Şimdi Ara

GTX 980 Ti Çıkışını Yaptı !!! (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.241
Cevap
7
Favori
37.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    OC li hali 4K oyunculuk "Tamam işte buradan başlarız" dedirtiyor
  • alcatraz_tr A kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle , bende UE 4 , Ce3 ile çalışıyorum aslında olmayan şeyler olmadı zaten demolarda
  • Kim bilir ne kadar olacak :D
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Evga dinlenirken sicak calisirken normal gözüküyor. Bunu fanin dinlenmede calismamasina baglayacaktim ama hayli gürültülü bir kartmis. Neden bu tezatlik var ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asus ta ne kadar yavaş hala sitesine 980 ti strxi koymamış
  • Gigabyte GeForce GTX 980 Ti G1 Gaming SOC incelemesi çıkmış. kart alayını talan etmiş. Ne Titan X kalmış, nede başka birşey.

Kart max. 69c sıcaklık görmüş. Referans modeller 80+ üzeri çıkabiliyor. 1477 Mhz OC edilmiş. 4K da bile hatırı sayılır performansı var.

Gelecek olan diğer özel soğutmalı modeller nasıl olacak allah bilir. Bu kart alınır arkadaş. 4-5 yılda kullanılır.. Ama Pascal'ı gören aldığına üzülür.

http://www.guru3d.com/articles_pages/gigabyte_geforce_gtx_980_ti_g1_gaming_soc_review,1.html

• dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    FENA
  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    Kart çok soğuk değil bi kere. Bendeki 980 classy bile 75 dereceyi görüyorsa gta 5 te. Çözünürlük 2560x1440 ta.
    Bu kartın 69 derecede çalışması zor. Ha fanları köklemişlerdir % 60 70 e tamam. O zamanda 3 fanın sesiyle durulmaz zaten.
    Classified i de % 60 a çekersen 65 derecede. Kısacası gtx 980ti ler çok soğuk değilller. Daha doğrusu maxvell II ler haliyle sıcak. O kadar shader o kadar rop koysan tabi :)
    Güya nividia maxvell ile soğuk çalışacaktı.
    Neyse kartın genel performansı fena değil ama.
  • sıcak ama TDP miktarı da cf/sli sistemlere göre o performansla çok iyi. şapka çıkartılır diyeceğim ama fury sonrasına saklamalı.
  • berdush42 kullanıcısına yanıt
    Hızlıca bir baktım. Fanlar hangi modda çalışmış bakmadım. Bakan inceleyen olursa bilgi verebilir.

Kartın 90 a kadar yolu varken 69c bence gayet iyi. Helede referans tasarımlara göre.
    Evga SC+ backpalate modeli 80c leri görüyor.

980 den sıcak olması da gayet normal. Aradaki performans farkını görüyoruz.

Diğer özel Modeller çıkınca onlarlada kıyaslama yaparız. Şimdilik bukadar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: berdush42

Kart çok soğuk değil bi kere. Bendeki 980 classy bile 75 dereceyi görüyorsa gta 5 te. Çözünürlük 2560x1440 ta.
    Bu kartın 69 derecede çalışması zor. Ha fanları köklemişlerdir % 60 70 e tamam. O zamanda 3 fanın sesiyle durulmaz zaten.
    Classified i de % 60 a çekersen 65 derecede. Kısacası gtx 980ti ler çok soğuk değilller. Daha doğrusu maxvell II ler haliyle sıcak. O kadar shader o kadar rop koysan tabi :)
    Güya nividia maxvell ile soğuk çalışacaktı.
    Neyse kartın genel performansı fena değil ama.

King slayer karta ''fena değil performansı'' yorumuda zor rastlanır cinsten

• quote:

Orijinalden alıntı: dJ_bLoW

Gigabyte GeForce GTX 980 Ti G1 Gaming SOC incelemesi çıkmış. kart alayını talan etmiş. Ne Titan X kalmış, nede başka birşey.

Kart max. 69c sıcaklık görmüş. Referans modeller 80+ üzeri çıkabiliyor. 1477 Mhz OC edilmiş. 4K da bile hatırı sayılır performansı var.

Gelecek olan diğer özel soğutmalı modeller nasıl olacak allah bilir. Bu kart alınır arkadaş. 4-5 yılda kullanılır.. Ama Pascal'ı gören aldığına üzülür.

http://www.guru3d.com/articles_pages/gigabyte_geforce_gtx_980_ti_g1_gaming_soc_review,1.html

Bi an sıcaklıkları görünce garipsedim ama referansa göre iyi bir performans eklemişler gibi geldi bana.4k da bile 6-7 fps düzeyinde (ki bu 30-60 fps aralığında olduğu için önemi artıyor) artış görmüş.Ben başarılı buldum açıkcası

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ASUS GTX 980 Ti STRIX - 2.790 TL
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=10576

GTX 980 Ti Çıkışını Yaptı !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

ASUS GTX 980 Ti STRIX - 2.790 TL
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=10576

Nova trollemekden başka birşey yapmıyor. Adamların kartların geliş tarihinden haberi yok, burda gördükleri ürünleri siteye ekliyorlar sadece

• ZiveR kullanıcısına yanıt
    nova yine vatandan insaflı hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Supervisor_

nova yine vatandan insaflı hocam

vatan bilgisayarın sahibi Hasan amcanın allah belasını versin boğazında dursun böyle saçma bir fiyat politikası mı olur

nova iyi yapıo zaten kimse eskisi gibi vatandan oem alışverişi yapmıyor eskisi gibi

inş yakın zamanda batarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysftnr333 -- 11 Haziran 2015; 20:27:19 >

• ZiveR kullanıcısına yanıt
    Global çıkışı ne zaman? Amazonda, ncixus da vs listelenmiş ama stok sıkıntısı var.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.