Şimdi Ara

GTX 970-980 Coil Whine yaşayan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Açıkçası tereddütte bırakıp kartı satın almaya çekindim. Bu sorunu yaşayan var mı? Varsa nasıl bir çözüm buldular?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• msi 970 coil whine nin babasi cözümü geri vermek
  • yaşamayan var mı desen daha doğru olur bence ve çözümü yok benim bildiğim garantiye göndermekten başka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuoni

yaşamayan var mı desen daha doğru olur bence ve çözümü yok benim bildiğim garantiye göndermekten başka.

Sizin kartın modeli ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şahsen yeni kartımda böyle bir sorun yok ama olsa donanımsal bbir problem doğurumu yok sa sadece ses lüksü mü?
  • msi 970 almak pişmanlıktır
    yarın vatana gidip değiştireceğim...
  • düdüklü tencere gibi ötüyo alınmaz , adamlar kart yapıyo düşük modelleri öttürmeleri lazımken adamlar gidiyo en yüksek modelini öttürüyo şaka gibi

zaten nvidiadanda bu beklenirdi ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 580 Mİ GTX 1060 MI ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Malesef birçok kartta mevcut gibi gözüküyor. Benim gibi şanslı karta denk gelenlerde sefasını sürüyor

Rev2. çıktığı zaman kartları rev2 ile değiştirmek zorunda kalacaklar bu gidişle ve büyük bir zarara girecekler diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lamb0fGod

Malesef birçok kartta mevcut gibi gözüküyor. Benim gibi şanslı karta denk gelenlerde sefasını sürüyor

Rev2. çıktığı zaman kartları rev2 ile değiştirmek zorunda kalacaklar bu gidişle ve büyük bir zarara girecekler diye tahmin ediyorum.

şuan sana karşı içimde bir nefret oluştu

• quote:

Orijinalden alıntı: sirinbaba

Arkadaşlar şahsen yeni kartımda böyle bir sorun yok ama olsa donanımsal bbir problem doğurumu yok sa sadece ses lüksü mü?

Hocam imzanızda " Ekran Kartı:Arızalı GTX970 ŞİMDİLİK " yazıyor. Ne olduğunu merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüsnü008

quote:

Orijinalden alıntı: Lamb0fGod

Malesef birçok kartta mevcut gibi gözüküyor. Benim gibi şanslı karta denk gelenlerde sefasını sürüyor

şuan sana karşı içimde bir nefret oluştu

Bende gigabyte gtx 970 G1 SLI var, iki kartı hem tek tek, hemde SLI düzeneğinde test ettim, kartlarda cw yok ( kısaca 2 x şans ), beni öldürürsün artık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.