Şimdi Ara

GTX 980 Ti Çıkışını Yaptı !!! (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.241
Cevap
7
Favori
37.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne dersiniz arkadaşlar 1080p 144hz için 980 den 980ti ye geçilir mi?
  • Nova ile görüşen oldu mu ? Kartlar ne zaman stoklara girecekmiş .
  • Vay be harbiden Referans ve Özel Soğutmalı versiyonların fiyatları bile 2600TL civarı, çok sevindim.

Bulduğum ilk kartı kapıyorum marka farketmesizin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

DİRECT CU III

GTX 980 Ti Çıkışını Yaptı !!!

Şimdiye kadar hiçbir strix ürününün tasarımını sevmemiştim nefret etmiştim ama bu tasarım çok hoşuma gitti. 2 tane gtx 980ti alıp custom sıvı soğutma yapacağım diğer parçalarla ama boyu çok uzun gibi geldi bana bu kartın. Ekran kartının yanına rezervuar takacağım için 27-28cm den fazla olursa sıkıntı yaşarım gibime geliyor (Kasam Corsair 750D) geçer mi standart pcb boyutunu acaba bu kart?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Asus çok fena geliyor ama bizdeki sms infocomm yüzünden alınmaz.
  • Gtx 980 ti bu fiyata çıkarsa özel soğutma modelleri 2.700 olsa sli düzeneği i7 5930K@4.4 Ghz'da tadından yenmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Kensei -- 1 Haziran 2015; 22:15:32 >
  • Bu kartın 4460 ile performansı nasıl olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 650 dolar fiyat ve %25-30 performans farkı harika olmuş başarılı sayılabilecek bir kart günümüzde
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanerşen

bence m@u r9280x kullandığına göre bir bildiği vardır. sırf mau r9280x kullanıyor diye bende alıp kullanabilirim

Sağolasın ama bilmekten falan değil. Öncelikle 280 kullandığımı belirteyim, X modeli değil yani.

Çok bir şey bildiğimi de söylemem, ama 280, kartı aldığım sırada en alınabilecek karttı. 2 gb bellek 2014-2015 için güven vermiyordu. Bellek sebebiyle iyi ki de bunu almışım dediğim zamanlar da oldu. Onun haricinde F/P oranı en güçlü kart olması cezbetmişti. Forumda konusu da var hatta. Son olarak GCN mimarili ve Mantle destekli bir kart kullanmak şarttı. Merak ettiğim şeyler vardı. Merakı gidermiş oldum.

Esas amacım taa 1,5 yıl önce, çıkış döneminde 290 almaktı da özel tasarımlar gelmedi, geldiğinde fiyatlar uçtu derken almamıştım. Sonra 280 almanın daha mantıklı olduğu da kendiliğinden ortaya çıktı. FullHD'de durumu hala iyi ve deli gibi OC potansiyeli var. Beklentisi yüksek olmayan herkese de kesinlikle tavsiye ederim. Ama satışı bitti galiba, pek takip etmiyorum. Bulan kaçırmasın derim.

• M@U kullanıcısına yanıt
    Ben de 290 alacaktım; ancak özel modellerin fiyatı uçunca, madem her durumda para bayılacağız deyip 780 Ti aldıydım. Onda da 2 kere garanti değişimi, takoz GPU, Maxwell sonrası sürücüler derken, pek tad alamadık

Underground 3, Just Cause 3 gibi önemli oyunlar zorlamazsa, Pascal'e kadar beklemek lazım. Sanal unified(Nvlink) + HBM ile, 8800'den beri ilk kez "yeni" bir şeyler göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 2 Haziran 2015; 0:18:26 >
  • Ben 2k 144 hz için bile düşünmüyorum gene yetmeyecek nasılsa Bak karta 1400 vereyim satacaksan
  • asusun rog serisi ne zaman çıkar acaba

asus sitesine hiç bişey koymamış çıplak gtx 980ti yi bile koymamış göremedim msi koymuş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

Ben de 290 alacaktım; ancak özel modellerin fiyatı uçunca, madem her durumda para bayılacağız deyip 780 Ti aldıydım. Onda da 2 kere garanti değişimi, takoz GPU, Maxwell sonrası sürücüler derken, pek tad alamadık

Underground 3, Just Cause 3 gibi önemli oyunlar zorlamazsa, Pascal'e kadar beklemek lazım. Sanal unified(Nvlink) + HBM ile, 8800'den beri ilk kez "yeni" bir şeyler göreceğiz.

Hocam, sen Pascal'ı bekle. Bu lafımı da yaz bir köşeye. Sağlam duyumlar var. Belki Fermi gibi ilk sürümü sıkıntılı olabilir ama sürücü beklemesi bile zevkli bir dönem yaşatacağa benziyor Pascal. Demedi deme. Hatta Jen-Hsun'in laf arasında söylediklerine bakacak olursak, ciddi ciddi yeni bir G80 geliyor gibi. Henüz açık etmiyor ama adam nerdeyse, millet bırakalım da biraz daha oyalansın diyecek. Geçenlerde bir açıklaması vardı, G80 için zamanında ne söylüyorsa (çok sayıda mühendis, yeni devrim, GPU teknolojilerinin geleceği olacak mimari vs.), aynısı diyebilirim. Hatta yabancı bir forumda elemanın biri de dikkat etmiş, "en son bunları söylediğinde G80 gelmişti" diyor. Ne Kepler, ne Maxwell için bu laflar geçti. Bunlar daha çok mevcut mimarinin revizyonları oldu gibi. Bunlarla bir çeşit FX sonrası 6000, 7000 dönemi gördük sayılır. Esas bomba Pascal ile patlayacağa benzer. Ben de onu bekliyorum hocam, çaktırma.

Buarada Fiji'den beklentiyi azaltmaya başladım. Charlie "Fiji azcık downgrade oldu" laflarına başlamış. Zaten ortada bir 4 gb belirsizliği var. Pek hayraalamet değil bunlar. Bu seriye uzaktan bakıp geçmek lazım. 16nm'de Pascal ile GCN 2.0 geldiğinde durum netleşir. Esas alınacak kartlar da ortaya çıkar.

• asusun ne özelliği var ikiside aynı şey diilmi nvidiadan gelen kart işte bu vatan saçmalamışmı yoksa bunu böyle yapıolarsa rog serisini naparlar allah bilir

3 kartıda karşılaştır dedim siteden 3 üde aynı aradaki 700 tl fiyat farkı nedir arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysftnr333 -- 2 Haziran 2015; 0:50:04 >
  • Evga 980 Classifield kartımı an itibari ile satışa koydum. Düşünen varsa ilanıma bakabilir. 980Tİ Türkiye'ye ne zaman gelir acaba. 1 Haftaya kartlar gelirse güzel olur.

http://forum.donanimhaber.com/m_106416267/f_//tm.htm#106416267
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehriyet

Evga 980 Classifield kartımı an itibari ile satışa koydum. Düşünen varsa ilanıma bakabilir. 980Tİ Türkiye'ye ne zaman gelir acaba. 1 Haftaya kartlar gelirse güzel olur.

Bana sorarsanız hiç satışa çıkarmayın 3 aylık üst düzey bir kartınız var gereksiz olur Ti'ye geçmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Kensei -- 2 Haziran 2015; 1:29:44 >
  • Bi kere bu kart vatan'dan ön sipariş saçmalığı ile alınmaz, onu artık öğrendik. Hele asus hiç alınmaz. Aynı kartta öyle fiyat farkı mı olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 2 Haziran 2015; 2:17:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Kensei

quote:

Evga 980 Classifield kartımı an itibari ile satışa koydum. Düşünen varsa ilanıma bakabilir. 980Tİ Türkiye'ye ne zaman gelir acaba. 1 Haftaya kartlar gelirse güzel olur.

Bana sorarsanız hiç satışa çıkarmayın 3 aylık üst düzey bir kartınız var gereksiz olur Ti'ye geçmek.

+1000000000

adamın ssd si bile yok imzaya baktım da..

• quote:

Orijinalden alıntı: THEKNIGHT

quote:

Orijinalden alıntı: .Kensei

quote:

+1000000000

adamın ssd si bile yok imzaya baktım da..

Aynen ve o paraya çok daha faydalı upgrade yapılabilir ki elindeki üründe classified modeli hertürlü o.c ile kartı çok daha hızlı hale getirebilir.Tabi biz önerimizi yapalımda sonuçta kendi bilir.

• Evga fiyatları belli olmuş:
    http://www.evga.com/Products/ProductList.aspx?type=0&family=GeForce+900+Series+Family&chipset=GTX+980+Ti

Backplate li SC-ACX 2.0 679$

Karşılaştırma tablosu:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi APOLL0 -- 2 Haziran 2015; 3:04:49 >

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.