Şimdi Ara

GTX 980 Performans sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    CPU i7-4790K @ 4.00 GHz
    GPU MSI Nvidia GeForce GTX 980

Dying Light da ultrada 60 fps in altında alıyorum. Ekran kartıyla işlemcinin ayarlarını mı yapamadım acaba ? Performansı düşük değil mi sizce de. Arkadaşımda R9 280 var her oyunda aynı grafiklerle 10 20 fps fark ediyor.

Bi yardım edebilir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_seber -- 25 Eylül 2015; 23:52:41 >

• Acaba power ne oyun orjinalmi sicakliklar ne ve grafik ayarlari tipatip ayni olmasina ragmenmi 280 daha iyi fps aliyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_seber

Anakart - Asus H97-PRO GAMER
    CPU i7-4790K @ 4.00 GHz

Dying Light da ultrada 60 fps in altında alıyorum. Ekran kartıyla işlemcinin ayarlarını mı yapamadım acaba ? Performansı düşük değil mi sizce de. Arkadaşımda R9 280 var her oyunda aynı grafiklerle 10 20 fps fark ediyor.

Hocam driverler güncel ise poweriniz yetiyor ise ve güç ayarlarında performans modunda ise bu durum söz konusu olamaz dediklerimi kontrol edermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oggy20

Acaba power ne oyun orjinalmi sicakliklar ne ve grafik ayarlari tipatip ayni olmasina ragmenmi 280 daha iyi fps aliyor ?

Power supply 750 W
    Oyun içinde cpu temp. 42 C
    Oyunlarda orjinal veya değil aldığım FPS 280 den hep 10 20 fazla oluyor ayarlarımız aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alonso Menendez

quote:

CPU i7-4790K @ 4.00 GHz

Hocam driverler güncel ise poweriniz yetiyor ise ve güç ayarlarında performans modunda ise bu durum söz konusu olamaz dediklerimi kontrol edermisiniz

Driverlarım güncel power supply ise 750 W .
    Güç ayarlarımı anakartın AI Suite diye bir programından kontrol ediyorum ekte fotoğrafını atıcam. Biostan da aynı ayarlarda görünüyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alonso Menendez

quote:

CPU i7-4790K @ 4.00 GHz

Driverlarım güncel power supply ise 750 W .
    Güç ayarlarımı anakartın AI Suite diye bir programından kontrol ediyorum ekte fotoğrafını atıcam. Biostan da aynı ayarlarda görünüyor.

oyunlardaki ekran kartı kullanımı ne durumda acaba ?

• Oggy20 O kullanıcısına yanıt
    Oyun içinde 55 60 derece civarında %85-95 arasında kullanılıyor ekran kartı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1070 düşük fps sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Oyun içinde 55 60 derece civarında %85-95 arasında kullanılıyor ekran kartı.

ekran kartı %100 kullanılması lazım ama kullanılmıyor vsync kapatıp deneyebilirmisiniz ?
  • Oggy20 O kullanıcısına yanıt
    VSYNC kapalıyken durum bu ben de anlamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.