCc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan0101 -- 20 Mart 2013; 9:35:00 >
  • bende mi fanboyluk yapsam ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: kankatree

bende mi fanboyluk yapsam ne

hangisine yapcan
  • herkesın o fiyata deymez deyip hd7970 ile aynı performansı veriyor 300 lira fazla verilmez dediği ve hd7970 fiyatına aldıgım gtx680 nime
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

quote:

Orijinalden alıntı: Fire.Sword

hocam olmuyor öyle amd'nin daha iyi olduğu iki oyun (crysis2, sniper elite) koymuşsunuz kartları kıyaslıyorsunuz biri de gelip resident evil 6, crysis 3, borderlands2, maxpayne 3, dragon age 2, shogun 2, starcraft 2, AC3 (başka nvidianın fark attığı oyun varmı bilmiyorum ) koyar 660ti daha iyi der olur mu

iyide dostum başka bench tool yokki şimdi o oyunlarda test almaya kalksak bambaşka sonuçlar çıkar script bir düzen yok bench toollardaki gibi mesela diğer oyunlardan bahsetmişsin re6 da adam aa kapalı test yapmış aa açıp yapsak dahada düşer 660ti skoru batman yapabiliriz nvidia destekli nvidia kullananlar genellikle driver desteği konusunda övünürler mutlaka bu oyunlarada destek sağlıyordur ac3 deme gpu yu kullanamıyor bile shogun işlemci bazlı oyun maxpayne3 güncel test bulamadım borderlandste durum nvidiadan yana sporsorluğu olduğu için crysiste durumlar iyi amd den yana iyi değerler alıyor kartı az biraz oc ile yüksek fpsler elde ediliyor

tabiki haklısınız iki farklı kullanıcının adil test yapması için banchtool olan oyunların seçilmesi gerekiyor ama banchtool olan oyunlar genelde amd tarafında iyiyse bu durumda bu testler ne kadar gerçekçi olabilir. zaten kaliteli inceleme sitelerine bakarsanız oyunlar hep dengeli seçilir. nvidianın daha iyi olduğu iki oyun, amd'nin daha iyi olduğu iki oyun, denk olduğu iki oyun gibi, bu şekilde karşılaştırma yapmak daha doğrudur. mesela techreportun yaptığı zotac 660ti-sapphire hd7950 incelemesinde nvidianın daha iyi olduğu borderlands 2 amdnin daha iyi olduğu sleeping dogs var. nvidianın fark attığı ac3, amd'nin fark attığı hitman ve iki firmanın denk performans gösterdiği guild wars, medal of honor var. aynı şekilde anadtech'e bakarsanız ilk iki sırada amd'nini daha iyi olduğu crysis warhead ve metro 2033 sonra nvidanın daha iyi olduğu shogun ii, portal 2 ve denk sayılabilecek dirt3, skyrim,civilation v var. burdaki incelemede ise banchtool olduğu için mecburen sniper elite, crysis 2, tomb raider, metro 2033 kullanılmış bunlarda hep amd'nin daha iyi olduğu oyunlar. sadece resident evil'da nvidia daha iyi. onda da aa kapalı ama fxaa açılsaydı yine aynı sonuçlar çıkardı. gtx660ti daha çok 4 ve 8 msaa 'da performans kaybediyor. Kısaca siz de haklısınız bu oyunların bachtoolu olduğu için mecburen bu oyunlar kullandıldı. Ama şahsi fikrim bu test pek adil değil. Tabiki hd7950'nin daha 1200'e kadar yolu olduğunu düşünürsek o.c ile her şekilde gtx660ti'yi geçecektir ama 1000 mhz'deki hd7950 ile 1270'teki gtx660ti inceleme sitelerindeki gibi denk oyunlar seçilebilseydi eminim kartlar benzer sonuçlar alacaklardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

performanslar ortada..genel anlamda kıyaslarsak:

defult halde:

7970 ghz edıtıon gtx 680 7970 gtx 670 7950 gtx 660 tı 7870 gtx 660 7850

ısın ıcıne oc gırdıgınde:

7970 ghz edıtıon 7970 gtx 680 gtx 670 7950 7870 gtx 660 tı 7850 gtx 660

uc asagı bes yukarı sıralama boyle olacak..aslında bırbırını gecen sıralı kartlar arasındada oyle agım sahım bır fark yok..burda onemlı faktor kısının amd veya nvıdıa kart sevıp sevmemesı..buda alıskanlıga bakıyor..

Forumun en ibretlik ve arşivlik mesajlarından biri olmuş bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fire.Sword

dostum bende birşey demedim illaki iki kartın birbirine üstün olduğu oyunlar var ama nvidiada boş durmayıp rakip sponsorlu oyunlarda iyi driver sunuyor ac3 mesela nvidia da denemedim ama amd de berbat durumda gpu kullanımı 60-80 arası burdan ne kadar sağlıklı sonuç alınablir şüpheliyim testteki oyunları ben seçmedim bmw ye sordum hatta üstüne istediğin ilave oyunlar varsa kullanalım dedim benim burdan herhangi bir çıkarım yok ticari kar gütmüyorum aldığı değer skor ne ise onu paylaşırım aksi durumda kendimi kandırmış olurum ve hiç etik bir davranış olmaz bu arada benchtool ile yapılan testler daha inandırıcı oluyor tüm ayarlar vs görebiliyorsun hile hurda girmiyor işin içine diğer türlü frapsla alınan sonuçlarda nasıl hangi ayarlarda alındığı vs görünmediği için artık testi yapan insanın vicdanına kalıyor olay.neticede iki kartıda tam manasıyla karşılaştırmak için aynı koşullarda aynı sistemlerde denenmesi daha sağlıklı sonuçların çıkmasına olanak sağlıyor.

• quote:

herkesın o fiyata deymez deyip hd7970 ile aynı performansı veriyor 300 lira fazla verilmez dediği ve hd7970 fiyatına aldıgım gtx680 nime

• quote:

Orijinalden alıntı: DeviL's

quote:

herkesın o fiyata deymez deyip hd7970 ile aynı performansı veriyor 300 lira fazla verilmez dediği ve hd7970 fiyatına aldıgım gtx680 nime

hocam zaten benim aldıgım fiyata ''950 TL '' gibi bir fıyata satılsın gtx680 özel sogutmalılar kımse hd7970in suratına bakmaz

• quote:

quote:

quote:

hocam zaten benim aldıgım fiyata ''950 TL '' gibi bir fıyata satılsın gtx680 özel sogutmalılar kımse hd7970in suratına bakmaz

aynen katılıyorum sana

• quote:

quote:

quote:

quote:

aynen katılıyorum sana

ondan ben suan ucuza aldıgım için nvidia fanıyım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

aynen katılıyorum sana

seni fan boy seni.ama şunu da kabul etmek gerekir.kullanıcıların bütçesi neye yetiyorsa onu almalılar.çok saçma geliyor bana intel-amd,nvidia-amd kavgaları.o kadar çok konu var ki bilmem ne vs bilmem ne.ben hayatımda hiç amd kart kullanmadım ama kötü veya iyi diyemem

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

aynen katılıyorum sana

seni fan boy seni.ama şunu da kabul etmek gerekir.kullanıcıların bütçesi neye yetiyorsa onu almalılar.çok saçma geliyor bana intel-amd,nvidia-amd kavgaları.o kadar çok konu var ki bilmem ne vs bilmem ne.ben hayatımda hiç amd kart kullanmadım ama kötü veya iyi diyemem

ben kullandım hocam hd7970 kullandım hepsi aynı b.kun kahverengisi yani millet geliyor buraya sıkıp duruyor amd iyi nvidia iyi diye arkadasım bütçeme aklıma hangisi hitap ederse onu alırım bu konularda bir tek kaan0101 dinlerim gerisi fasadan fisolar amd kullanmıs gelmıs amd diyor nvidia kullanmıs nvidia diyor gereksiz muhabbet yapıyorlar

• aynen öyle.ama bir gün amd kart alacağım nasip olursa

@kankatree
  • BÜTÇE--->AMD NVİDİA

KALİTE--->NVİDİA AMD
  • AMD-NVİDİA TÜKETİCİ
  • quote:

AMD-NVİDİA TÜKETİCİ

eksik olmuş inteli kalın punto ile başa yazmalıydın Aykut hocam
  • quote:

AMD-NVİDİA TÜKETİCİ

kullanıldığı en doğru mesaj bence. Biz burda kavga ederken iki firma da kasalarını dolduruyor.

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

quote:

AMD-NVİDİA TÜKETİCİ

eksik olmuş inteli kalın punto ile başa yazmalıydın Aykut hocam

KAAN HOCAM BURASI EKRAN KARTI BÖLUMU OLDUGU İÇİN YAZDIM YOKSA ORAYA KOCAMAN BİR ÜRETİCİ BASLIGI YAZIP KOCAMAN BİR KIRBAC KOYMAK LAZIMDI

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.